test

Opinie o Piotr Czekurłan, lekarz, Gliwice

Korzystałeś z usług Piotr Czekurłan, lekarz, Gliwice? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2008-10-29 14:22

Wizyt: 75
Komentarzy: 31
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
29.10.2008 (10 lat temu)
29.10.2008 (10 lat temu)

Piotr Czekurłan, lekarz, Gliwice

Opinia o Piotr Czekurłan, lekarz
Gliwice

bardzo uprzejmy, miły, spokojny i zorganizowany a przede wszystkim kompetentny lekarz z olbrzymią wiedzą i odpowiednim podejściem do dzieci.
Wiem, że moje dzieci są w dobrych rękach, mam do pana doktora pełne zaufanie.
użytkownik
02.11.2008 (10 lat temu)
02.11.2008 (10 lat temu)
Polecam, kompetentny i godny zaufania lekarz. Cieszę się, że moje dzieci trafiły właśnie na pana doktora.
autor
28.10.2009 (9 lat temu)
28.10.2009 (9 lat temu)
jeżeli chodzi o przychodnie na sikorniku zdecydowanie polecam doktora niż panią doktor Chmiele :)
autor
30.11.2009 (9 lat temu)
30.11.2009 (9 lat temu)
najlepszy lekarz-pediatra u jakiego byłem leczony. Serdeczenie polecam.
autor
10.01.2010 (9 lat temu)
10.01.2010 (9 lat temu)
Bardzo miły kompetentny lekarz. Pomimo przeprowadzki do innej miejscowości nadal korzystam z jego usług, wole dojeżdżać i mieć pewność że dzieci są w dobrych rękach. Przez 10 lat opieki nad moimi dziećmi nie mam mu nic do zarzucenia. Diagnoza jest wyważona, nie przepisuje pochopnie antybiotyków, gdy widzi potrzebę kieruje do specjalisty. Rzadko mogę tak bez wątpliwości polecić lekarza :)

Bożena
autor
08.05.2010 (8 lat temu)
08.05.2010 (8 lat temu)
Bardzo dobry lekarz, najlepszy pediatra. Kompetentny i bardzo uprzejmy. Kompleksowo tłumaczy chorobę i metody leczenia. Zdecydowanie wzbudza zaufanie.
autor
18.09.2010 (8 lat temu)
18.09.2010 (8 lat temu)
Świetny lekarz, zdecydowanie polecam, profesjonalista, zawsze odbiera telefon, bardzo dobre podejscie do dzieci, 100% dobre diagnozy
autor
27.09.2010 (8 lat temu)
27.09.2010 (8 lat temu)
Polecam tego pana doktora.jest profesjonalny uprzejmy oraz zawsze stawia dobra diagnoze.jezeli ma jakies watpliwosci co do diagnozy wypisuje skierowanie do specjalisty.
autor
01.12.2010 (8 lat temu)
01.12.2010 (8 lat temu)
Od ponad 15 lat mam dzieci pod opieką doktora.
Ze starszym dzieckiem trafiłam do pana doktora jak miało około roku, młodsze już od początku leczyłam u niego.
Jest kompetenty, cierpliwy, dokładny.
autor
12.12.2010 (8 lat temu)
12.12.2010 (8 lat temu)
Bardzo kompetentny lekarz, zawsze uprzejmy, wysłucha cierpliwie, nie zbywa pacjentów i jak dotąd nie zdarzyło się by wystawił moim córkom błędną diagnozę. Super, że nie "faszeruje" od razu dziecka antybiotykiem, gdy można wyleczyć chorobę w inny sposób. Bez problemu dla pewności kieruje na badania bądź do specjalisty. Dzieci go uwielbiają za jego spokój, cierpliwość i odpowiednie podejście. Polecam!!!!
autor
18.01.2011 (8 lat temu)
18.01.2011 (8 lat temu)
Bardzo miły lekarz, wspaniały fachowiec. Polecam
autor
02.02.2011 (7 lat temu)
02.02.2011 (7 lat temu)
Do ktyteriów wymienionych powyżej dodam, że Piotr Czekurłan jako pediatra ma świetne podejście do dzieci.
autor
13.02.2011 (7 lat temu)
13.02.2011 (7 lat temu)
trafna diagnoza a tojest najważniejsze.prucz tego mało słów niepotrzebnych dużo za to informacji które sa potrzebne zwłoszcza młodym mamom
autor
20.02.2011 (7 lat temu)
20.02.2011 (7 lat temu)
Z całym przekonaniem stwierdzam, że to najlepszy lekarz, jakiego kiedykolwiek spotkałam. Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami na jego temat.
autor
06.05.2011 (7 lat temu)
06.05.2011 (7 lat temu)
Bardzo dobry lekarz, który dba o potrzeby pacjenta. Zawsze służy pomocą i fachową opinią.
autor
25.06.2011 (7 lat temu)
25.06.2011 (7 lat temu)
Może budzi zaufanie ale dwa razy postawil zle diagnoze. Dziecko wyladowało w szpitalu w ten sam dzień a drugi raz miało zapalenie oskrzeli a on pow.że to przeziebienie!! I na drugi dzień wizyta w szpitalu!!
Lekarz okropny!
autor
24.07.2011 (7 lat temu)
24.07.2011 (7 lat temu)
Dr Czekurłan to bardzo fajny lekarz. Jest wyjątkowo cierpliwy, uprzejmy i sympatyczny. Oprócz tego to lekarz kompetentny, z dużą wiedzą. Zawsze dostępny dla swoich pacjentów.
autor
02.08.2011 (7 lat temu)
02.08.2011 (7 lat temu)
Wybralam tego lekarza czytajac pochlebne opinie i bardzo sie zawiodlam :/ Tlumy w przychodni na Sikorniku co powoduje expresowe tempo wizyt.
Moje dziecko mialo wysypke - okazalo sie ze to AZS po wizycie u alergologa prywatnego(atopowe zapalenie skory) a pan doktor przepisal delikatna jak to ujal masc sterydowa na wstepie !!!
Malo kontaktowy, nic nie tlumaczy jezeli sie od niego informacji nie wyciagnie.
A szczeka mi opadla, kiedy ciagnal moje dziecko za rece do gory zeby sprawdzic czy glowe juz trzyma... po czym wpadl na pomysl ze mozna to zrobic podnoszac dziecko do gory w poziomie. Alleluja :>
Poza tym doktor mruk, ktory poza przychodnia nie potrafi nawet odpowiedziec na proste dzien dobry, a niby taki mily itd.
NIE POLECAM.
autor
04.11.2011 (7 lat temu)
04.11.2011 (7 lat temu)
Bardzo dobry lekarz, dokładnie sprawdza stan pacjenta, a w razie wątpliwości wysyła na dodatkowe badania.
autor
23.03.2012 (6 lat temu)
23.03.2012 (6 lat temu)
kiedy mój sym mial 1 miesiac zachorowal i poszlam z nim wlasnie do dok. czekurlana ktory stwierdzil ze maly przy nim nie kaszle !jak dziecko miesieczne ma kaszlec na zawolanie? to bylo w piatek rano a w sobote juz bylam w przychodni ktora ma dyzury w dni wolne i od razu maly dostal zastrzyki bo okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli a w poniedzialek pogotowie zabralo moje dziecko do szpitala to co przezylam nikomu nie zycze. teraz syn ma 10 lat i na szczescie rzadko choruje ale chodze z nim do dokt.chmieli ona jest dobra lekarka zna mojego synka od urodzenia wie jak go leczyc gdy juz zachoruje .do czekurlana idziemy wtedy gdy wlasnie nie ma pani doktor.
autor
26.06.2012 (6 lat temu)
26.06.2012 (6 lat temu)
Od lat chodzę do tego lekarza z moimi synami, ponieważ doktor Czekurłan ma specjalizacje lekarza rodzinnego, również ja korzystam z jego usług. Nie przepisuje od razu antybityków, tylko czeka na rozwój choroby, nie raz okazało się, że faktycznie antybiotyk nie był potrzebny. Na moją prośbę wystawił dla syna skierowanie na badanie krwi, wyniki okazały się dobre i faktycznie nie było potrzebne. Z czystym spokojem moge polecić tego lekarza
autor
18.02.2013 (5 lat temu)
18.02.2013 (5 lat temu)
Polecam.Dobry i profesjonalny lekarz a na dodatek bardzo miły człowiek,z troską podchodzący do małych pacjentów.Moim zdaniem jego wielki plus to to,że nie spieszy się z antybiotykami to zostawia jako ostateczność.Do tego nie demonizuje problemów i nie straszy rodzica -przeciwnie daje wsparcie i poczucie bezpieczeństwa.
użytkownik
11.11.2013 (5 lat temu)
11.11.2013 (5 lat temu)
Doktor Czekurłan jest najlepszym lekarzem jakiego znam i bardzo go polecam! :) Miły, uprzejmy i stawia trafne diagnozy. Osoby które napisały negatywne opinie nie znają go wystarczająco dobrze albo osądzają po pozorach.
użytkownik
02.02.2014 (4 lata temu)
02.02.2014 (4 lata temu)
Ja i moja rodzina od wielu lat jesteśmy pod opieką Pana Czekurłana. Jest niezwykle sympatyczny, ma świetne podejście do dzieci, cierpliwe odpowiada na wszystkie pytania i rozwiewa najmniejsze wątpliwości. Doskonały specjalista. Wiem, że mogę zwrócić się do niego z każdym problemem i mam pewność, że postawi przy tym trafną diagnozę. Gorąco polecam!
autor
12.06.2014 (4 lata temu)
12.06.2014 (4 lata temu)
Pan Doktor Czekurłan ma już za dużo pacjentów ,wszyscy chodzą na wizytę do niego a u Pani Doktor Chmiel pustki..Przekonałam się że już trochę nie daje rady Szkoda.....
autor
12.06.2014 (4 lata temu)
12.06.2014 (4 lata temu)
Pan Doktor Czekurłan ma już za dużo pacjentów ,wszyscy chodzą na wizytę do niego a u Pani Doktor Chmiel pustki..Przekonałam się że już trochę nie daje rady Pan Doktor Szkoda.....
użytkownik
20.10.2014 (4 lata temu)
20.10.2014 (4 lata temu)
Świetny lekarz!ma ogromną wiedzę. Do Pana doktora trafiliśmy po tym, jak inny pediatra odesłał nas do domu z błędną diagnozą.
autor
09.01.2015 (4 lata temu)
09.01.2015 (4 lata temu)
Bardzo dobry lekarz i stawia trafne diagnozy. Jest bardzo miły i świetnie leczy. Każdy człowiek popełnia błędy nie oznacza to, że lekarz nigdy nie popełnia - stawiając diagnoze
użytkownik
10.01.2015 (4 lata temu)
10.01.2015 (4 lata temu)
Świetny lekarz!
Już od dawna się u niego leczę. Zawsze stawia trafne diagnozy i na dodatek jest bardzo uprzejmy. Doskonały specjalista godny polecenia !!
użytkownik
08.03.2016 (2 lata temu)
08.03.2016 (2 lata temu)
Super lekarz polecam
Nie stety Pan doktor już nie przyjmuje na sikorniku w poradni dzieciecej czy może ktoś wie gdzie teraz przyjmuje
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Pracuje w Szwecji

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin