test

Opinie o Piotr Piekarczyk, lekarz, Warszawa

Korzystałeś z usług Piotr Piekarczyk, lekarz, Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-05-04 08:51

Wizyt: 217
Komentarzy: 40
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.05.2009 (9 lat temu)
04.05.2009 (9 lat temu)

Piotr Piekarczyk, lekarz, Warszawa

Opinia o Piotr Piekarczyk, lekarz
Warszawa

Doskonały lekarz, bardzo pomógł mojemu sykowi
autor
11.09.2009 (9 lat temu)
11.09.2009 (9 lat temu)
Najlepszy ortopeda jakiego znam. Byłam pod jego opieką o skomplikowanym załamaniu trójkostkowym (dwie operacje, rehabilitacja). Efekty były zadziwiające.
autor
27.10.2009 (9 lat temu)
27.10.2009 (9 lat temu)
świetny fachowiec, fantastyczny czlowiek, świetnie podejście do pacjenta. Zawsze żywo zaintersowany i ze świetną pamięcią, nie potrzebuje czasu na wnikliwe przeglądanie historii choroby poprostu dobrze pamięta swoich pacjętów, również z imienia i nazwiska a nie tylko ich przypadku chorbowego. Polecam z całego serca, to naprawdę bardzo życzliwy człowiek.
autor
04.11.2009 (9 lat temu)
04.11.2009 (9 lat temu)
Co tu komentować. Po prostu odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku ( no widzę jego na wyższym stanowisku-zdecydowanie na to zasługuje)
autor
07.01.2010 (9 lat temu)
07.01.2010 (9 lat temu)
Mam tylko jedną uwagę. Pan doktor Piekarczyk jest tak zapracowny, że poświęca mało czasu pacjentom
użytkownik
10.02.2010 (8 lat temu)
10.02.2010 (8 lat temu)
Super lekarz i dobry życzliwy człowiek. Rzadko w publicznej służbie zdrowia spotyka się lekarzy tak zainteresowanych swoim pacjentem i z taką mocą pozytywnej energii. Nawet w warunkach ostrego dyżuru, w nocy znajdzie czas by zatroszczyć się nie tylko o połamane kości, ale i o nadszarpiętą bólem psyche pacjenta. Dziękuję i polecam w 100%.
autor
02.03.2010 (8 lat temu)
02.03.2010 (8 lat temu)
Super lekarz goraco polecam.Miłe wizyty
autor
24.03.2010 (8 lat temu)
24.03.2010 (8 lat temu)
Rewelacyjny lekarz i człowiek. Takich lekarzy nam potrzeba. Nie byłoby problemów z leczeniem, gdyby wszyscy byli tacy. Brak słów, żeby wyrazić podziw i wdzięcznność.
autor
28.05.2010 (8 lat temu)
28.05.2010 (8 lat temu)
naprawdę ogromna pomoc i prawdziwy talent . gdyby tylko więcej było takich ludzi na świecie . bardzo zapracowany , ciągle w biegu , ale potrafi to wszystko pogodzić , bardzo polecam !!
autor
08.07.2010 (8 lat temu)
08.07.2010 (8 lat temu)
Wybitny specjalista, kompetentny, kontaktowy, z powołaniem.
autor
15.09.2010 (8 lat temu)
15.09.2010 (8 lat temu)
Wspaniały lekarz z powołania.Przywieziono mnie do WIM z wypadku z m.in.zmiażdżoną dolną pow.stawową kolana operował mnie ponad 6 godz.po pół roku jeżdże na rowerze!!Leżąc w szpitalu moje RTG porównywałem z RTG innych pacjętow z bardzo podobnymi przypadkami i to oni mieli pretensje do innych lekarzy żze mają nierówno złożone kości.twarzy nie pamięta gdyż była zmasakrowana ale wystarczy mu jedno spojrzenie na"swoje"cięcie aby po 8 miesiącach bezbłędnie pamiętać mój przypadek.szkoda że tak mało jest tak oddanych swojej pracy lekarzy.ciągle w biegu .wielki szacunek,podziw itd...GORąCO POLECAM!!!
autor
21.09.2010 (8 lat temu)
21.09.2010 (8 lat temu)
Rewelacyjny lekarz, wspaniały człowiek, bardzo pomógł mojej mamie po skomplikowanym złamaniu nadgarstka. Zaryzykuję nawet twierdzenie, że takich lekarzy już prawie nie ma.
autor
06.10.2010 (8 lat temu)
06.10.2010 (8 lat temu)
W szpitalu - na swoim "terenie" robi dobre wrażenie, na pewno świetny specjalista, ale nie powinien umawiać się na "prywatne" poszpitalne leczenia pacjenta, wiedząc, że nie ma na to czasu, a już zwłaszcza z góry brać pieniędzy.
autor
10.10.2010 (8 lat temu)
10.10.2010 (8 lat temu)
Przeprowadzając moją operację nie wiedział czy się uda. Jednak wszystko jest ok. Polecam!
autor
07.01.2011 (8 lat temu)
07.01.2011 (8 lat temu)
doskonały specjalista-złote ręce,niezwykła pracowitość
autor
11.01.2011 (8 lat temu)
11.01.2011 (8 lat temu)
Bardzo Bardzo dobry lekarz, skutecznie zaopiekowal sie moim przypadkiem, bardzo dobry specjalista. Mam do niego pelne zaufanie w przypadku innych urazow wale do niego jak w dym!
autor
22.01.2011 (7 lat temu)
22.01.2011 (7 lat temu)
lekarz z prawdziwego zdarzenia, uprzejmy, mily i bardzo kompetentny
autor
05.04.2011 (7 lat temu)
05.04.2011 (7 lat temu)
nie widziałam tak wyrozumiałego a zarazem konkretnego lekarza super człowiek
autor
14.04.2011 (7 lat temu)
14.04.2011 (7 lat temu)
zastrzyki, które sam sprzedawał nie były konieczne. Można było je zastąpić innymi, zamiennikami duzo tańszymi równie skutecznymi.Nie dba o kieszeń pacjenta.W dzisiejszych czasach pakowanie zastrzyku synvisc nie zawsze jest konieczne.Szkoda, ze dopiero teraz się tego nauczyłam pokonując przykre doświadczenia.To jest przestroga moja dla innych korzystających z porad tego lekarza
autor
23.05.2011 (7 lat temu)
23.05.2011 (7 lat temu)
Bardzo zapracowany ale znajdujący czas dla wszystkich potrzebujących pomocy. Bardzo mi pomógł. Z czystym sumieniem mogę go polecić przy problemach ortopedycznych.
Naprawdę zna się na tym co robi.
autor
26.05.2011 (7 lat temu)
26.05.2011 (7 lat temu)
jest naprawde sumienny i przykłada sie do kazdego pacjenta z całym sercem, mi pomógł z kolanem jestem zadowolony.
autor
07.06.2011 (7 lat temu)
07.06.2011 (7 lat temu)
Cóż powiedzieć - żyję i dziękuję Niebu ,że człowiek o takim sercu i umięjetnościach pojawił się w moim życiu :)))
autor
13.09.2011 (7 lat temu)
13.09.2011 (7 lat temu)
Kilka dni temu operował moją żonę - skomplikowane połamanie kości piszczelowej oraz kostki goleni. Lekarz wyjątkowo cierpliwy, miły, życzliwy, a nade wszystko kompetentny i skuteczny.Zaoferował żonie dalszą (bezpłatną) opiekę. Mam nadzieję, że dzięki jego umiejętnościom żona w miarę szybko dojdzie do zdrowia.
autor
07.10.2011 (7 lat temu)
07.10.2011 (7 lat temu)
Najlepszy lekarz jakiego znam! Doskonały specjalista. Uratował mój roztrzskany łokieć. Rzeczywiście jest bardzo zabiegany i często zostawia pacjentów na korytarzu, czekających na Jego powrót z nagłego wezwania na salę operacyjną... Ale ja tez leżałam kiedyś na tej sali i wiem, jak ważne jest mieć przy sobie takiego fachowca... A czekać na tego lekarza - po prostu WARTO! Pozdrawiam. Rolkowiczka ;)
autor
09.11.2011 (7 lat temu)
09.11.2011 (7 lat temu)
Jest to super lekarz poskładał mojego męża do kupy po bardzo ciężkim wypadku. Mąż jeszcze się leczy i to potrwa długo ale to dzięki doktorowi Piotrowi mąż będzie mógł chodzić
autor
30.01.2012 (6 lat temu)
30.01.2012 (6 lat temu)
Bardzo dobry lekarz a ci którzy go zle oceniają nie wiedzą chyba co mówią.
autor
05.02.2012 (6 lat temu)
05.02.2012 (6 lat temu)
4 wizyty w ciągu miesiąca i ani razu nie pamiętał o co chodzi, jedyne co pamiętał na każdej wizycie że potrzebuję zastrzyków w do stawu bo twierdził mam problemy z chrząstką :), a tych problemów nie mam i pokazywałem mu rezonans że chrząstka ok, o on stwierdzał że nie zaszkodzi wstrzyknąć.
Raz byłem u lekarza który stwierdził że potrzebuję punkcję ale nie ma warunków zabiegowych żeby ją zrobić. Tak się złożyło że następnego dnia byłem na kolejnej kilkominutowej wizycie u piekarczyka - twierdzi że wszystko super i nic nie mówi o konieczności punkcji, więc pytam go czy trzeba - stwierdza że koniecznie :) ale żeby przyjść za tydzień. Po tym skończyłem swoją przygodę z Dr.
autor
19.06.2012 (6 lat temu)
19.06.2012 (6 lat temu)
Byłem u tego lekarza na dwóch rywatnych wizytach ponieważ mam problem ze stawami bół a jednocześnie wysokie OB i CRP na pierwszej wizycie nie powiedizał zbyt wiele ponieważ wizyta trwała 5 min mino że miałem już porobione badania. Druga wizytał była dłuższa trwałą 7 min:) dr. zaproponował mi ostrzykiwanie stawu w szpitalu oczywiście usługa prytwana płatna doktorowi jesli sie zgodziłem w najbliższych dniach na zabieg on stwierdził zebym jeszcze raz przyszedł na prywatna wizytę i wtedy sie umówimy a wszystko to robił dbając o swoją kieszeń- kolejna wizyta kolejne 120 zł Uważam że może i jest dobrym lekarzem ale w szpitalu prywatne wizyty traktuje jako szybki dochód i naciąganie pacjeta.
użytkownik
10 sty (11 dni temu)
10 sty (11 dni temu)
Wysokie CRP i Ob może świadczyć o aktywnej Boreliozie..prosze zrobic badanie LTT.
autor
03.08.2012 (6 lat temu)
03.08.2012 (6 lat temu)
Nawiązuję do poprzednich niekorzystnych opinii o doktorze Piotrze Piekarczyku.Z mojej mamy zrobił kalekę z chęci zysku.
Uwielbia bowiem robić zastrzyki bo ma na tym niezły dochód. Takim właśnie zastrzykiem w kolano, zrobionym za szybko (bo Pan doktor zawsze się spieszy) bez przemyślenia, zniszczył całą strukturę kolana. Wdała się martwica i potworny ból. Nie reagował na skargi, że ból jest nie do zniesienia, ale za kolejne konsultacje pieniądze w szpitalu brał. Nie potrafił nic konkretnego poradzić,ani przyznać się do błędu. Pozostawił pacjentkę bez pomocy.
W chwili obecnej po praktykach Pana doktora kolano jest nie do uratowania, konieczna jest wymiana całego stawu.
autor
21.09.2012 (6 lat temu)
21.09.2012 (6 lat temu)
W trakcie wizyty (prywatnej i wcale nie taniej) Pan doktor zbywająco odpowiadał na moje pytania dotyczące rehabilitacji po zerwaniu ścięgna. Pewnie dlatego, że jednocześnie odpowiadał na prywatne sms-y...
autor
13.10.2012 (6 lat temu)
13.10.2012 (6 lat temu)
Fantastyczny specjalista i człowiek. Lekarz z powołania, który swoi się i troi, aby "obskoczyc" jak najwiecej trudnych przypadków (stad może czasami opinie o braku dostatecznej dostępności).
autor
21.03.2013 (5 lat temu)
21.03.2013 (5 lat temu)
Najlepszy lekarz jaki mnie leczył,operował mnie kilkakrotnie -nie było to łatwe ,dzięki niemu chodzę
autor
08.05.2013 (5 lat temu)
08.05.2013 (5 lat temu)
Miałem u doktora trzy wizyty prywatne a diagnoza była tylko zastrzyki do stawu tylko po takich zastrzykach to poprawa jest na kilka dni a potem jest jeszcze większy problem..ale tak łatwo sobie dorabia..moja mama wydała na te zastrzyki ponad 2 tys a i tak operacja była pilna staw był w strasznym stanie to chyba nie jest najlepsza metoda leczenia finansowo na pewno dobra dla jego stanu konta..
autor
26.10.2013 (5 lat temu)
26.10.2013 (5 lat temu)
Świetny lekarz. Operował moją zniazdzoną kostkę a teraz juz po rechabilitacji motocykl, rower i inne sporty nie sprawiają mi problemu. Uzdrowiciel;)
użytkownik
02.10.2014 (4 lata temu)
02.10.2014 (4 lata temu)
Żadne słowa nie oddadzą tego, jakim wspaniałym lekarzem i specjalistą jest dr Piekarczyk. Dwa razy miałem przyjemność być operowanym przez dr Piekarczyka. Jeżdżąc na rolkach złamałem obydwa łokcie,bardzo poważnie. Nie dawano mi nadziei na pełen rozprost i manualność. Pierwsze wrażenie jak zobaczyłem dr Piekarczyka to zdziwienie. Pan doktor przedstawił się, podał rękę ( rozmowa na luzie). Pan doktor opisał mi mój przypadek,metodę leczenia, operacji, rekonwalescencję, rehabilitację. Ostrzegł że w ramach rehabilitacji wchodzą koszta zastrzyków w staw, nie takie małe, ale to nic ,skoro pomogło. Bardzo sympatyczny doktor o gołębim sercu wykazujący fenomenalną fachową znajomość tematu swej specjalizacji ( byłem niechcący świadkiem rozmowy dr Piekarczyka z młodym lekarzem, słowa doktora cytuję: "... kocham to co robię, sprawia mi największą przyjemność pomaganie ludziom. Nie ważne czy jest piątek, świątek, noc czy Wigilia..." Przez cały pobyt w szpitalu byłem pod fachową opieką Pana doktora i całego personelu ( za co serdeczne dziękuję lekarzom i pielęgniarką z oddziału Ortopedii i Traumatologii, oraz zespołowi Ostrego Dyżuru). Po wypisaniu ze szpitala Pan doktor z pełną fachowością pieczołowitością prowadził mnie, do pełnego wyleczenia. Bodaj tacy lekarze na kamieniu się rodzili. Kiedy trafiłem do lekarza z drugim złamanym łokciem i dowiedziałem się że operował mnie dr Piekarczyk, byłem pewien że wszystko dobrze się skończy ( miłe zaskoczenie, Pan doktor mnie pamiętał) . Co też i tak się stało. Choć dostać się do dr Piekarczyka to nie lada wyczyn. Co mnie wcale nie dziwi, że tak wspaniałego specjalistę i dobrego człowieka otaczają pacjenci. Jeśli mi się jeszcze coś przytrafi, to bardzo chciałbym być leczony przez dr Piekarczyka. Ze szczerego serca lekarz jak najbardziej godny polecenia. Dziękuję Panu, Panie doktorze że mogę ruszać rękoma jak przed wypadkami i najserdeczniej pozdrawiam.
autor
12.10.2014 (4 lata temu)
12.10.2014 (4 lata temu)
Kto wie jak się nazywają te zastrzyki? swoją droga nie polecam Tego lekarza. Przez swoje działanie i nie reagowanie na to, że jest coraz gorzej, tylko uważanie mnie za "delikatna" panienkę, moje kolano "eksploduje"
użytkownik
06.05.2015 (3 lata temu)
06.05.2015 (3 lata temu)
KARIEROWICZ I NIC WIĘCEJ NIE MAM DO DODANIA! TRAKTUJE PACJENTÓW JAK PETENTÓW. JAK NIE JEST TO NIKT ZNANY, TO MA GO GENERALNIE GDZIEŚ. W KOŃCU LECZYŁ R. PAZURĘ I J. WAŁĘSĘ
użytkownik
15.07.2015 (3 lata temu)
15.07.2015 (3 lata temu)
Doktor Piotr Piekarczyk, super specjalista i człowiek.Wyleczył mi kolano.Gorąco polecam.Nie wiem co to jest ból kolana.
użytkownik
30.01.2016 (2 lata temu)
30.01.2016 (2 lata temu)
Super lekarz.
Dzieki niemu chodzę.
Bybłem operowany przez kilku innych lekarzy po wypadku na motocyklu, niestety bez szans, że bedę mogł sie normalnie poruszać.
Dopiero operacja, którą przeprowadził na nowo Piotr Piekarczyk pozwoliła na to, że po 3 miesiącach od wypadku zacząłem stawiać pierwsze kroki.
W chwili obecnej chodzę i nic mi nie jest.
A zastrzyki bardzo pomogły, dzieki nim nie wdała sie martwica kości chociaż inni lekarze uważali to za oczywiste.
Jest profesjonalistą w Swoim zawodzie.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin