test

Opinie o Piotr Kretowicz, lekarz, Warszawa, Finlandzka 9

Korzystałeś z usług Piotr Kretowicz, lekarz, Warszawa, Finlandzka 9 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2008-11-27 20:07

Wizyt: 322
Komentarzy: 38
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
27.11.2008 (10 lat temu)
27.11.2008 (10 lat temu)

Piotr Kretowicz, lekarz, Warszawa, Finlandzka 9

Opinia o Piotr Kretowicz, lekarz
Warszawa, Finlandzka 9

Specjalista w swojej dziedzinie, ale ma tak dużo pacjentek, że nie poświęca każdej dostatecznie dużo czasu (moje odczucie).
autor
16.01.2009 (10 lat temu)
16.01.2009 (10 lat temu)
Lekarz godny polecenia. Profesjonalista. Jeżeli chodzi o kontakt z pacjentką to polecam, naprawdę miły lekarz, któremu można zaufać. POLECAM!!!!
autor
25.01.2009 (9 lat temu)
25.01.2009 (9 lat temu)
Godny polecenia, byłam u tego Pana 2 razy, państwowo i może dlatego nie mia zbyt wiele czasu, bo tam ciągle kolejki pacjentek.
autor
10.03.2009 (9 lat temu)
10.03.2009 (9 lat temu)
Spotkałam się z min dwukrotnie będąc w ciąży, byłam zadowolona z USG.
autor
30.04.2009 (9 lat temu)
30.04.2009 (9 lat temu)
Profesor jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałam, a kilka lat temu miałam spore porównanie, bo szukałam dobrego ginekologa i byłam u kilku innych lekarzy. Bardzo sympatyczny, serdeczny człowiek, ogromna wiedza, rzeczowa informacja.
autor
20.05.2009 (9 lat temu)
20.05.2009 (9 lat temu)
Spotkałam go w ciąży w gabinecie prywatnym i państwowo w szpitalu. Wg mnie to osoba zbyt pewna siebie,bezczelna i nietaktowna. Pacentki traktuje jak przypadek jeden z wielu a nie jak człowieka.Nie punktualny! na USG nie wykonuje wszystkich pomiarów płodu.Nie polecam
autor
17.06.2009 (9 lat temu)
17.06.2009 (9 lat temu)
Niestety lekarz zawiódł moje oczekiwania- prowadził moją pierwszą ciążę i kiedy zaczęły się poważne komplikacje nie zrobił nic aby pomóc, chociaż takie możliwości istniały, niczego nie tłumaczył chociaż prosiłam o informację. Skutek jest tragiczny. Zdecydowanie odradzam. Jest miły i uśmiechnięty dopóki ciąża przebiega prawidłowo, a jak zaczyna się dziać coś złego to zostawia pacjentkę samej sobie bez jakichkolwiek wyjaśnień.
autor
30.10.2009 (9 lat temu)
30.10.2009 (9 lat temu)
zdecydowanie polecam, korzystałam z wizyt prywatnych (duże kolejki, trzeba się umawiac ok 2 tyg wczesniej) i jestem bardzo zadowolona, przy pierwszej wizycie lekarz był troche gburowaty ale bardzo profesjonalny, przy kolejnych bardzo miły, zawsze pamietał co jest powodem mojej wizyty, na jakim etapie leczenia jestesmy, udzielał dokładnych wyjasnien, pierwszy raz podczas badanis usg widziałam cos na monitorze a nie jak to dawniej bywało szare plamy.
autor
19.11.2009 (9 lat temu)
19.11.2009 (9 lat temu)
Lekarz prowadzi moja pierwsza ciaze, poszlam do niego z polecenia znajomej w 12 tyg. ciazy. Po pierwszej wizycie wydal sie czarujacy, mily i kompetentny, zadawal duzo pytan, ale zdziwil mnie fakt, ze nie zalozyl mi karty ciazy i nie spojrzal nawet na moje wyniki badan i poprzednie USG. Ot, taka luzna pogawedke prowadzilismy na temat postepu wpsolczesnej medycyny. Na drugiej wizycie zadawal te same pytania, poniewaz nigdzie niczego wczesniej nie zanotowal i nie mial pojecia z kim ma doczynienia. Do tego byl dosc niecierpliwy i nie mial ochoty odpowiadac na pytania. Po 3 wizycie powaznie rozwazam poszukanie sobie innego lekarza prowadzacego - Pan Doktor robil mi wielka łaske, ze swoje cenne 10 minut poswieca mi za marne 200PLN. Postraszyl mnie poronieniem, nic nie wyjasnil z medycznego punktu widzenia, tylko stwierdzil ze jest jakis tam problem i mam uwazac, co bylo dla mnie totalnym szokiem. Zrobil to mega nietaktownie, szczegolnie ze moja ciaza jest wynikiem zaplodnienia in-vitro i rzucanie od niechcenia hasel pt. "poronienie" wywoluje natychmiastowa panike,...zreszta jak u kazdej ciezarnej. Podobno, to specjalist, ale kontakt z pacjentem ma slaby.
autor
02.03.2010 (8 lat temu)
02.03.2010 (8 lat temu)
Dr. Kretowicza poznałam w szpitalu.
Taki luzak ,sympatyczny Pan.

ale musiałam się dopytywać o wszystko jak mi robił USG ale i tak mu dziękuję za opiekę i zainteresowanie
autor
03.04.2010 (8 lat temu)
03.04.2010 (8 lat temu)
WYBITNY specjalista! a do tego niezwykle sympatyczny i przyjazny. Trafiłam do niego z polecenia i sama też go gorąco polecam! Czułam się pod jego opieką bezpiecznie. Nie wzbudza w rodzicach niepotrzebnych obaw, raczej uspokaja, informuje. Bije od niego duże doświadczenie i wiedza.
i.
autor
06.05.2010 (8 lat temu)
06.05.2010 (8 lat temu)
Poznałam Pana dokora jeszcze na studiach około 13 lat temu. Moje wizyty wtedy to różne infekcje i antykoncepcja. Lekarz bardzo kompetentny, nigdy mnie nie zawiódł. Stawiał trafne diagnozy, leczenie trwało zazwyczaj krótko a nie tak jak u innych lekarzy czasami musieli podać 2-3 różne lekarstwa aby natrafić na ten właściwy:-( Miły i uprzejmy, choć czasami jak każdy miewa gorszy dzień. Niestety nie lubi głupich i płytkich pytań wtedy bywa niesympatyczny:-(Wizyty u niego często się przedłużają.... ma duże opóźnienia, ale to dlatego, że na każdego pacjenta liczy 15 minut a wizyty często trwają dużo dłużej. Idąc do niego trzeba umawiać się dużo wcześniej a póżniej liczyć się z min 60 min opóźnieniem (chyba że umówisz się wcześnie). Niestety jeśli chodzi o obsługę porodu troszkę mnie zawiódł. Pierwszy poród miałam w szpitalu bielańskim (niestety w długi weekend), był na telefon, ale poród był trudny, długi (22 godz), syn urodził się 2x owinięty pępowiną, dostałam wszystkie możliwe środki rozkurczowe, przeciwbólowe i przyśpieszające poród.... efekt: syn ma śladowe dziecięce porażenie mózgowe, które odkryto dopiero w 3 roku życia a pan doktor bardzo się zdziwił! Jakby nie wiedział co oznacza farmakologia w połączeniu z długim porodem. Generalnie mam o nim jak najlesze zdanie, polecam jako lekarza prowadzącego ale nie wiem jak by to było gdyby on był podczas porodu
autor
22.05.2010 (8 lat temu)
22.05.2010 (8 lat temu)
SPOTKANIE BYŁO W BIELAŃSKIM. CHAM I PROSTAK NIE POLECAM. ZERO DOŚWIADCZENIA I PODEJŚCIA DO PACJĘTKI W CIĄZY. OPRYSKLIWY, BURAK SZKODA ŻE OJCIEC GO NIE WYUCZYŁ PODEJŚCIA DO PACJENTÓW. PRYWATNIE ZA KASĘ TO PEWNIE MIŁY I UPRZEJMY A W BIELAŃSKIM TO JAK NA TAŚMIE PACJĘTKÓW TRAKTUJE NASTĘPNY I KOLEJNY.ODRADZAM STANOWCZO.
autor
25.11.2010 (8 lat temu)
25.11.2010 (8 lat temu)
polecam tego lekarza, profesjonalnie przeprowadza USG, dokładnie bada maleństwo i jego rozwój.
autor
04.12.2010 (8 lat temu)
04.12.2010 (8 lat temu)
uważam, że wizyta trochę za droga, ale tak poza tym mam poczucie, że jestem pod dobrą kontrolą
autor
05.12.2010 (8 lat temu)
05.12.2010 (8 lat temu)
zdecydowanie odradzam !!! niemily, nieuprzejmy, gburowaty !! badanie usg zajelo 5 minut lacznie z wypelnianiem dokumentacji na komputerze; a na wyniku badania, obok kilku bledow, pojawila sie informacja ze ze wzgl. na zla widocznosc nie zbadal anatomii plodu - oczywiscie nie zostalam o tym poinformowana podczas badania (nie pofatygowal sie takze zeby dokladniej zbadac Malucha, skoro slabo widac - to nie Jego problem, zla widocznosc i do widzenia) ; zreszta podczas badania NIC nie mowil, a jak zapytalam to odpowiadal zdawkowo i czesto co innego niz potem pojawilo sie na wyniku badania !!
autor
10.12.2010 (8 lat temu)
10.12.2010 (8 lat temu)
Z CAŁEGO SERCA NIE POLECAM SZCZEGÓLNIE KOBIETOM W CIĄŻY.NIE WIDZI CZŁOWIEKA TYLKO KORZYŚCI MATERIALNE,BARDZO SIĘ CENI NIE DAJĄC ZA TO NIC.ZERO ZNAJOMOŚCI PSYCHOLOGII KOBIET Z CIĄŻĄ ZAGROŻONĄ.GBUROWATY,NIE DAJE MOŻLIWOŚCI PRZEDSTAWIENIA POWODU WIZYTY PACJENTCE.POSZŁAM Z PRZEDWCZESNĄ CZYNNOŚCIĄ SKURCZOWĄ MACICY W 19 TYG.CIĄŻY ,A PAN DOKTOR MNIE TAK POTRAKTOWAŁ , ŻE WYSZŁAM TAK ZDENERWOWANA ,ŻE SKURCZE SIĘ NASILIŁY.PRZESTRZEGAM PRZED TYM PANEM DOKTOREM .ON NIE LICZY SIĘ NAWET Z NIENARODZONYM DZIECKIEM ,KTÓRE PRZEDE WSZYSTKIM POWINIEN MIEĆ NA WZGLĘDZIE.JESTEM PRZEKONANA ,ŻE ZA DARMO TO ON NIKOMU BY NIE POMÓGŁ.W CZASIE WIZYTY MA SIĘ WRAŻENIE ŻE JEST SIĘ INTRUZEM,KTÓRY KRADNIE CZAS DOKTORKOWI.TEN ZAŚ WYRAŻNIE SIĘ ŚPIESZY JAK BY ROBIŁ NA AKORD.
autor
01.01.2011 (8 lat temu)
01.01.2011 (8 lat temu)
Widząc tytle komentarzy mowiących, że dr Kretowicz jest "gburowaty"postanowiłam dodać swój komentarz. Uważam, że dr jest wybitnym specjalistą, porownywalam swoje usg z usg koleżanek, bada kazdy organ dzieciaczka bardzo wnikliwie, jest przy tym bardzo inteligentny i ma specyficzne poczucie humory, przez co przez pewne pacjentki jest brane za ową gburowatość - ja szczerze polecam : - ) Gabi
autor
03.02.2011 (7 lat temu)
03.02.2011 (7 lat temu)
W szpitalu lekarz wykonuje badanie bardzo pośpiesznie i niedokładnie, dziecko bada wybiórczo, stawia diagnozy, których nie wyjaśnia i które nie są potwierdzane w kontrolnych badaniach innych lekarzy. Efekty swojej pracy komentuje wyłącznie w stosunku do studentów, w tym bez żenady omawia przy matce wykryte wady. Chętnie przyjmuje (w tym poza kolejnością) pacjentki "prywatne".
autor
07.02.2011 (7 lat temu)
07.02.2011 (7 lat temu)
Drogie Panie. Piszę z "męskiego punktu widzenia". Natknąłem się na niego podczas naszej pierwszej ciąży. Ta niestety skończyła się tragicznie, ale z przyczyn obiektywnych (aberracja chromosomowa). Wiedzieliśmy o niemożliwości urodzenia naszej córeczki bardzo wcześnie, ale postanowiliśmy doczekać do samoistnego obumarcia (aborcja, choć w pełni nam przysługiwała, nie mieściła się nam w głowie). Wtedy (zarówno w Bielańskim jak i prywatnie - niestety w ankiecie nie można zaznaczyć obu opcji) Pan dr Kretowicz niemal nas uratował. Ja wiem, to brzmi trochę patetycznie, ale tak naprawdę było. Do samego końca zajmował się nami (zazwyczaj ustawiając nam wizyty w szpitalu, a nie w u siebie). Co więcej, wysyłał nas do najlepszych specjalistów i to również tak, żeby nas przyjmowali państwowo a nie prywatnie. W ciągu tych kilku najtragiczniejszych miesięcy, kiedy wiedzieliśmy, że nasza córeczka nie przeżyje, spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Fakt, nie jest on lekarzem, który pochyli się nad człowiekiem, potrzyma za rękę i razem z wami pochlipie. Ale, K.. mać, on jest lekarzem, a nie spowiednikiem. Wiem (naprawdę!), że dla wielu z was sposób potraktowania jest czasami ważniejszy niż rzetelna diagnoza. On jest konkretny, czasami do bólu. Ale dla nas to było ważniejsze, niż poklepywanie po ramieniu.
Teraz prowadził naszą druga córeczkę. I fakt, zaliczył pojedynczą, drobną wpadkę (brak jednych badań - ale były robione przy pierwszej ciąży), ale poza tym spełnił swoją rolę, która tym razem polegała na tym, żeby nam (z całym bagażem koszmarnych doświadczeń) powtarzał w kółko - radujcie się. Idzie wasze zdrowe dziecko:-)))))
I dosłownie jutro wyjdzie.
Sumując - dla "konkretnych" - super. Dla "rozedrganych" też dobry, ale mogą odnieść wrażenie, że się nie przejmuje (w mojej subiektywnej opinii to tylko wrażenie).
Szczęśliwy ojciec dwóch córek.
autor
22.04.2011 (7 lat temu)
22.04.2011 (7 lat temu)
MOJE DZIECKO NIE ŻYJE. ZMARŁO W TRAKCIE PORODU!!! LEKCEWAŻENIE PACJENTKI I JAKICHKOLWIEK DOLEGLIWOŚCI. WIZYTY NA AKORD. NIESTETY OLAŁ PROBLEM LEKUCOCYTÓW CO BYŁO ZWIASTUNEM TEGO WYDARZENIA. NIE ZASTOSOWAŁ ANTYBIOTYKU ANI NIE ZALECIŁ CC. KOSZMAR JAKI PRZEŻYWAM JEST NIE DO OPISANIA. MÓJ SYNEK PRZEZ TEGO DRANIA LEŻY NA CMENTARZU!!!
autor
28.08.2011 (7 lat temu)
28.08.2011 (7 lat temu)
Poznałam Kretowicza 10 lat temu byłam zachwycona opieką podczas mojej ciązy,kolejną ciąże też prowadził on, było to 4 lata temu nadal niby ok dla mnie miły,zabawny no przeciez znajoma twarz :)ale mogę stwierdzić różnicę miałam wrazenie że bada mnie na odwal się, usg połówkowe expresowe zrobił je w dzień przypadającej wizyty więc płatność *2,kiedyś co wizytę miałam usg czy wszystko ok a tym razem sprawdzał tętno płodu,jak coś narzekałam to badał ginekologicznie(rzadko) wypisał zwolnienie i cześć.Uważam że obrósł w piórka same my pacjentki go za bardzo wychwalałyśmy a teraz się spieszy.Żałuję, bo mu ufałam i go lubiłam ale nie będzie juz moim lekarzem no chyba że znowu przestanie robić na AKORD...
autor
18.10.2011 (7 lat temu)
18.10.2011 (7 lat temu)
Lekarzowi Piotrowi Kretowiczowi zawdzięczamy z mężem życie naszego synka! Teraz prowadzi moją drugą ciążę i nie wyobrażam sobie aby mógł to robić ktoś inny, ufam mu bezgranicznie i nigdy się na nim nie zawiodłam:))
autor
06.12.2011 (7 lat temu)
06.12.2011 (7 lat temu)
A CO TEN CZARODZIEJ TAKIEGO UCZYNIŁ ŻE TWOJEMU DZIECKU URATOWAŁ ŻYCIE. BO MOJEGO SYNKA POZBAWIŁ TEGO ŻYCIA!!! A SZPITALOWI BIELAŃSKIEMU PRZYNIÓSŁ NAJWIĘKSZĄ HAŃBĘ. PO SEKCJI ZWŁOK UTWIERDZIŁ SIE W TYM CAŁY PERSONEL MEDYCZNY NA BIELANACH. DLA MNIE TEŻ BYŁ TO NAJLEPSZY LEKARZ DO 16.01.2011. DZISIAJ JESTEM JUŻ W 9 MIESIĄCU CIĄŻY PRAWDOPODOBNIE URODZĘ 2 DZIECKO W TYM ROKU. CIĄŻE PROWADZI DR JOANNA PABICH-WOROŻBIT KTÓRA W TYCH CIĘŻKICH CHWILACH BYŁA PRZY MNIE BO TO NA JEJ DYŻURZE TO WSZYSTKO SIĘ STAŁO.NIKT NIE MÓGŁ SIĘ NADZIWIĆ ŻE KRETOWICZ TAKI MI ODPIEPRZYŁ NUMER (BO TO PODOBNO TAKI DOBRY LEKARZ A JEDNAK). NA SZCZĘŚCIE TERAZ JEST WSZYSTKO O.K. MOJA DECYZJA O 2 DZIECKU WYNIKAŁA Z MOJEGO BÓLU Z KTÓRYM NIE UMIAŁAM SOBIE PORADZIĆ.WIĘC JEDNAK OLAŁ MNIE CO RÓWNIEŻ POTWIERDZAJĄ TO OBECNI LEKARZE Z BIELAN. PRZEJDŹ SIE KOBIETO NA CMENTARZ. MÓJ SYNEK LEŻY NA NOWYM CMENTARZU ZA KAPLICZKĄ W GRODZISKU MAZOWIECKI. POMNIK MIŚ.I POMYŚL ŻE MOGŁO TO CIEBIE SPOTKAĆ WTEDY MOŻE POMYŚLISZ ZA NIM COŚ NAPISZESZ. JA TEŻ MIAŁAM O NIM DOBRE ZDANIE DO CZASU. PO PROSTU ON LECI NA KASE. FACET ZAŁOŻYL 2 RODZINE I NIESTETY ZAPIEPRZA NA ICH UTRZYMANIE I ALIMENTY KOSZTEM INNYCH. ON NIE ROBI NAM ŁASKI TYLKO DZIECIĄ KTÓRE NOSIMY POD SERCEM. NIECH MU BÓG WYBACZY. POLECAM DR PABICH PRZESŁYŁAM FAJNA I INTELIGENTNA PANI DOKTOR. PAN KRETOWICZ NIE MA CZYM SIE POSZCZYCIĆ DLATEGO TEŻ NIE WYPOWIADA SIĘ PUBLICZNIE NA WIZJI.
PS. PRZESTZREGAM WAS PRZED NIM. JEŚLI PODCZAS WIZYTY POJAWIĄ SIĘ JAKIEKOLWIEK WATPLIWOŚCI SKONSULTUJCIE SIĘ Z INNYM LEKARZEM I DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ!
150 ZŁ ZA 10 MIN.-CZAS TO PIENIĄDŻ ZA WIĘCEJ TRZEBA DOPŁACIĆ !
autor
15.01.2012 (7 lat temu)
15.01.2012 (7 lat temu)
Kompetentny, postawił w 2 moich ciążach /jedna zdrowa bliźniacza, druga niestety.../ właściwą diagnozę - wyliczył nawet co do grama wagę urodzeniową moich chłopaków. Ma poczucie humoru, które może nie pasować wszystkim. Jak było coś nie tak z moją ciążą to bardzo się tym przejął i na tyle na ile mógł załatwiał wszystkie formalne sprawy oraz konsultacje u innych profesorów. koniec końców wszystko co zrobił - może i nie w bardzo miłej atmosferze- bardzo nam pomogło. Gdybym była w kolejnej ciąży na pewno on by ją prowadził a przynajmniej robił by USG.
autor
28.03.2012 (6 lat temu)
28.03.2012 (6 lat temu)
to jest morderca!moja corka nie zyje!a on mi powiedzial o tym z usmiechem na twarzy! Jesli sa tu rodzice co mysla podobnie niech dzwonią do mnie. 514 335 368 chetnie porozmawiam.jestem z milanówka.Ania mama Bianki ur i zm 30.04.20117
autor
23.04.2012 (6 lat temu)
23.04.2012 (6 lat temu)
ten lekarz powinien zmienić profesję na drwala
autor
25.06.2012 (6 lat temu)
25.06.2012 (6 lat temu)
Zawsze byłam zdania, że lekarz niekoniecznie ma być super sympatyczny, ale przede wszystkim ma byc kompetentny (zawsze tak tlumaczę mojej wrażliwej matce). Natomiast tez nie może byc tak, że lekarz jest po prostu chamski i niedelikatny, a doktor Kretowicz taki dla mnie był - zaplaciłam 150 zl za to, żeby rozplakać sie u niego w gabinecie..., bo zmieszał mnie z błotem, że gruba, że na pewno mam cukrzycę(mylil się, bo kilku tyg. wróciłam z pomiarami cukru i ok.), etc., nie pytając w ogóle o potencjalne przyczyny mojego samopoczucia, a przecież z tym do niego przyszłam (podejrzenie przedwczesnej menopauzy)Ogólnie poczułam się, jak jakiś patologiczny przypadek.
Druga sprawa: podczas wizyty, poszedł do recepcji i gadał najpierw z recepcjonistką, potem jeszcze z dwoma pacjentkami na korytarzu, a drzwi cały czas otwarte, ja ocieram łzy... ech, szkoda gadać. Byłam 2 razy, musiałam przynieść wyniki badań, ale trzeci raz już nie mam ochoty. Mam też wrażenie, że o wiele poważniej, a na pewno INACZEJ traktuje pacjentki w ciąży, a całą resztę to tak .. z buta trochę, jak mnie. Biznesmen, az strach pomysleć o wizytach u niego na NFZ, to już byłaby totalna olewka.
autor
04.09.2012 (6 lat temu)
04.09.2012 (6 lat temu)
Lekarz kompetentny znający sie na wykonywanym zawodzie.Symaptyczny, otrzymałam na pytanie wyczerpujace odpowiedzi.Jak najbardziej polecam zycze sobie zeby tylko tacy lekarze pojawiali sie na moim kontakcie z medycyna.
autor
15.10.2012 (6 lat temu)
15.10.2012 (6 lat temu)
Bezczelna osoba, chamska i gruboskórna. Potrafi wydrzeć się na kobietę w 9 m-cu ciąży! Dopóki chodziłam do doktora prywatnie też, jak większość, uważałam, że jest zabiegany, przez to oschły i nieprzyjemny. Kiedy jednak raz zdarzyło mi się spotkać z Panem doktorem państwowo w Szpitalu Bielańskim, zrozumiałam, że ten Pan jest po prostu złym człowiekiem i tylko jeśli chodzi o kasę (na prywatnej wizycie) potrafi się jeszcze jakoś powstrzymywać, a w rzeczywistości jest zwykłym skurczybykiem! To i tak delikatne określenie na tego człowieka. Zwykły biznesmen, żaden lekarz z powołania. Nie potrafię też zrozumieć, że kobiecie w 3 trymestrze ciąży powtarza (na każdej wizycie), że jest gruba, a sam wygląda jak wieloryb! To naprawdę nie jest lekarz. Lekarz to coś więcej niż kompetencje. Chociaż i z tymi kompetencjami u Pana doktora też bywa nienajlepiej. Nic dziwnego, skoro pacjentce poświęca się minimum możliwego czasu...
autor
15.05.2013 (5 lat temu)
15.05.2013 (5 lat temu)
Bardzo kompetentny lekarz, zaluje ze trafiłam do niego tak późno..Bd wdzieczna mu do konca zycia
autor
26.05.2013 (5 lat temu)
26.05.2013 (5 lat temu)
Witam
Pan który zwie sie lekarzem pomylił się z profesją. Nigdy nikomu nie polecę człowieka. Jego pierwsze imię to Mamona-płacisz masz nie spadaj!. Rozumiem że lekarz jest zobowiązany pomagać ale nie ten Pan. Drogi Pani jeśli to przeczytasz- żal mi ciebie- i twojego syna któremu dałeś nawzwisko wypchnąłeś na lekarza a teraz swoim postępowaniem ciągniesz w dół-zmień zdanie i odejdź od zawodu !!!!!!!!!!!
użytkownik
18.08.2013 (5 lat temu)
18.08.2013 (5 lat temu)
Byłam świadkiem jak ten oto człowiek zwany "lekarzem"
wymusił pierwszeństwo uderzając przez to w motocyklistę.
Wyszedł z samochodu,przeszedł się na około tego oto auta,obejrzał szkody i na tym zakończyła się pomoc poszkodowanemu który leżał na asfalcie .
Dla mnie to nie jest lekarz; lekarzem możemy nazwać osobę która nie tylko podczas swojego dyżuru ma obowiązek pomóc człowiekowi lecz również poza godzinami pracy.Widzieć leżacego na jezdni człowieka i nie mieć odruchu udzielenia pomocy albo chociaż zainteresowania się czy wszystko w porządku????
Według mnie takiej osoby nie można nazwać lekarzem -lekarz to nie tylko zawód lecz również powołanie.......
Według mnie "pan doktor" powinien utracic prawa do wykonywania zawodu oraz przestac nazywać się lekarzem........bo niestety-to za duże słowo......
użytkownik
05.09.2013 (5 lat temu)
05.09.2013 (5 lat temu)
Dr. Kretowicza znam od wielu lat. Był przy porodzie mojej Mamy, kiedy przychodził na świat mój brat i rok później ja.
Dr. Piotra Kretowicza zawsze będę polecała swoim bliskim. Zarówno do "badań okresowych", leczenia i prowadzenia ciąży. Większość moich koleżanek i rodziny, po pierwszej wizycie, została pod opieką dr. Kretowicza.
Dr. Piotr Kretowicz nigdy nie zawiódł mojego zaufania, jako lekarz i człowiek w jednej osobie.
Polecam z całego serca.
użytkownik
19.10.2013 (5 lat temu)
19.10.2013 (5 lat temu)
do dr Kretowicza chodzę od ok10 lat prywatnie, jeszcze będąc nastolatką wykrył u mnie powikłania płodności. Dzięki niemu teraz jestem w 39 tc!!! Gdy na początku ciąża była zagrożona od razu wysłał mnie do szpitala i zajął się mną tak jak tego oczekiwałam. Pan Piotr ma specyficzne poczucie humoru i do każdego podchodzi z dystansem, mimo to nie spotkałam się u niego z brakiem uprzejmości do mnie,nie miałam też nigdy wrażenia, że poświęca mi za mało czasu- wręcz przeciwnie sprawdzał na usg wsyztsko dokładnie i powoli, odpowiadał na moje pytania, zawsze pytał jak się czuje (również gdy w ciąży nie byłam). Gdy wg mnie coś się działo przyjmował mnie na usg między pacjentkami bez żadnej opłaty! Każdy ma jakiś charakter jednym pasuje drugim nie, dla mnie liczy się to jakim jest lekarzem. Lekarz ma leczyć, a nie przytulać i głaskać po główce mówiąc: bedzie dobrze. Ma być szczery, kompetentny i zaleźć jak najlepsze rozwiązanie dla twojego przypadku. Polecam z całego serca!
użytkownik
21.11.2013 (5 lat temu)
21.11.2013 (5 lat temu)
nie rozumiem jak ten człowiek jeszcze pracuje w szpitalu!!!!! to nie lekarz to zwykły konował. wydał wyrok na mojego synka w 23tc mówiąc, że ma wszystkie możliwe wady genetyczne i nie ma żadnych szans. takie rzeczy powymyślał analizując jednocześnie wcześniejszych kilka prawidłowych usg od 3innych lekarzy. już tego samego dnia inna Lekarz współpracująca z tym człowiekiem wykluczyła te brednie. jednak to co wtedy przeżyłam zostanie na zawsze tym bardziej, że to chamski i bezczelny typ.
użytkownik
24.06.2015 (3 lata temu)
24.06.2015 (3 lata temu)
Może doktor jest dobrym specjalistą, ale ja niestety tego nie odczułam. Trafiłam do szpitala Bielańskiego ,ponieważ mój synek miał krótką kość nosową. Wizyta trwała krótko, poza tym doktor był nie miły, nie wrażliwy na ludzkie cierpienie. USG robił chaotycznie często poprawiał. Poza tym wizyta trwała pięć minut. Wszystko było w porządku tylko kość nosowa była krótka doktor wyliczył ze ma 3,2 mm. Powiedział z uśmiechem ze nie da się nic zrobić, ze prawdopodobnie ma zespół downa. Ta wiadomość ścięła mnie z nóg. Doktor nawet nie powiedział ze to nie musi być prawda. Dopiero w Zakładzie Genetyki objęto mnie właściwą opieką, gdzie mnie doktor wysłał na konsultacje. Tam dowiedziałam się, że tam powinnam mieć pobrana od razu krew z pępowiny. Powiedziano, że o niczym to nie przesądza,szczególnie że wszystko było w porządku tylko ta kość nosowa była krótka. Na drugi dzień wykonano mi zabieg prenatalny - pobrania krwi z pępowiny. Teraz czekam na wynik.Dzień później pojechałam jeszcze skonsultować się z doktorem Zdunem w Pro Life Medical Care, gdzie doktor zrobił porządne usg.
Oglądał synka 40 min. 4 razy sprawdzał kość nosową i wyszła 5,5 mm. Powiedział,że nie wiedząc nic o tych badaniach nie skierował by mnie na ten zabieg. Poza tym sprawdził wszystkie narządy porządnie, bo przy zespole downa nie można patrzyć tylko na nosek jak stwierdził. Trzeba patrzeć czy nie ma zmian w mózgu w serduszku, kręgosłupie i czy stopy są normalne. wszystko wyszło w porządku. Na USG doktora Kretowicza doktor, powiedział że jest zrobione nie dokładnie i pozostawił to bez komentarza. To dało mi dużą nadzieje, że wyniki wyjdą dobrze.
użytkownik
1 sty (22 dni temu)
1 sty (22 dni temu)
Cytuję Pana doktora: moja żona dałaby sobie dwie ręce uciąć, żeby nie rodzić, a potem opiekować się chorym dzieckiem. Pozdrawiam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin