test

Opinie o Perfect Space Agencja Architektoniczna Maciej Balcerek Warszawa, Warszawa, Bruzdowa 100E

Korzystałeś z usług Perfect Space Agencja Architektoniczna Maciej Balcerek Warszawa, Warszawa, Bruzdowa 100E? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Monia
Data: 2016-10-04 15:39

Wizyt: 799
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.10.2016 (rok temu)
04.10.2016 (rok temu)

Perfect Space Agencja Architektoniczna Maciej Balcerek Warszawa, Warszawa, Bruzdowa 100E

Opinia o Perfect Space Agencja Architektoniczna Maciej Balcerek Warszawa
Warszawa, Bruzdowa 100E

Super sprawa, jeżeli ktoś posiada wolne fundusze i nie chce samemu tracić czasu na remont. Gotowe mieszkanie prezentuje się absolutnie cudownie :)
użytkownik
07.11.2016 (rok temu)
07.11.2016 (rok temu)
Wyremontowali mi mieszkanie pod wynajem. I wyszło na tyle dobrze, że pierwszy oglądający zdecydował się w nim zamieszkać.
użytkownik
07.11.2016 (rok temu)
07.11.2016 (rok temu)
Fajna opcja dla osób, które nie posiadają smykałki do remontów, ale chcą mieć nowoczesne mieszkanie. Ekipa bardzo profesjonalna - widać, że to nie zbiór przypadkowych \"januszy\".
użytkownik
04.04.2017 (rok temu)
04.04.2017 (rok temu)
Wielka klasa. WZOROWY kontakt na każdym etapie wykańczania mieszkania, a przyczepić się mogę wyłącznie do stosunkowo wysokiej ceny, ale wiadomo, że za jakość trzeba płacić.
użytkownik
09.06.2017 (rok temu)
09.06.2017 (rok temu)
Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie - Perfect Space zna się na rzeczy. Warto odżałować trochę grosza, bo zwyczajnie kupujemy sobie święty spokój. Wcześniejsze mieszkanie ogarniałem samodzielnie i zwyczajnie mnie to przerosło. Tym razem postanowiłem nie robić podobnego błędu :)
użytkownik
08.12.2017 (6 miesięcy temu)
08.12.2017 (6 miesięcy temu)
Wiadomo, PS nie jest opcją dla oszczędnych, ale moim zdaniem warto ciut więcej zapłacić, żeby uniknąć niedoróbek i irytujących baboli. Ja i żona jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i wykończonego mieszkanka.
użytkownik
27.12.2017 (5 miesięcy temu)
27.12.2017 (5 miesięcy temu)
No cóż, na remontach nie ma co oszczędzać. Lepiej zapłacić raz i mieć pewność ze wszystko będzie dobrze. Dlatego nie będę się tu wypowiadał o cenie jaką zapłaciłem za wykończenie mieszkania. Wspomnę tylko o komforcie mieszkania. Jest funkcjonalnie i minimalistycznie jak sobie tego życzyłem. Nie mam niespodzianek, wszystko wykonane jest solidnie.
użytkownik
21 sty (5 miesięcy temu)
21 sty (5 miesięcy temu)
No cóż za dobrego fachowca trzeba zapłacić. A wydając nie małą kwotę na usługi Perfect Space uzyskałem oczekiwany efekt. I dziwi mnie postawa ludzi, którzy pomimo tego że są zadowoleni z efektu z jakiejkolwiek usługi krytykują go w internecie używając argumentu "za drogo".

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin