test

Opinie o PRODEXPOL Producent Podłóg Drewnianych Galeria Parkietów i Desek Podłogowych, Babice Nowe, Rynek 30a

Korzystałeś z usług PRODEXPOL Producent Podłóg Drewnianych Galeria Parkietów i Desek Podłogowych, Babice Nowe, Rynek 30a? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ania
Data: 2011-12-01 18:42

Wizyt: 34354
Komentarzy: 42
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.12.2011 (5 lat temu)
01.12.2011 (5 lat temu)

PRODEXPOL Producent Podłóg Drewnianych Galeria Parkietów i Desek Podłogowych, Babice Nowe, Rynek 30a

Opinia o PRODEXPOL Producent Podłóg Drewnianych Galeria Parkietów i Desek Podłogowych
Babice Nowe, Rynek 30a

Jestem bardzo zadowolona z zakupu parkietu w tej firmie. Bardzo sympatyczna obsługa, polecono mi dobrego parkieciarza, duży wybór polecam.
użytkownik
11.04.2012 (5 lat temu)
11.04.2012 (5 lat temu)
Przyłączam się do powyższej opinii, panowie w dwa dni ułożyli mi całe mieszkanie. Parkiet bardzo tanio zakupiłam w ich hurtowni w Morach. Nie polecam natomiast zakupu drzwi, w castoramie widziałam trochę tańsze.
użytkownik
13.04.2012 (5 lat temu)
13.04.2012 (5 lat temu)
Układaliśmy z żoną parkiet. Kupiliśmy bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie. Ich robotnicy dobrze sobie poradzili. jesteśmy zadowoleni.
użytkownik
23.05.2012 (5 lat temu)
23.05.2012 (5 lat temu)
Witam , my również razem z mężem jesteśmy zadowoleni z zakupu podłogi w tej firmie.Mamy duży dom więc zanim zdecydowaliśmy się na zakup podłogi to starannie sprawdziliśmy większości firm w Warszawie i firma PRODEXPOL z naszej perspektywy zdała egzamin co do profesjonalizmu i miłej obsługi (co w naszym przypadku jest bardzo ważne). Jak to z budową domu zawsze coś się może przesunąć co do terminu i baliśmy się że będą problemy aby przesunąć termin montażu podłogi. W większości firm terminy są stałe a ku naszemu zaskoczeniu w przypadku tej firmy nie było żadnych problemów a wręcz przeciwne przemiła Pani uspokoiła nas i poinformowała że z ich strony nie ma żadnych problemów jak i montaż zacznie się w dogodnym dla nas terminie.Podłoga jest śliczna i jestem bardzo zadowolona że ta firma wykonywała montaż.Na pewno polecę tą firmę znajomym
użytkownik
20.07.2012 (5 lat temu)
20.07.2012 (5 lat temu)
Zakupione u Państwa produkty okazały się być b. wysokiej jakości, a Państwo z obsługi zarówno w sklepie na Chomiczówce, jak i w Morach bardzo pomocni i przede wszystkim bardzo profesjonalni i mili.
Nie miałam problemów z dokupieniem materiałów, jak i ze zwrotem zbyt dużej ilości zakupionego parkietu. Oczekiwanie na zakupiony towar również trwało bardzo krótko
użytkownik
04.02.2013 (4 lata temu)
04.02.2013 (4 lata temu)
Pan Tadeusz jest wspaniałym fachowcem, bardzo dziękuje za jego prace oraz z
całym sercem go rekomenduje dla pozostałych klientów. Podłoga wygląda
pięknie i jest ułożona fantastycznie.
użytkownik
19.02.2013 (4 lata temu)
19.02.2013 (4 lata temu)
Parkiet wygląda bardzo ładnie lepiej od deski barlineckiej a cenowo wyszło nawet trochę taniej. Pan Leszek - godny polecenia ułożył podłogę bardzo starannie a także przebrał wadliwe deski tak, że wyszła podłoga o klasę wyżej.
użytkownik
19.03.2013 (4 lata temu)
19.03.2013 (4 lata temu)
Firmę znalazłam w internecie. W styczniu zakupiłam deskę podłogową dąb oraz teak wraz z ułożeniem i olejowaniem. Obsługa profesjonalna, zakup oferowanego towaru odbył się bezproblemowo.
użytkownik
05.04.2013 (4 lata temu)
05.04.2013 (4 lata temu)
Gdyby tylko w Anglii service do klienta byl w polowie tak sprawny i profesjonalny zycie tutaj byloby naprawde bajeczne :-)))
Bardzo dziekuje za niezwykle sprawna realizacje mojego zamowienia jestem pod duzym wrazeniem :) i mam nadzieje, ze wszystko po wykonczeniu bedzie wygladalo cudownie z polska a nie angielska jakoscia :))
Koszt wysylki jest nawet lepszy niz sie spodziewalam dziekuje bardzo.
użytkownik
18.12.2014 (2 lata temu)
18.12.2014 (2 lata temu)
Wczoraj widzielismy podloge (polozona eksperesowo) i bardzo bardzo nam sie podoba! Ta podloga jest piekna i klasyczna, ma naturalny, cieply kolor - to jest to o czym marzylam. Jeszcze raz dziekuje!
użytkownik
09.04.2016 (rok temu)
09.04.2016 (rok temu)
Mimo kilku zgrzytów na początku naszej współpracy względem terminów jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Pan Andrzej wykazał się profesjonalizmem i dokładnością w swojej pracy. Nie pozostawił nas bez informacji dotyczącej pielęgnacji i eksploatacji wykonanej podłogi. Montaż przebiegł szybko i bezproblemowo. Nie był głuchy na nasze sugestie i prośby w kwestii terminów wykonania prac. Podsumowując cała ekipa Pana Andrzeja oraz on sam wykazał się dużym profesjonalizmem.
użytkownik
06.05.2016 (rok temu)
06.05.2016 (rok temu)
Portal nie ma charakteru forum i prowadzenie dyskusji jest niezgodne z regulaminem. Ponadto opinie noszące znamiona zniesławienia i naruszające art. 212. K.K. po wnikliwej analizie będą usuwane.
użytkownik
06.05.2016 (rok temu)
06.05.2016 (rok temu)
Portal nie ma charakteru forum i prowadzenie dyskusji jest niezgodne z regulaminem. Ponadto opinie noszące znamiona zniesławienia i naruszające art. 212. K.K. po wnikliwej analizie będą usuwane.
użytkownik
26.07.2016 (rok temu)
26.07.2016 (rok temu)
Ogłoszenie o firmie znalazłam w internecie, jestem zadowolona bo podłoga
jest tania, piękna, dobrze i szybko ułożona i podoba mi się, był tez dobry
kontakt z biurem
użytkownik
27.12.2016 (10 miesięcy temu)
27.12.2016 (10 miesięcy temu)
Już drugi raz zakupiłem w firmie prodexpol deskę podłogową. Tradycyjnie dostawa odbyła się szybko i sprawnie. Dziękuję za współprace i rabat ; )
użytkownik
wczoraj 7:36
Absolutnie nie polecam firmy Prodexpol

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Babice Nowe

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Podejmę prace od zaraz pan 48lat bez nałogów.
Podejmę dorywcza prace od zaraz pan 48lat bez nałogów. Posiadam rózne umiejetności...
Warszawa Wola
0:26
Podejme prace która mozna wykonywać w domu przy komputerze lub inna.
Podejme prace która mozna wykonywać w domu przy komputerze lub inna. Moge brac udział w wypełnianiu ankiet itp. Jestem Mama 6-miesiecznego Patryka ...
Warszawa Wola
0:11
bezpłatny staż dla grafika, szukam pracodawcy na STAŻ
Dzień Dobry, poszukuję pracodawcy gotowego przyjąć mnie na bezpłatny pięciomiesięczny staż na stanowisku grafika. Jestem uczestniczką programu "Młodzi - aktywni na rynku pracy!", więc firma, która mnie zatrudni nie ponosi w związku z tym żadnych kosztów. Aktualnie jestem studentką Akademii Fotografi...
Warszawa Bielany
wczoraj 19:30
Przedszkole zatrudni pomoc nauczyciela
Niepubliczne przedszkole zatrudni pomoc nauczyciela. Od kandydatki oczekujemy:- wykształcenia kierunkowego( pedagogika przedszkolna itp)- miłej aparycji- szukamy osoby ciepłej , która lubi pracę z dziećmi.Oferujemy: pracę w miłej atmosferze, stabilne warunki zatrudnienia ( umowa o pracę). Zaintereso...
Warszawa Ursus
wczoraj 18:27
Praca w magazynie w Sklepie Muzycznym
Sklep Muzyczny MUSIC99 poszukuje kandydata na następujące stanowisko:- MAGAZYNIERJesteśmy wiodącą firmą handlową specjalizującą się w hurtowym, detalicznym oraz internetowym handlu sprzętem DJ'skim, estradowym, nagłośnieniowym oraz oświetleniem efektowym. Prowadzimy sklep internetowy oraz sklep i hu...
Warszawa Włochy
wczoraj 16:23
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin