test

Opinie o Optical Christex. Salony optyczne, Sopot, Grunwaldzka 33

Korzystałeś z usług Optical Christex. Salony optyczne, Sopot, Grunwaldzka 33 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Marianna
Data: 2016-06-18 19:34

Wizyt: 5061
Komentarzy: 31
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.06.2016 (rok temu)
18.06.2016 (rok temu)

Optical Christex. Salony optyczne, Sopot, Grunwaldzka 33

Opinia o Optical Christex. Salony optyczne
Sopot, Grunwaldzka 33

polecam bo bardzo dobry salon, mają na prawdę wiele ciekawych i markowych oprawek. a takie sa niepowtarzalne i dobrze wykonane. warto zainwestować!
użytkownik
28.08.2016 (rok temu)
28.08.2016 (rok temu)
Dobry salon z ogromna ilością opraw. Świetnie wyposazony, ja kupiłam sobie tam okulary Ray Ban, mężowi zaś Gucci, prezentują się świenie. Mało w kórym miejscu jest aż tak duży wybór. Brakowało takiego miejsca w trójmieście
użytkownik
25.10.2016 (rok temu)
25.10.2016 (rok temu)
Każdy kto lubi markowe okulary, na pewno znajdzie coś dla siebie! Ja byłam w salonie na badaniu wzroku i od razu wybrałam sobie też oprawki, zdecydowałam się na RayBany ;) Salon polecam bo bardzo miła obsluga i duży wybór oprawek.
użytkownik
28.08.2016 (rok temu)
28.08.2016 (rok temu)
Ogromny wybór markowych oprawek.W końcu wybrałam sobie oprawki marki Linda Farrow. Są świetne! A co do samego salonu to pełna klasa. Elegancki i przemiła obsługa, potrafiąca dobrze doradzić!
użytkownik
03.09.2016 (rok temu)
03.09.2016 (rok temu)
fajny wybór, dobre oprawki, dobry salon optyczny. ja znalazłam tam super ray bany, dobrze mi doradzono! salon jest godny polecenia, także śmiało mozna tam sie wybrać po porządne okulary!
użytkownik
27.09.2016 (rok temu)
27.09.2016 (rok temu)
Dobry salon optyczny, jeżeli nie najlepszy u nas w Sopocie. Zamówiłam sobie u nich oprawki Dior wraz ze szkłami. Odbiór bardzo szybko. Obsługa miła, więc polecam!
użytkownik
27.09.2016 (rok temu)
27.09.2016 (rok temu)
Potwierdzam, bardzo dobry salon! Tydzień temu zamówiłem sobie u nich oprawki i już odebrałem wraz ze szkłami. Obsługa profesjonalna!
użytkownik
15.10.2016 (rok temu)
15.10.2016 (rok temu)
ja bardzo chwalę sobie sklep, duży wybór markowych oprawek, dobre doradztwo. więc mi się wydaje że zakupy bardzo wygodne i jedne z lepszych i bardziej udanych!
użytkownik
17.11.2016 (rok temu)
17.11.2016 (rok temu)
Moim zdaniem sklep jest doskonale wyposażony, fajnie że mają markowe oprawki - wiadomo za co sie płacno i nie rozleci mi się to po roku używania.a samych oprawek jest tak dużo ze nie widaomo na co się zdecydować!
użytkownik
19.11.2016 (rok temu)
19.11.2016 (rok temu)
potwierdzam, fajny sklep, dobrze wyposażony...jest w czym wybierać a oprawki same markowe! jak dla mnie jest to super opcja - wiem za co wydaję pieniądze. a kupuje markowe oprawki!
użytkownik
30.11.2016 (11 miesięcy temu)
30.11.2016 (11 miesięcy temu)
Polecam, ja jestem bardzo zadowolona z zakupu, trafiłam na promocję, całkiem niezłą zniżke trafiłam. Mam teraz modne okulary, markowe i mam nadzieję, że długo mi posłużą. Super sklep w 3mieście !
użytkownik
17.12.2016 (11 miesięcy temu)
17.12.2016 (11 miesięcy temu)
Bardzo duży wybór fajnych oprawek! nie wiedziałam na które się zdecydować ale w końcu mi się udało znaleźć super pasujące! a obsługa bardzo przyjazna i cierpliwa:) polecam salon!
użytkownik
25.12.2016 (10 miesięcy temu)
25.12.2016 (10 miesięcy temu)
Bardzo dobrze wyposażony sklep stacjonarny. Internetowy także pozwala sporo wybrać. Markowe okulary to jest to - przynajmniej wiem ze się nie rozlecą szybko a i gwarancja jest!
użytkownik
1 sty (10 miesięcy temu)
1 sty (10 miesięcy temu)
Trafiłam do salonu przypadkowo, ale wyszłam z pięknymi oprawkami. duży wybór, ceny są całkiem przystępne, można znaleźć bardzo fajne i modne oprawki! polecam
użytkownik
30 paź (23 dni temu)
30 paź (23 dni temu)
Długo szukałam odpowiednich oprawek do moich nowych okularów i znalazłam je tutaj. Bardzo polecam ten salon optyczny. Duży wybór oprawek.
użytkownik
14 sty (10 miesięcy temu)
14 sty (10 miesięcy temu)
Salon ma bardzo bogatą ofertę. szukałam konkretnych oprawek Ray Ban i tylko tam były w całym trójmieście! także jestem bardzo zadowolona z zakupów!
użytkownik
15 sty (10 miesięcy temu)
15 sty (10 miesięcy temu)
Salon jest bardzo dobrze wyposażony, fajne oprawki, ciekawe modele - można znaleźć w cenie niewygórowanej. myślę ze taki salon to jest bardzo fajne miesjce żeby kupić oprawki które będa niepowtarzalne!
użytkownik
24 sty (9 miesięcy temu)
24 sty (9 miesięcy temu)
Spory wybór, dobre marki, można znaleźć całkiem fajne oprawki w przyzwoitej cenie. no i są tam modele nie za często spotykane w innych salonach. a to wielki plus jeżeli nie chce się mieć podobnych jak ma większość. polecam
użytkownik
19 lut (9 miesięcy temu)
19 lut (9 miesięcy temu)
moim zdaniem salon jest doskonale wyposażony, doskonały wybór oprawek, ładne. a ceny nie są wygórowane, porównywalne nawet...wiec jak mam kupować oprawki markowe to w sprawdzonym miejscu!
użytkownik
22 lut (9 miesięcy temu)
22 lut (9 miesięcy temu)
Salon jest na prawdę bardzo ok, spory wybór, można na spokojnie sobie wybrać chociaż przy takiej ilości oprawek wybór nie jest łatwy:) no i bardzo pomocna obsługa!
użytkownik
1 maj (6 miesięcy temu)
1 maj (6 miesięcy temu)
Chwalę sobie optical christex - spory wybór, dużo oprawe...że aż ciężko wybrać! ale generalnie jestem bardzo zadowolona! sklep jest w trójmieście jednym z lepszych!
użytkownik
13 maj (6 miesięcy temu)
13 maj (6 miesięcy temu)
salon bardzo fajnie wyposażony, duży wybór, pomocna obsługa - jak dla mnie wielki plus! swoją drogą też mają sprzedaż online - ale zawsze to wygodniej przymierzyć i zobaczyć jak sie wygląda!
użytkownik
11 cze (5 miesięcy temu)
11 cze (5 miesięcy temu)
Myślę ze jest to doskonały sklep z oprawkami. bardzo dobrze wyposażony, super oprawki a wybór ogromny! spędziłam w sklepie bardzo dużo czasu ale jednak udalo mi sie wybrać te najładniejsze !
użytkownik
15 cze (5 miesięcy temu)
15 cze (5 miesięcy temu)
I JA ZAKUPIŁEM U WAS OKULARY! SĄ SUPER! A SOLON FAJNY, PRZESTRONNY, Z MIŁĄ OBSŁUGĄ I DUŻYM WYBOREM OKULARÓW. POLECAM SERDECZNIE.
użytkownik
24 cze (4 miesiące temu)
24 cze (4 miesiące temu)
Ja bardzo polecam Optical Christex bo mają ogromny wybór oprawek co jest fajne bo można spokojnie znaleźć coś dla siebie! no a widać że są to markowe dobre okulary!
użytkownik
15 lip (4 miesiące temu)
15 lip (4 miesiące temu)
Bardzo miła obsługa jest w salonie, pomocna, doradza, nie naciąga na droższe modele ;) Duży plus za to! Zakupiłam nowe okulary przeciwsłoneczne, jestem z nich bardzo zadowolona, zatem polecam salon!!!!
użytkownik
21 lip (4 miesiące temu)
21 lip (4 miesiące temu)
Też jestem zadowolona z obsługi w Optical Christex - miło, doradzają no i przede wszystkim jest ogrom oprawek do wyboru - łatwo coś dla siebie znaleźć.
użytkownik
30 sie (2 miesiące temu)
30 sie (2 miesiące temu)
Najlepszy salon optyczny w jakim byłam:) bardzo dobrze się mną zajęli, mam super okularki, wyglądam w nich bardzo zgrabnie. Moje oprawki nie były drogie, ale widziałam, że w salonie jest mnóstwo oprawek znanych marek np. Chanel:) Każdy znajdzie coś dla siebie.
użytkownik
26 wrz (miesiąc temu)
26 wrz (miesiąc temu)
Polecam każdemu zakup okularów tutaj. Bardzo duży wybór, do tego kompetentna obsługa. Do niczego przyczepić się nie można. Śmiało odwiedzajcie to miejsce.
użytkownik
20 paź (miesiąc temu)
20 paź (miesiąc temu)
Też jestem fanką tego salonu optycznego. Nie dość że mają pomocną obsługę, to wybór jest na prawdę spory i można spokojnie znaleźć coś dla siebie! mi to pasuje więc już mam 2 pary okularów od nich! i świetnie się noszą!
użytkownik
17 lis (6 dni temu)
17 lis (6 dni temu)
Tak, mają spory wybór oprawek i okularów przeciwsłonecznych. Różne przedziały cenowe umożliwiają dogodny wybór. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Mam bardzo ładne i modne okulary!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Sopot

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kucharz
**Posting Date** Nov 13, 2017**Job Number** 17002I9F**Job Category** Food and Beverage & Culinary**Brand** Sheraton Hotels & Resorts**Schedule** Full-time**Relocation?** No**Position Type** Non-Management/Hourly**Start Your Jouey With Us**At Sheraton, we go above and beyond in everything we do. We a...
Sopot
wczoraj 13:01
Accountant-General
**Posting Date** Nov 3, 2017**Job Number** 17002FBK**Job Category** Finance and Accounting**Brand** Sheraton Hotels & Resorts**Schedule** Full-time**Relocation?** No**Position Type** Non-Management/Hourly**Start Your Jouey With Us**At Sheraton, we go above and beyond in everything we do. We are insp...
Sopot
21 lis
Specjalista ds. Zarządzania Nieruchomościami- Wspólnot Miesz
W związku z dynamicznym rozwojem naszej Firmy oraz rozbudowa wewnętrznych struktur prowadzimy rekrutację do naszego zespołu na stanowisko: Specjalista ds. Zarządzania Nieruchomościami- Wspólnot Mieszkaniowych Miejsce Pracy : Sopot Czym będziesz się zajmować? • Zapewnieniem prawidłowej obsług...
Sopot
20 lis
Pracownik biurowy - kontakt z bazą klientów
WYG HR Consulting sp. z o.o. jest częścią Grupy WYG: brytyjskiej spółki notowanej na londyńskiej giełdzie papierów wartościowych. Zatrudnia ok. 2500 osób, a naszych 40 biur jest zlokalizowanych w 30 krajach na 3 kontynentach. W Polsce WYG działa od 1999 r. i zatrudnia ponad 200 ...
Sopot
19 lis
14-16 zł na rękę dla pokojówki
Domowe Pokojówki poszukują dokładnych, zaangażowanych uczciwych pokojówek z doświadczeniem.Nasze usługi nie odbiegają od standardów hotelowych lecz świadczone są w apartamentach, domach, mieszkaniach.Do podstawowych czynności należeć będzie wykonanie czynności porządkowych, zmiana pościeli, prasowa...
Sopot
17 lis
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin