test

Opinie o Prywatna Przychodnia Chirurgii Plastycznej Henryk Knakiewicz, Wrocław, Rydygiera 30

Korzystałeś z usług Prywatna Przychodnia Chirurgii Plastycznej Henryk Knakiewicz, Wrocław, Rydygiera 30? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Irena
Data: 2011-02-20 21:43

Wizyt: 12559
Komentarzy: 13
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.02.2011 (6 lat temu)
20.02.2011 (6 lat temu)

Prywatna Przychodnia Chirurgii Plastycznej Henryk Knakiewicz, Wrocław, Rydygiera 30

Opinia o Prywatna Przychodnia Chirurgii Plastycznej Henryk Knakiewicz
Wrocław, Rydygiera 30

Niechlujny wygląd, w przypadku reklamacji brak zrozumienia, arogancja. Została mi brzydka,nierówna, widoczna blizna po operacji plastycznej. Jest to brak profesjonalizmu, niedokładność. Nie wiem za co zapłaciłam. Chirurg ogólny, na Kasę Chorych lepiej by to zrobił.
użytkownik
26.09.2011 (6 lat temu)
26.09.2011 (6 lat temu)
Pan doktor albo już "nie ma oka", albo jest niestaranny podczas operacji. Widziałam koleżankę po upiększajacej operacji, ale efekt nie był za ciekawy.
użytkownik
16.04.2012 (5 lat temu)
16.04.2012 (5 lat temu)
Czas zabiegu przesunął się, bardzo się denerwowałam, ale nikt nie miał dla mnie czasu. Po zabiegu tylko raz byłam na wizycie kontrolnej,gdyż lekarz uznał, że więcej nie potrzeba. Wynikiem operacji jestem gorzko rozczarowana, długo musiałam przyzwyczajać się do brzydkiej blizny. Totalna porażka!!!
użytkownik
10.10.2012 (5 lat temu)
10.10.2012 (5 lat temu)
Moje wrażenia są bardzo pozytywne.Jestem kilka dni po operacji nosa. Wszystko wyszło super! Bardzo szybko się goi. Uważam, że chirurdzy w klinice są bardzo profesjonalni, cechują się ogromnym doświadczeniem. Zabieg i dni po zabiegu przebiegają zgodnie z tym, o czym zostałam poinformowana podczas konsultacji. Ze strony lekarzy zostałam otoczona fachowością, troską i opieką jakiej każdy pacjent potrzebuje. Z pewnością klinika dr Knakiewicza jest kliniką godną polecenia do tak ważnych operacji jak poczwórna osteotomia. Szczególnie polecam dr Michała Knakiewicza - cudowny lekarz i człowiek. Gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję o przeprowadzeniu całościowej korekty nosa, bez wahania odpowiedziałabym tak.
Życzę wszystkim takiego zadowolenia jak moje, z pewnością znajdziecie je w klinice dr Knakiewicza.
użytkownik
13.02.2014 (3 lata temu)
13.02.2014 (3 lata temu)
Poddałam się zabiegowi powiększenia piersi, który przeprowadzał dr Michał Knakiewicz. Wiedziałam praktycznie wszytko o opercji - jak się do niej przygotować, jak będzie wyglądać i co mi wolno, a czego nie wolno po zabiegu. Dr fachowo się mną zajął, zaglądał co jakiś czasi pytał, czy wszystko w porządku. Obecnie jestem miesiąc po zabiegu, wciąż jeszcze trochę obolała, ale zadowolona, ponieważ moje piersi wreszcie wyglądają tak jak powinny.
użytkownik
30.03.2014 (3 lata temu)
30.03.2014 (3 lata temu)
Byłam pacjentką dr Michała Knakiewicza. Dr jest bardzo uprzejmy, wszystko fajnie tłumaczy i przede wszystkim dopytuje się o samopoczucie i jest pozytywnie nastawiony do pacjentki, co myślę jest istotne kiedy decydujemy się na jakieś ważne dla nas zabiegi chirurgiczne. Efekt zabiegu jest super. Serdecznie polecam tą klinikę.
użytkownik
30.04.2014 (3 lata temu)
30.04.2014 (3 lata temu)
Klinika doktora to zespół wybitnych specjalistów w zakresie chirurgii plastycznej. Potrafią się zaopiekować pacjentem, są cierpliwi i bardzo przyjaźni. Tłumaczą krok po kroku etapy każdego zabiegu.
użytkownik
20.05.2014 (3 lata temu)
20.05.2014 (3 lata temu)
Ja w klinice doktora Knakiewicza miałam wykonywaną operację żylaków. Operacja może do najprzyjemniejszych nie należała, ale wszystko poszło zgodnie z planem i co najważniejsze zaopiekowano się mną odpowiednio w klinice.
użytkownik
17.06.2014 (3 lata temu)
17.06.2014 (3 lata temu)
Zespół sprawdzoncyh lekarzy chirurgów, którzy wiedz, co i jak. Dysponują konkrteną, rozległa wiedzą oraz bogatym doświadczeniem. Polecam z czystym sumieniem każdemu.
użytkownik
28.12.2016 (10 miesięcy temu)
28.12.2016 (10 miesięcy temu)
tak zgadzam sie , ja tez mam nie estetyczna blizne, i prawda niedokladnosc,brak zainteresowania po zabiegu czlowiek musi martwic sie sam, nie estetyczne warunki ,nie godne na klinike ,psy w gabinecie doktora itp, naprawde strach sie bac nie polecam
użytkownik
29.12.2016 (10 miesięcy temu)
29.12.2016 (10 miesięcy temu)
prosze uwazac na ta klinike Knakiewiczow, nie polecam, placi sie mnustwo piniedzy a standartow nie ma zadnych .. duzo obiecuja efektow ,a zwlasza opieki brak ze strony lekarzy
użytkownik
27 maj (5 miesięcy temu)
27 maj (5 miesięcy temu)
Jestem zadowolona po botoksie. Minely 3 tygodnie i pelny efekt już jest, kolezanka mi polecila tę klinikę i na miejscu mają własny blok operacyjny. Polecam
użytkownik
30 sie (2 miesiące temu)
30 sie (2 miesiące temu)
Jestem pacjentką dra Michała Knakiewicza i bardzo cenie, że to rodzinna firma, w której wiedza przechodzi z pokolenia na pokolenie. Operacja nosa przeprowadzona z pozytywnym efektem, bardzo dobra komunikacja z doktorem i personelem.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Wrocław

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Asystent Sprzedaży nowa marka w Polsce
Carpisa jest włoską marką z damskimi torebkami, walizkami i akcesoriami założoną w 2001 roku. Produkty, które oferuje to głównie damskie torebki, walizki oraz portfele.Carpisa jest modna, młoda, o szerokim asortymencie, prezentująca charakterystyczny włoski duch i przystępną cenę. Carpisa daje k...
Wrocław
13:08
KUCHARZ samodzielny w restauracji OKRASA
Restauracja OKRASA we Wrocławiu przyjmie na stałe samodzielnego KUCHARZA.Oferujemy:- pracę w renomowanej restauracji w centrum miasta- możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji- pracę w młodym zespole, w miłej, serdecznej atmosferzeOczekujemy:- wykształcenia gastronomicznego- doświad...
Wrocław
10:37
nie mam na chleb
pilnie szukam pracy fizycznej od zaraz ...
Wrocław
10:27
POLAK-DOCIEPLENIA BUDYNKÓW-PRACE OGÓLNOBUDOWLANE-INNE PRACE FIZYCZNE.
Polak szuka pracy od zaraz wraz z zakwaterowaniem.Znam i wykonuje wszystkie prace dociepleniowo-wykończeniowe styropian-wełna od 10 lat.Szukam też pracy ogólnobudowlanej lub innego podobnego zatrudnienia.Preferuje też prace jako pomocnik do przyuczenia w zupełnie innym nie znanym mi zawodzie.Mam 42 ...
Wrocław
8:27
Pilnie szukam pracy dodatkowej
Pilnie szukam pracy. Najlepiej z platnoscia codziennie lub tygodniowo. Mam 38 lat. Posiadam doświadczenie w pracy w handlu(13 lat w sklepie monopolowym ), oraz w prowadzeniu domu (2lata). , a także jako kelnerka 2lata. Jestem wesoła i komunikatywna. Oferty proszę kierować pod numerem 5...
Wrocław
8:25
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin