test

Opinie o "Omniwet" Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Tabacki, Orzesze, św. Wawrzyńca 12

Korzystałeś z usług "Omniwet" Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Tabacki, Orzesze, św. Wawrzyńca 12 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): rozczarowany
Data: 2011-05-07 17:39

Wizyt: 26050
Komentarzy: 30
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
07.05.2011 (6 lat temu)
07.05.2011 (6 lat temu)

"Omniwet" Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Tabacki, Orzesze, św. Wawrzyńca 12

Opinia o "Omniwet" Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Tabacki
Orzesze, św. Wawrzyńca 12

Jeżeli chodzi o zwykle kontrole i szczepienia to oki a jeśli chodzi o wypadki ( mój szczeniak spadł z wysokości) to nie chcieli przyjąc na ogledziny nawet jeśli jestem słałymklijentem - porażka wole mieć stałego i pewnego weterynarza dla mojego pupilka
użytkownik
08.08.2011 (6 lat temu)
08.08.2011 (6 lat temu)
Witam.Kiedyś miałem dobre zdanie o przychodni weterynaryjnej ''omniwet''ale okazuje się że czas zmienia ludzi.W obecnej chwili brak odpowiedzialności za zwierzęta,bardzo drogo i nie uprzejma pani!
użytkownik
30.03.2013 (4 lata temu)
30.03.2013 (4 lata temu)
Na którą 'panią' trafiłeś?

Hmm, czy drogo, mogłabym polemizować. Niedawno zakończyłam tam kurację swoich szczeniaków trwającą 5 dni, i za 16 (!!!) zastrzyków glukozy + ogrzewanie szczeniorów połączone z codziennym ważeniem i mierzeniem temperatury zapłaciłam 30zł - według mnie to nie jest wygórowana cena.
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
Bardzo drogo? Haha A gdzie jeszcze byłeś że masz takie porównanie? Mój Gordon co miesiąc chodzi tutaj na kurację, mogę ci pokazać rachunki z innych miejsc i porównamy sobie gdzie jest DROGO. Jak mnie denerwują takie opinie pisane chyba tylko przez kogoś zazdrosnego komu się w życiu nie udało i chce komuś narobić kaszanki.
użytkownik
12.02.2012 (5 lat temu)
12.02.2012 (5 lat temu)
Zależy na jakiego lekarza się trafi. Pan Tabacki to wybitny specjalista, niestety, trudno go zastać, na co dzień zwierzęcych pacjentów przyjmują młodsi lekarze. Obecnie leczę tam mojego psa (cierpi na chorobę trzustki), i przy pierwszej wizycie mówię pani doktor: "Jest bardzo chudy, chociaż bardzo dużo je" a ona obejrzała go z odległości 2 metrów i mówi: "Ale nie jest chudy!", nawet nie raczyła go dotknąć (mój pies jest długowłosy). Pomimo tego i tak ocena pozytywna, bo korzystam z usług Omniwetu już od ok. 10 lat i nigdy nie miałam problemów. Poza tym, lekarze są bardzo mili.
użytkownik
03.08.2012 (5 lat temu)
03.08.2012 (5 lat temu)
Bardzo dobry lekarz weterynarii polecam bardzo, i naprawdę nie droga w porównaniu z innymi, bardzo szybko i skutecznie wyleczy zwierzaka oczywiście w miarę możliwości
użytkownik
30.10.2012 (4 lata temu)
30.10.2012 (4 lata temu)
Pan doktor tabacki jest bardzo miły , szybko i sprawnie wyleczy zwierzaczka. Nie zgadzam sie z opiniami negatywnymi , ponieważ jest on specjalistą i napewno jest miły!
użytkownik
14.01.2013 (4 lata temu)
14.01.2013 (4 lata temu)
Od 15 lat wszystkie koty i psy lecze u dr Aleksandra Tabackiego i jestem pewna, ze moje "futrzaki" gdyby umiały mowić powiedziałyby, że to prawdziwy przyjaciel zwierząt a nie tylko0 lekarz weterynarii.Duża wiedza w połączeniu z empatią i miłoscią do zwierząt sprawia, że nawet z najtrudniejszymi decyzjami łatwiej się pogodzić.
użytkownik
13.02.2013 (4 lata temu)
13.02.2013 (4 lata temu)
Leczyłem kotke u pana Tabackiego w lecznicy co do niego niemam zastrzeżen jest naprawde dobrym weterynarzem i oddaje sie swojej pracy w całości, a odnośnie innych pracowników mogłbym pisać dużo naprawde niektore osoby niemaja pojecia co robią jakiemu zwierzakowi a jeśli chodzi o leczenie przez to osoby to wogule porazka. Właściciel duży plus!! pracownicy do niczego.
użytkownik
13.02.2013 (4 lata temu)
13.02.2013 (4 lata temu)
odnośnie osoby która przy moim wpisie dała że sie nie zgadza chyba nigdy w życiu niemiała zwierzaka którego kochała !! Moja kotka leczyła sie tam od piątku do dzis każdy dzień kiedy z nia przyjechałem przyjmował ją za każdym razem inny lekarz i niemiał pojęcia co z nia jest pytania typu "o co chodzi ? co sie stało ?" za kążdym razem !! Kot otrzymywał takie ilości zastrzyków że dorosły człowiek miał by kłopot to przeżyć.. kotka miała 8 miesiecy.. aha dzwoniąc dzis po informacje co z moim zwierzakiem ponieważ została tam na noc tel otrzymałem odpowiedz " no panie marcinie problem sie rozwiązał 30 minut temu kotka odeszła" i przez słuchawke słyszałem uśmiech na twarzy pani któa mi to mówiła
to ma bydz zdrowe podejście ??
użytkownik
28.07.2015 (2 lata temu)
28.07.2015 (2 lata temu)
Mój kot też był tu leczony. Każdego dnia leżał pod kroplówką, dostawał końskie dawki leków a wszystko po to żeby wyleczyć go z choroby wirusowej, niestety się nie udało :( Ale ja w przeciwieństwie do Pani dziękuję przychodni omniwet za to, że o niego wlczyli.
Może najpierw osoba, która wypisuje bzdury zapoznałaby się z przyczyną podawania tak dużej ilości leków kotu. Jest Pani lekarzem? Nie sądzę. Po to chodzimy ze swoimi zwierzętami do weterynarza żeby to on leczył a nie my. Nie zgadzam się z Pani krzywdzącą opinią na temat przychodni doktora Tabackiego. To, że Pani kotu się nie udało nie znaczy, że lekarze o niego nie walczyli. Ja wierzę, że był w dobrych rękach tak samo jak i mój kot.
użytkownik
06.02.2014 (3 lata temu)
06.02.2014 (3 lata temu)
Moje zdanie jest takie jeżeli komuś nie odpowiada leczenie pupila w przychodni OMNIWET to niech zmieni przychodnie a nie szkaluje ,bo ja tam lecze swoje pupile i nie narzekam.
użytkownik
28.07.2015 (2 lata temu)
28.07.2015 (2 lata temu)
Jestem bardzo zadowoloną klientką Przychodni Omniwet. Leczę tutaj swoje 2 koty i psa, moi znajomi po zarekomendowaniu przeze mnie przychodni doktora Tabackiego też zaczęli tutaj chodzić ze swoimi zwierzakami. Dziwią mnie negatywne opinie. Szczerze przyznam, że moje zwierzęta w przeciągu 20 lat były leczone w różnych miejscach powiatu mikołowieskiego. Tylko w Przychodni Omniwet wszystkie usługi są robione na miejscu, nie ma odsyłania z miejsca na miejsce. Przecież badanie krwi w tych czasach to podstawa, usg i rentgen także powinien posiadać każdy praktykujący gabinet weterynaryjny. Obsługa jest bardzo miła, lekarze kompetentni. Tylko tutaj zdiagnozowano mojego psa tak, że teraz może żyć jak każdy inny pies. Bez bólu i dyskomfortu spowodowanego jego wadami wrodzonymi :(
A ceny w porównaniu do innych DUŻYCH PLACÓWEK powiatu mikołowskiego są nieporównywalne. Dla normalnego śmiertelnika, który zarabia przeciętną pensję a chce żeby jego zwierzęta były zdrowe jest to przyjazne miejsce. Wszystkim bardzo polecam. A całą przemiłą ekipę doktora Tabackiego serdecznie pozdrawiam.
użytkownik
24.04.2016 (rok temu)
24.04.2016 (rok temu)
Jestem na prawdę zadowolona , profesjonalna szybka obsługa , dokładność,bardzo miły personel,bardzo przyjemni lekarze -profesjonalni .
Suczka ponad miesiąc po sterylizacji ranki praktycznie nie widać ,szwy samo rozpuszczalne ,szybki zabieg,łatwy kontakt telefoniczny.
Dając swojego pupila do tej przychodni będzie na prawdę w dobrych rękach.
Polecam.
użytkownik
24.10.2016 (10 miesięcy temu)
24.10.2016 (10 miesięcy temu)
Do tej pory była zadowolona z tej przychodni ale teraz coraz więcej młodych lekarek za każdym razem przyjmuje inna pytają się o to samo nie wiedza jakie inna dała leki porażka
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
Ja też często trafiam na innego lekarza i jeszcze się nie zdarzyło żeby nie wiedział jakie leki były podane. Przecież od tego są komputery w każdym gabinecie i wszystko jest w wizycie napisane. Kiedyś nawet poprosiłam o wydruk takiej wizyty, bo z psem musiałam wyjechać i na wszelki wypadek gdyby coś się działo za granicą poprosiłam o wypis. i wszystko było zapisane co pani doktor podawała, co do mililitra i tabletki. Jakieś głupoty pani pisze chyba tylko po to żeby zepsuć dobrą opinie temu miejscu.
użytkownik
30.10.2016 (10 miesięcy temu)
30.10.2016 (10 miesięcy temu)
Kilka lat temu otrzymałam dwa koty z lecznicy. Tkzw adopcja, koty dano mi chore (koci katar) o chorobie na początku nie miałam pojęcia, oba w tej samej lecznicy musiałam leczyć za własne pieniądze. Z jednym kotem zgłosiłam się do lecznicy i Pan Tabacki dał mu zastrzyk na wzmocnienie bo twierdził, że trzydniową nieobecnością gonił za kotkami. Okazało się, że miał łapę złamaną. Tak więc Pana Tabackiego nie polecam. Natomiast do dziś jestem wdzięczna Pani Kasi za uratowanie mojego kota.
użytkownik
30.10.2016 (10 miesięcy temu)
30.10.2016 (10 miesięcy temu)
Chciałam dodać, że nie była to jednorazowa wizyta ale kilku miesięczne raz na trzy dni. Przerastało to moje możliwości finansowe, a chciałam utrzymać koty przy życiu.
użytkownik
26.11.2016 (9 miesięcy temu)
26.11.2016 (9 miesięcy temu)
Bardzo polecam doktora Tabackiego. Jest to człowiek który uratował mojego psa, dosłownie bo już się z nim żegnaliśmy ale Pan doktor nie poddał się. Dziękujemy, dzięki Panu nasz Zako żyje! Polecam z całego serca!
użytkownik
26.11.2016 (9 miesięcy temu)
26.11.2016 (9 miesięcy temu)
Pan Tabacki i jego ekipa to świetni, pełni empatii ludzie. Mają super podejście do zwierząt. Zawsze mogłam na nich liczyć w momentach kryzysowych. Mój kot od lat cierpi na nieuleczalną chorobę a mimo tego nigdy nie usłyszałam że to nie ma sensu, nigdy! Doktor Tabacki i jego lekarze zawsze walczą do końca. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim którzy kochają swoje zwierzaki.
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
Ja chodzę do tej przychodni od lat i nigdy nikt nie odmówił mi pomocy, nawet jak mój pies wpadł pod samochód po godzinach otwarcia i miał przetrąconą łapę i szyty grzbiet. A pan jakieś bzdury wypisuje, jak się pan takim tonem do wszystkich odzywasz jak piszesz tutaj to się nie dziwię że nikt z panem nawet rozmawiać nie chciał. pożal się boziu \'stały klient\'.
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
Ja i Bruno bardzo lubimy tutaj przychodzić. Ja ze względu na bardzo sympatyczny i profesjonalny zespół, a Bruno ze względu na swoją ulubioną Panią doktor Alicję. A i B
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
Byliśmy tutaj pierwszy raz z naszym kotkiem i psiakiem wziętymi ze schroniska. Rutynowe badania czy wszystko jest wporządku. Zwierzęta zainteresowane otoczeniem bardzo dobrze reagowały na panią weterynarz a wiemy że zwierzęta najlepiej wyczuwają ludzi. Badania wyszły znakomicie a my od tego czasu jesteśmy stałymi klientami przychodni i za nic nie zmienimy!
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
Moja Lucy przychodzi tutaj od 15 lat a to o czymś świadczy. Obecnie mimo sędziwego wieku moja Lucy czuje się znakomicie i jestem pewna że to dzięki właśnie temu miejscu które prowadzi ją od szczeniaka. Polecamy i zawsze chętnie wracamy.
użytkownik
29 sty (7 miesięcy temu)
29 sty (7 miesięcy temu)
A jeśli chodzi o wypadki drogi Rozczarowany to jak mojemu psu zdarzył się wypadek po godzinach pracy przychodni to też musiałem jechać do całodobówki której nie trawię. I nie będę płakał z tego powodu i oczerniał kogoś na forum tylko dlatego że nie pracuje 24 godziny na dobę. Chyba że jest gdzieś napisane że to 24 godzinna przychodnia?
użytkownik
11 lut (7 miesięcy temu)
11 lut (7 miesięcy temu)
Polecam to miejsce wszystkim tym którzy kochają swoje zwierzęta i zależy im na najlepszej opiece weterynaryjnej. Bardzo dobrzy lekarze, miła obsługa, nie zdzierają kasy tak jak gdzie indziej. Jestem zadowolony.
użytkownik
28 kwi (4 miesiące temu)
28 kwi (4 miesiące temu)
Chodziłam z moim psem 6 lat do tej lecznicy ale się "wypisałam" nowe młode lekarki nie mące pojęcia o czym mówią jedna mówi druga zwraca tamtej uwagę że źle mówi . Przeniosłam się gdzieś indziej.Nadmieniam że 2 lata temu napisałam pozytywną opinię ale zmieniły się realia.
użytkownik
14 sie (miesiąc temu)
14 sie (miesiąc temu)
A ja nie mogę pojąć Pani toku myslenia, jak Pani jako osoba która nie jest weterynarzem może twierdzić że osoby po studiach nie maja pojęcia o czym mówią? To ze ktoś jest młody nie znaczy że nie ma pojęcia, tylko o tym że ciągle zdobywa doświadczenie, a to róznica! To bardzo krzywdzące co Pani tutaj wypisuje, ja z moją Sunią upodobałyśmy sobie właśnie chyba najmłodszą Panią doktor i jestesmy bardzo z niej zadowolone. Ma super podejście do zwierząt, widac że kocha to co robi w życiu i jak Sunia przyszła do niej jako ciężki przypadek, tak teraz czuje się znakomicie. To że lekarze sa młodzi o niczym nie świadczy, oni pracuja u znakomitego weterynarza Tabackiego i jestem pewna że doświadczenie zdobywają pod jego czujnym okiem.
użytkownik
14 sie (miesiąc temu)
14 sie (miesiąc temu)
Najlepsi weterynarze w okolicy, bardzo mili i znający się na tym co robią. Moja Sunia ich uwielbia. Jesteśmy zadowoleni z usług, nie rozumiem negatywnych opini, to chyba jakieś wiecznie niezadowolone z życia osoby którym nigdy jeszcze nikt nbie dogodził
użytkownik
22 sie (miesiąc temu)
22 sie (miesiąc temu)
To była dobra przychodnia weterynaryjna 2 lata temu teraz już nie. Zmienili się lekarze i zgadują co może być psu pani weterynarz dała psu krople na uszy i do oczu a za chwilę inna pani przychodni i zmienia wszystko co powiedziała wcześniejsza- porażka zmieniłam gabinet.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Orzesze

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Monter spawacz Praca od zaraz
Praca od zaraz Poszukuję kandydata do pracy w Orzeszu na stanowisko Monter-Spawacz. Wymagane: - Dyspozycyjność -Solidność -Znajomość rysunku technicznego (Monterskiego) -Sumienność Oferujemy: -Prace w stabilnej rozwijającej się firmie -5 dniowe szkolenie przygotowawcze na danym stanowi...
Orzesze
wczoraj 20:22
Elektronik/Automatyk
CP Glass S.A w Krakowie Oddział Huta Szkła „Orzesze” jest producentem szerokiego asortymentu najwyższej jakości opakowań szklanych stosowanych w przemyśle piwowarskim i monopolowym. Swoją silną pozycję rynkową zawdzięcza nowoczesnej technologii wytwarzania i produktom wysokiej jakości. W ZWIĄZKU Z...
Orzesze
8 wrz
Operator linii
CP Glass S.A w Krakowie Oddział Huta Szkła „Orzesze” jest producentem szerokiego asortymentu najwyższej jakości opakowań szklanych stosowanych w przemyśle piwowarskim i monopolowym. Swoją silną pozycję rynkową zawdzięcza nowoczesnej technologii wytwarzania i produktom wysokiej jakości. W ZWIĄZKU...
Orzesze
8 wrz
Elektryk
CP Glass S.A w Krakowie Oddział Huta Szkła „Orzesze” jest producentem szerokiego asortymentu najwyższej jakości opakowań szklanych, stosowanych w przemyśle piwowarskim i monopolowym. Swoją silną pozycję rynkową zawdzięcza nowoczesnej technologii wytwarzania i produktom wysokiej jakości. W ZWIĄZKU ...
Orzesze
8 wrz
Specjalista BHP
realizacja zadań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przeprowadzanie kontroli warunków pracy oraz przestrzegania przepisów i zasad bhp, wdrażanie i nadzorowanie funkcjonowania wymaganych procedur, prowadzenie analizy zdarzeń wypadkowych i działań zapobiegawczych, udział i pr...
Orzesze
7 wrz
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin