test

Opinie o PPHU RADZISZEWSKI, Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 103a

Korzystałeś z usług PPHU RADZISZEWSKI, Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 103a? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): blondek1
Data: 2013-10-03 17:23

Wizyt: 2585
Komentarzy: 30
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.10.2013 (4 lata temu)
03.10.2013 (4 lata temu)

PPHU RADZISZEWSKI, Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 103a

Opinia o PPHU RADZISZEWSKI
Warszawa Wesoła, Trakt Brzeski 103a

Odradzam firmę PPHU Radziszewski . Firma nie solidna , nie słowna , nie terminowa pięć teminów realizacji nie dokładne pomiary trzy x negatyw .
użytkownik
01.08.2014 (3 lata temu)
01.08.2014 (3 lata temu)
Odradzam. Brak słów. Oszust i krętacz. Miesiąc czekałem na pierwszą odpowiedź która mówiła że może za trzy miesiące mogą coś zrobić. Mistrz zbywania i kłamstw. O D R A D Z A M!!!!
użytkownik
21.05.2015 (2 lata temu)
21.05.2015 (2 lata temu)
Oszust i zlodziej bez narzędzi do montażu przesla podbijane i poddawana - odpowiedz tego oszusta "zrobiłem jak umialem najlepiej a pan ma upodobania"
użytkownik
21.05.2015 (2 lata temu)
21.05.2015 (2 lata temu)
Polecam firme RADZISZEWSKI , dysponują duzym asortymentem w atrakcyjnych cenach, gdzyz posiadaja specjalistyczny park maszynowy, miałem okazje odebrac zamowiony u nich towar w ich hali produkcyjnej. Towar jest super jakosci , profesjonala obsługa wraz z doradztwem i doborem odpowiedniego ogrodzenia. Szczerze polecam ta firme Pana MIROSŁAWA RADZISZEWSKIGO
użytkownik
15 kwi (4 dni temu)
15 kwi (4 dni temu)
Towar dostarczony w terminie(nawet szybciej niż planowany czas dostawy). Towar zgodny z opisem .Wszystko sprawnie, bezstresowo i uczciwie.
użytkownik
01.06.2015 (2 lata temu)
01.06.2015 (2 lata temu)
POLECAM FIRME PANA MIROSŁAWA RADZISZEWSKIEGO DO WYKONANIA OGRODZENIA, SĄ TO NAPRAWDE FACHOWCY , ZNAJĄ SIE NA RZECZY, WIEDZA JAK WYKONAC SOLIDNE OGRODZENIE NA LATA!!!! NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TAK RZETELNĄ I FACHOWĄ FIRMĄ KTÓRA W LUDZKI SPOSÓB DORADZI I WYKONA TAK DOBRA ROBOTE. www.ogrodzeniaradziszewski.pl
użytkownik
19.07.2016 (rok temu)
19.07.2016 (rok temu)
Podaj adres tej pięknej roboty, aby uwiarygodnić swoje słowa...;-).
Bo to, że pan Radziszewski wynajmie parę osób, aby wystawily takie laurki, jest jasne jak słońce.
użytkownik
08.07.2015 (2 lata temu)
08.07.2015 (2 lata temu)
Jak ogrodzenia to tylko zamawiac radze w firmie PPHU RADZISZEWSKI tanio, szybko i solidnie , pieknie pospawane ogrodzenie!!!!!!polecam www.ogrodzeniaradziszewski.pl
użytkownik
08.07.2015 (2 lata temu)
08.07.2015 (2 lata temu)
JA TEŻ POLECAM SOLIDNĄ FIRMĘ PPHU
użytkownik
08.07.2015 (2 lata temu)
08.07.2015 (2 lata temu)
Popieram naprawdę super ogrodzenia, mają piękne kute wzory na swojej stronie, widac ze są to prawdziwi artyści w tym co robią!!! widziałem w ich punkcie na ogrodzenia sa przepiekne!!!
użytkownik
10.07.2015 (2 lata temu)
10.07.2015 (2 lata temu)
Kto \"prywatnie\" poleca firmę podając jej adres mailowy :-)))
Panie Mariuszku niech pan robi robotę a nie pisze laurki dla siebie
Przestań OSZUKIWAC ludzi a zacznij pracować!
użytkownik
10.07.2015 (2 lata temu)
10.07.2015 (2 lata temu)
Identyczne wzory maja na tarczynscy.com.pl
...i z tego co wiem coraz wiecej niezadowolonych klientów Radziszewskiego
Płacisz dużo a facet robi ci łaske - O D R A D Z A M
użytkownik
10.07.2015 (2 lata temu)
10.07.2015 (2 lata temu)
Jaka polecasz? bo zamowilam w PPUH Radziszewski i musze poprawić niepolecam firmy zedcydowanie niewarto ich brac - ZDECYDOWANIE NEGATYWNA OCENA
użytkownik
16.07.2015 (2 lata temu)
16.07.2015 (2 lata temu)
Nie zgadzam sie z Wami, zamowiłem zestaw ogrodzenia kutego u Radziszewskiego wszystko przebiegło pomyslnie bez zastrzezen, POLECAM!!!
Ogrodzenie jest wykonane solidnie i robi niesamowite wrazenie!!!
użytkownik
20.07.2015 (2 lata temu)
20.07.2015 (2 lata temu)
Znalazłem na forum ..chyba szkoda czasu na wspólprace z tą firmą
użytkownik
20.07.2015 (2 lata temu)
20.07.2015 (2 lata temu)
ZDECYDOWANIE ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!! ODRADZAM FIRME!!!
użytkownik
20.07.2015 (2 lata temu)
20.07.2015 (2 lata temu)
Nie zgadzam się z poniższymi negatywnymi komentarzami. Moim zdaniem firma ta jest solidna, terminowa, słowna i uczciwa. Ja nie miałam problemu z tą firmą mimo tego, że swoje musiałam odczekać bo wiadomo, że w tydzień nie będzie wszystko gotowe jak jest jakieś większe zamówienie i tak było w moim przypadku. Jesteśmy tylko ludźmi więc ludzie zastanówcie się co wypisujecie na tym portalu. Ja chętnie polecam swoim znajomym i rodzinie tą firmę i wszyscy są zadowoleni więc nie rozumiem problemu. Jak ktoś jest KONKRETNY tego czego chce to jest łatwiejsza współpraca a jak przyjdzie jakaś \"maruda\" to ja tylko współczuje Panu Radziszewskiemu. Uważam również, że nie wypisują sobie sami komentarzy bo przy takiej pracy raczej nie ma się czasu na takie rzeczy.
Zazdrość nie zna granic jak widać...
użytkownik
17.09.2015 (2 lata temu)
17.09.2015 (2 lata temu)
Współpracowałem z Radzisewskim - jako podwykonawca - nie polecem, wiem ile razy wstydziełm się przed klientami ...nie polecam nikomu potrzeć w oczy rozczarowanym ludziom ODRADZAM DLA WŁASNEGO KOMFORTU
użytkownik
20.10.2015 (2 lata temu)
20.10.2015 (2 lata temu)
Witam, wystawiam firmie Radziszewski jak najbardziej POZYTYWNA OPINIE, jest to firma BARDZO SOLIDNA, BEZ ZADNYCH ZASTRZEZEŃ, FACHOWCY ZNAJACY SIE NA ROBOCIE, ZAMOWILEM U NICH OGRODZENIE - OGRODZENIE WYKONANE POŻĄDNIE I ESTETYCZNIE , DORADZTWO I PODEJŚCIE PANA MIROSŁAW PEŁEN PROFESJONALIZM, POLECAM POLECAM!!!
użytkownik
20.10.2015 (2 lata temu)
20.10.2015 (2 lata temu)
W firmie PPHU RADZISZEWSKI doradzaja ludzie ktorzy sie znaja na rzeczy,dbaja o klienta a nie jak w innych firmach aby kase wydrzec!
Polecam!!! SUPER WYKONANE I SUPER ZAMONTOWANE OGRODZENIE elegancko!
użytkownik
21.10.2015 (2 lata temu)
21.10.2015 (2 lata temu)
Witam wszystkich chcialem wypowiedziec kilka zdan na temat firmy Radziszewski : jestem zaskoczony gdyz płot metalowy jest wykonany bardzo ładnie, chodziło mi o wykonanie bardzo staranne i pozadne gdyz nie ukrywam ze jestem czlowiekiem wymagajacym i dokładnym,panele w calosci sa spawane - zadnych nitów,zgrzewan itp.Jesli chodzi co po niektorym o termin jak nizej czytam w opiniach to był przesuniety o jeden tydzien - ale cos za cos, super profesjonalna robota z ogromna dokładnoscia.Szczerze polecam tą firmę, jesli ktos chce miec ogrodzenie trwałe i pewne szczerze ich polecam
użytkownik
21.10.2015 (2 lata temu)
21.10.2015 (2 lata temu)
POLECAM FIRME OGRODZENIOWA PPHU RADZISZEWSKI- Ja własnie znalazłam ich poprzez polecenie od sasiadów, wykonali mi ogrodzenie bardzo ładnie, moi sasiedzi jak i jak jestesmy BARDZO ZADOWOLENI z ogrodzenia, WYKONANE SUPER, CENA PRZYSTĘPNA, ZAMONTOWANE SUPER,
Mi polecili sasiedzi a JA POLECAM WAM!!! POLECAM !!!
użytkownik
19.07.2016 (rok temu)
19.07.2016 (rok temu)
To proszę podać adres tego pięknego ogrodzenia, żeby uwiarygodnić swoje słowa. Że nie pisze je ktoś wynajęty przez Radziszewskiego. Bo ja mogę podac adres i fotki tego załosnego wykonawstwa. Żeby przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniędzy w błoto!!!
użytkownik
05.05.2016 (rok temu)
05.05.2016 (rok temu)
Najważniejsza dla nich była zaliczka, a później to klienta ma się w doopie :(
dostawa z 4 tygodni wydłużyła się do 13 tygodni - powód: wszystko co tylko dało się wymyślić

ponieważ potrzebowałem jeszcze jednego identycznego przęsła byłem zmuszony zamówić w tej firmie, na realizację czekam już ponad 7 miesięcy - a właściciel nie jest w stanie się wywiązać z zamówienia
użytkownik
10.05.2016 (rok temu)
10.05.2016 (rok temu)
Jeśli ktoś chce zostać oszukany to zapraszam do skorzystania z usług tej firmy. Po wpłaceniu zaliczki na ogrodzenie czeka się miesiącami, montaż to farsa, o jakości w ogóle trudno mówić
Zamówiłem u nich ogrodzenie (ok 300 mb) - już po miesiącu od montażu rdza wypływa spod spawów. Na poprawki czekam już 5 miesięcy (tłumaczenie: nie można poprawić ogrodzenia ze względu na deszcz - w jakim kraju my żyjemy że pada ciągle od 5 miesięcy).
Zdecydowanie odradzam z korzystania z usług tej firmy.
Zakładam sprawę w sądzie o poprawę ogrodzenia i o odszkodowanie. Jeśli ktoś jest chętny do wspólnego pozwu to zapraszam
użytkownik
19.07.2016 (rok temu)
19.07.2016 (rok temu)
Podobnie było z naszym ogrodzeniem. Nie liczę utraty zdrowia z powodu przepychanek słownych z właścicielem . Nie tylko brak profesjonalizmu, ale zwykłe chamstwo i cwaniactwo. Zainteresowanym podam nasz adres, aby w rzeczywistości obejrzeć owo ogrodzenie za 100 tys PLN i wychodzącą zewsząd RDZĘ , zwłaszcza w miejscach bardzo nieprofesjonalnie wykonanych połączeń. Czas zakończyć te farsę. "Fachowiec"ów , dodam, czuje się kompletnie bezkarny . Odradzam Radziszewskiego z całych sił!!! ODRADZAM! ODRADZAM !
Nasz numer telefonu to : 573 381 441 .
Zanim wyrzucicie w błoto pieniądze, zobaczcie co wasz czeka!!!
użytkownik
10.05.2016 (rok temu)
10.05.2016 (rok temu)
Jeśli ktoś chce zostać oszukany to zapraszam do skorzystania z usług tej firmy. Po wpłaceniu zaliczki na ogrodzenie czeka się miesiącami, montaż to farsa, o jakości w ogóle trudno mówić
Zamówiłem u nich ogrodzenie (ok 300 mb) - już po miesiącu od montażu rdza wypływa spod spawów. Na poprawki czekam już 5 miesięcy (tłumaczenie: nie można poprawić ogrodzenia ze względu na deszcz - w jakim kraju my żyjemy że pada ciągle od 5 miesięcy).
Zdecydowanie odradzam z korzystania z usług tej firmy.
Zakładam sprawę w sądzie o poprawę ogrodzenia i o odszkodowanie. Jeśli ktoś jest chętny do wspólnego pozwu to zapraszam
użytkownik
19.07.2016 (rok temu)
19.07.2016 (rok temu)
Dobry pomysł - połączmy siły! Nr telefonu powyżej. Czekamy na innych poszkodowanych.
Nie dajmy się "nabijać w butelkę", mamy przecież tyle możliwości, aby wykonawca wreszcie wziął odpowiedzialność za swoją robotę.
użytkownik
24.07.2017 (8 miesięcy temu)
24.07.2017 (8 miesięcy temu)
Uwaga na oszusta firma Ogrodzenia Radziszewski. Nie dotrzymują terminów a ogrodzenia po roku nadają że do wyrzucenia. Punkt sprzedaży jest otwierany okazjonalnie i nie ma możliwości spotkać gościa chyba że w domu w Wesołej. Wszystkie negatywne komentarze to prawda. Znam firmę która montowała jego ogrodzenia ale po ilości skarg od klientów zrezygnowali ze współpracy. Nie twierdzę że oszukują każdego ale zakupy w tej firmie wiążą się z ogromnym ryzykiem.
użytkownik
30.07.2017 (8 miesięcy temu)
30.07.2017 (8 miesięcy temu)
Polecam firmę PPHU RADZISZEWSKI, ogrodzenie wykonane perfekcyjnie, w żadnym wypadku nie zgadzam się iz firma działa na zasadzie oszustwa!
Moim zdaniem jest firmą za poważną by posunąc sie do tego typu czynów, zamówienie na podstawie umowy bez żadnych zastrzeżeń, jedynie opóźnienie w realizacji 2 -tygodniowe, nie należę do ludzi którzy potrafią zrobic z tego afere - zalezy mi jedynie na jakości wykonania , nie na terminie. Polecam firmę Pana Radziszewskiego

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin