test

Opinie o Poradnia Dietetyczna Kaloria, Poznań, Boranta 15

Korzystałeś z usług Poradnia Dietetyczna Kaloria, Poznań, Boranta 15? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ilona
Data: 2013-03-12 12:08

Wizyt: 10613
Komentarzy: 35
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
12.03.2013 (5 lat temu)
12.03.2013 (5 lat temu)

Poradnia Dietetyczna Kaloria, Poznań, Boranta 15

Opinia o Poradnia Dietetyczna Kaloria
Poznań, Boranta 15

Witam, chciałabym powiedzieć o nich parę słów hmm..
Jak dla mnie są bardzo w porzadku, strasznie bylam zadowolona z tego powodu ze mozna na nich polegac i mają fachowe podejście do tego wszystkiego bo spotkałam sie z róznymi ludzmi i były niestety rozczarowania a tutaj jest całkiem inaczej i super.
Najlepsze sa efekty,jestem strasznie szczęśliwa i bede was pamiętać na dłuugo ;) dziękuje ;)
użytkownik
09.05.2013 (5 lat temu)
09.05.2013 (5 lat temu)
Z czystym sumieniem polecam. Uzyskałam pomoc w przypadku problemów z wrażliwością jelita, a bardzo zależało mi poprawić jego peralistykę. Muszę przyznać, że czuję się o wiele lepiej i nie żałuję zainwestowanych pieniędzy. Na zdrowiu nie ma co oszczędzać, o ile zapewniają profesjonalną pomoc.
użytkownik
12.06.2013 (5 lat temu)
12.06.2013 (5 lat temu)
Miałem przyjemność nawiązać krótką współpracę z wydziałem w Ostródzie. Oferują najwyższa jakość usług, jeśli chodzi o poradnię dietetyczną. Profesjonalne podejście do pacjenta oraz do zawodu, szeroka wiedza w branży i znakomity kontakt telefoniczny.
użytkownik
17.07.2013 (5 lat temu)
17.07.2013 (5 lat temu)
Podziekowania za pomoc. Jestem z siebie dumna bo udalo mi sie osiagnac cel. Schudlam kilkanascie kg. Nie poradzilabym sobie jednak bez wsparcia Pani Gosi. Dziekuje.
użytkownik
02.01.2014 (4 lata temu)
02.01.2014 (4 lata temu)
Od kiedy się stosuję do zaleceń Pani dietetyk i przestrzegam diety to czuję się o wiele lepiej i zdrowiej. Łatwo było dotrzeć do tego punktu. Poradnia godna polecenia.
użytkownik
03.01.2014 (4 lata temu)
03.01.2014 (4 lata temu)
Wizyta w tym gabinecie była dobrym pomysłem, ponieważ dostałam tam dietę opartą na badaniach i moich upodobaniach czy też smakach kulinarnych, po jej zastosowaniu czuję się o wiele lepiej i tracę zbędny balast ciała.
użytkownik
09.01.2014 (4 lata temu)
09.01.2014 (4 lata temu)
Gdybym się tam nie wybrała to do dziś miałabym ogromne wyrzuty sumienia. A tak to wyglądam o wiele lepiej lekka dieta, czuję że się odżywiam zdrowo, nie chodzę głodna, a do tego powoli tracę kilogramy. Mi to pasuje i wizyta w tej poradni była świetnym posunięciem
użytkownik
30.04.2014 (4 lata temu)
30.04.2014 (4 lata temu)
Polecam. Miałem mieszane uczucia, jeśli chodzi o pomoc dietetyka. Sądziłem, że sam rozwiążę problemy, zmienię swoją dietę, tryb życia. Jednak to nie takie proste. Efektów nie było, więc skusiłem się na konsultację. Przekonano mnie, aby spróbować i dostosować się do ich porad. Jestem bardzo wdzięczny. Wiele to zmienia w moim życiu, każdego dnia czuję się naprawdę zdrowo i pełen energii.
użytkownik
20.06.2016 (2 lata temu)
20.06.2016 (2 lata temu)
bardzo w siebie nie wierzyłam, byłam szarą myszką, dopóki nie zmieniłam swojego podejścia do jedzenia, dzięki pani Patrycji, schudłam dość sporo, zajęłam się też uprawianiem sportu, zmieniło się całe moje życie, dieta dobrana genialnie, zapotrzebowanie na wszystkie ważne składniki, dobrana do upodobań, wszystko extra!
użytkownik
15.07.2016 (2 lata temu)
15.07.2016 (2 lata temu)
odkąd pamiętam miałam problemy z wagą, w dzieciństwie może to nie tak bardzo istotne, ale jak zaczęłam dorastać czułam się odrzucona przez rówieśników, dopiero w liceum postanowiłam sama że muszę schudnąć, marzyłam o przyjaźni, pierwszej miłości, ładnych ciuchach, zgrabnej sylwetce, wiedziałam że dietetyk mi pomoże, panią Patrycję poleciła mi moja lekarz rodzinna, dieta jest super nie ogranicza, jest smaczna, pożywna,a efekty zauważyłam dość szybko, dziś mam 20 kg mniej!
użytkownik
08.08.2016 (2 lata temu)
08.08.2016 (2 lata temu)
Super pomoc w odchudzaniu. Czuję się znacznie lepiej odkąd stosuję zalecenia od Pań w poradni. Jeszcze chwilka i zmieszczę się w ulubione spodenki :) Dopiero po wizytach zaczęłam odpowiednio się żywić. Dziękuję za pomoc.
użytkownik
22.09.2016 (2 lata temu)
22.09.2016 (2 lata temu)
Nie wierzyłam w żadne diety, ale że gruba byłam i przez to nie zbyt zdrowa, to postanowiłam wziąć się za siebie. Postanowiłam skorzystać z Poradni dietetycznej Kaloria i nie zawiodłam się. Szybko zgubiłam zbędne kilogramy!
użytkownik
16.10.2016 (2 lata temu)
16.10.2016 (2 lata temu)
Zachorowałam na depresję i przez leki id psychiatry roztyłam się. Pogorszyło to moje samopoczucie. Pomogła mi pani Ewa. Dzięki jej dietom schudłam już 7 kg i nadal będę chudnąć. Bardzo tą panią dietetyk polecam!
użytkownik
23.11.2016 (rok temu)
23.11.2016 (rok temu)
Przez długi czas kombinowałam sama z dietami i nie było wyników i w końcu skorzystałam z usług poradni Kaloria i był to strzał w dziesiątkę. Wszystko przejrzyste, miła obsługa i co najważniejsze widoczne efekty w leczeniu otyłości.
użytkownik
15.12.2016 (rok temu)
15.12.2016 (rok temu)
Korzystałam z oferty poradni Kaloria i bardzo jestem zadowolona z pomocy jakiej udzielili w zakresie badania przyczyny otyłości, jak i program do zdrowego odżywiania się. Bardzo polecam!.
użytkownik
28.12.2016 (rok temu)
28.12.2016 (rok temu)
ZMIANA ADRESU PORADNI DIETETYCZNEJ KALORIA!

Zapraszamy Państwa do nowej lokalizacji Os. Piastowskie 58 POZNAŃ.

Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony internetowej www.kaloria.com.pl
użytkownik
16.03.2017 (rok temu)
16.03.2017 (rok temu)
Pani Patrycja naprawdę zna się na odchudzaniu jak mało kto a najważniejsze jest dla niej zdrowie klientki co dla mnie jest bardzo ważne. Polecam!
użytkownik
18.04.2017 (rok temu)
18.04.2017 (rok temu)
Gorąco polecam! Odchudzanie u Pani Patrycji jest skuteczne i bezpieczne.
użytkownik
10.10.2017 (rok temu)
10.10.2017 (rok temu)
Na prawdę polecam! Pani Patrycji przede wszystkim potrafi motywować swoich pacjentów. Dodatkowo, dieta u niej jest bardzo urozmaicona i dobrana do upodobań pacjenta.
użytkownik
29.11.2017 (11 miesięcy temu)
29.11.2017 (11 miesięcy temu)
Pani Patrycja bardzo mi pomogła Będę ją polecać każdemu Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Gorąco polecam
użytkownik
05.12.2017 (11 miesięcy temu)
05.12.2017 (11 miesięcy temu)
Polecam jak najbardziej cieszę się ze spotkałam Panią Patrycję . W nie całe trzy miesiące ubyło mi 15 kg i bardzo dużo centymetrów, ale oczywiście walczę dalej. I będę kontynuować wizyty u Pani Patrycji .
użytkownik
18.05.2017 (rok temu)
18.05.2017 (rok temu)
Idąc do pani Patrycji czułam dużo obaw i lęku. Naszczęście jednak wszystko dobrze się skończyło. Teraz jestem szczupła i dobrze czuje się we własnym ciele, dlatego polecam wam wszystkim te poradnie. Mi pomogło wy też sprubujnie!!
użytkownik
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
Poradnia Kaloria działa na najwyższym poziomie, kontakt z dietetykiem Panią Patrycją Mazur bardzo dobry. W planowaniu diety brane są pod uwagę upodobania pacjenta i to pod tym kontem planowana jest dieta
użytkownik
9 sty (10 miesięcy temu)
9 sty (10 miesięcy temu)
Dieta niezwykle smaczna i dostosowana do moich możliwości. Dopracowana w każdym szczególe. Serdecznie polecam współpracę z Panią Patrycją!
użytkownik
1 lut (9 miesięcy temu)
1 lut (9 miesięcy temu)
Najlepszy dietetyk w Poznaniu! Proste przepisy, łatwe w przygotowaniu, smaczne, a co najważniejsze, dieta przynosi pożądane efekty!
użytkownik
19 lut (8 miesięcy temu)
19 lut (8 miesięcy temu)
Dzięki zaleceniom od p. Patrycji zmieniłam swoje nawyki i osiągnełam swój cel. Jest przemiłą osobą ze świetnym podejściem do pacjenta, którego otacza troską i pełnym zainteresowaniem.
użytkownik
5 mar (8 miesięcy temu)
5 mar (8 miesięcy temu)
Super Pani dietetyk! Wizyty przeboegają w miły profesjonalny sposób
Polecam
użytkownik
9 mar (8 miesięcy temu)
9 mar (8 miesięcy temu)
Współpracuje z Panią Patrycją już trzy miesiące i jestem z tej współpracy bardzo zadowolony, dzięki jej zmieniłem swoje nawyki zywieniowe
użytkownik
16 maj (5 miesięcy temu)
16 maj (5 miesięcy temu)
a ja podwójnie polecam, bo dzięki tym dietom udało mi się schudnąć, odżywić swój organizm, a najważniejsze zaszłam w ciążę:)!
użytkownik
6 cze (5 miesięcy temu)
6 cze (5 miesięcy temu)
Przed wakacjami warto zadbać o siebie. zwłaszcza jak się ma kilka kilo w nadwyżce. Pomaga mi właśnie Kaloria i już sobie dwa kilo schudłam a trzeba jeszcze 7 do normalnej wagi. W każdym razie ja polecam!
użytkownik
31 lip (3 miesiące temu)
31 lip (3 miesiące temu)
Kaloria jest bardzo pomocna. bez niej nie osiągnęłabym efektu
użytkownik
7 sie (3 miesiące temu)
7 sie (3 miesiące temu)
No niestety miałem brzuszek piwny i nie wyglądałem już tak atrakcyjnie jak chciałem. poradnia Kaloria bardzo mi z tym moim problemem pomogła. Wam również pomoże.
użytkownik
16 wrz (miesiąc temu)
16 wrz (miesiąc temu)
miałam kilka kilogramów w tzw "zapasie". Poradnia kaloria pomogła mi uporać się z tym problemem. dziś jestem bardzo sprawna. biegam, pływam. Jestem aktywna.
użytkownik
4 paź (miesiąc temu)
4 paź (miesiąc temu)
Mnie udało się schudnoąć z poradnią Kaloria. Tu się poprostu znają na odchudzaniu!!
użytkownik
7 lis (6 dni temu)
7 lis (6 dni temu)
a mnie tu doskonale cukier Pani dietetyk pomogła zlikwidować.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin