test

Opinie o P.P.H.U BUD-MAX Bobula Jóżef, Jasło, folusz62 62 lok. 62

Korzystałeś z usług P.P.H.U BUD-MAX Bobula Jóżef, Jasło, folusz62 62 lok. 62? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Lamnich
Data: 2016-05-28 20:46

Wizyt: 433
Komentarzy: 7
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.05.2016 (rok temu)
28.05.2016 (rok temu)

P.P.H.U BUD-MAX Bobula Jóżef, Jasło, folusz62 62 lok. 62

Opinia o P.P.H.U BUD-MAX Bobula Jóżef
Jasło, folusz62 62 lok. 62

Solidna Firma budowlana solidne podejscie do klienta P.Józef fachowo doradza w doborze materiałów, fachowe remonty.Polecam Firme BUD-MAX z jasła.

Kontakt tel 501179594 email [email protected]
użytkownik
01.10.2017 (3 miesiące temu)
01.10.2017 (3 miesiące temu)
Firma BUD-MAX To najlepsza firma BUDOWLANA na rynku budowlanym w jaśle oraz regionach Firma jest porządna większość opinii fałszywych dają osoby zwolnione z powodu kradzieży bądź innych incydentów

pozdrawiam

ja z jasielskim BUDMAXEM współpracuje cały czas.
użytkownik
17.12.2017 (30 dni temu)
17.12.2017 (30 dni temu)
Bardzo polecam tą firme-remontowali nam nasze mieszkania-malowanie,generalny remont lazienki,podlogi,naprawde za dobrą cenę caly remont wykonali bardo szybko i profesjonalnie,zaro picia alkocholu,przeciagania w czasie prac-naprawde solidna firma i profesjonalna firma remontowo-budowlana kadra pracowników naprawdę solidna.
użytkownik
23.12.2017 (23 dni temu)
23.12.2017 (23 dni temu)
SUPER EKIPA FACH MAJĄ W RĘKU SZYBKO ALE STARANNIE WYKONUJĄ PRACE dokładnie wysoka jakość profesjonalność polecamy Firmę BUD-MAX.
użytkownik
1 sty (15 dni temu)
1 sty (15 dni temu)
Profesjonalne podejście do klienta, wysoka jakość usług i terminowość. Prace wykonane dokładnie i starannie z dbałością o każdy szczegół omówiony podczas podpisania umowy. Trafiona nazwa firmy - to prawdziwi fachowcy gorąco polecam!!
użytkownik
1 sty (15 dni temu)
1 sty (15 dni temu)
Firma prowadzona w sposob profesjonalny. Bardzo dobra komunikacja z szefem i pracownikami. Duża elastycznysc w uzgadnianiu zlecenia. Firma dba o jakość i czystość. Wszelkie uwagi są załatwiane od ręki. Mozna liczyć na fachową poradę w temacie tynków i wykończenia. Zdecydowalem się, za sugestią Jóżefa na tynki elewacyjne STO prace Zostaly wykonane w sposób profesjonalny Ceny konkurencyjne. Zdecydowanie polecam tą firmę.
użytkownik
4 sty (12 dni temu)
4 sty (12 dni temu)
Profesjonalnie i fachowe docieplenia budynków najdroższymi systemi ociepleń w Polsce firma wykazuje się fachowością profesjonalnoscia o rzetelnością firma posiada duzo certyfikatyow od renomowanych najlepszych firm i hurtowni

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin