test

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - Budownictwo Renata Wenda Budownictwo jednorodzinne i wielorodzinne, Pomiechówek, Nasielska 35

Korzystałeś z usług Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - Budownictwo Renata Wenda Budownictwo jednorodzinne i wielorodzinne, Pomiechówek, Nasielska 35? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): naiwny..
Data: 2011-11-03 17:52

Wizyt: 46168
Komentarzy: 98
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.11.2011 (5 lat temu)
03.11.2011 (5 lat temu)

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - Budownictwo Renata Wenda Budownictwo jednorodzinne i wielorodzinne, Pomiechówek, Nasielska 35

Opinia o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - Budownictwo Renata Wenda Budownictwo jednorodzinne i wielorodzinne
Pomiechówek, Nasielska 35

do bani z taką pseudo firmą!!!!!!!!xxxxxxxxx xxxxxxxxx!!!!!!!!!jeśli już sie zdecydujesz na nich to broń boze zadnych zaliczek zanim etapu nie skonczą!!!!!!!!
użytkownik
20.03.2015 (2 lata temu)
20.03.2015 (2 lata temu)
Współpraca z MKK zakończyła się w pozytywnej atmosferze. Dom został wybudowany zgodnie z planem i za kwotę jaką ustalaliśmy.
Nie mniej jednak warto mieć swojego kierownika budowy lub inspektora nadzoru który obiektywnie będzie oceniał postęp prac i podejmowane zadania. Pan Krzysztof często proponuje różne/tańsze sposoby wykonania niektórych etapów jednak nie zawsze musi to się przekładać na akceptowalną jakość. Warto takie propozycje po prostu skonsultować.
Tutaj muszę wspomnieć o próbie wylania płyty fundamentowej na grunt który się do tego nie nadawał (wg. inspektora). Dzięki interwencji inspektora nadzoru nie dopuszczono do tego. Pan Krzysztof jednak szybko naprawił swój błąd wymieniając cały grunt. To było dowodem na to że nie tylko relacje są dobre gdy jest na budowie dobrze, ale również gdy trzeba coś naprawić i pojawiają się problemy.
użytkownik
28.03.2015 (2 lata temu)
28.03.2015 (2 lata temu)
Budujemy z firmą MKK-Budownictwo od maja 2014 - regularnie bywamy na budowie, prace prace jak dotąd szły zgodnie z harmonogramem, większych usterek nie było. Kontakt z właścicielami jest dobry, często spotykamy się na budowie w celu omawiania kolejnych etapów prac jak będą wykonane zawsze uzyskujemy fachową odpowiedź
użytkownik
18.05.2015 (2 lata temu)
18.05.2015 (2 lata temu)
Polecam firmę MKK jako wykonawcę stanu surowego.
Przedstawiciele firmy doradzają najlepsze rozwiązania, prace przebiegają bezproblemowo i terminowo.
użytkownik
01.10.2015 (2 lata temu)
01.10.2015 (2 lata temu)
Informuję, iż Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK – Budownictwo
było wykonawcą naszej inwestycji budowlanej w jednej z warszawskich miejscowości.
Zakres prac obejmował :
1. wykonanie stanu surowego budynku jednorodzinnego o powierzchni 133,60 m2
z garażem dwustanowiskowym w bryle budynku o powierzchni 30,80 m2,
2. wykonanie pokrycia dachowego z instalacją okien dachowych.
Ściany zewnętrzne i nośne oraz ściany działowe budynku zostały wykonane w technologii
Porotherm Dryfix, czyli w systemie murowania szlifowanych pustaków ceramicznych na suchą
zaprawę murarską w postaci piany.
Został wykonany strop typu TERIVA oraz krokwiowa konstrukcja dachu.
Budynek został pokryty dachówką Brass Celtycką cisar, zainstalowane zostały okna dachowe typu
ROTO z dolnym systemem otwierania.
Powyższe prace wykonano w okresie wiosenno-letnim 2015 r. w określonym umową terminie,
z należytą starannością, zgodnie z zasadami sztuki budowlanej.
Zatrudnieni do wykonania robót pracownicy posiadali wymaganą wiedzę i umiejętności, dlatego też
wysoko oceniamy wykonane roboty.
Przedsiębiorstwo posiada wymagany sprzęt do wykonywania prac budowlanych, a w czasie ich
wykonywania panuje ład i porządek.
W pełni zapewniony jest nadzór i kontrola budowy, co wpływa na jakość robót i dyscyplinę.
Przedstawiciele Przedsiębiorstwa są kompetentni w podejmowaniu decyzji dotyczących zmian
i ewentualnych prac dodatkowych.
W naszej opinii Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK – Budownictwo to rzetelna
i odpowiedzialna firma, gwarantująca kompleksową realizację zamówień z dołożeniem
należytej staranności.
Możemy każdemu polecić wykonanie robót budowlanych przez Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK – Budownictwo jako solidnego i kompetentnego partnera w branży budowlanej.
użytkownik
24.10.2015 (rok temu)
24.10.2015 (rok temu)
Z Firmą MKK budowaliśmy nasz dom do stanu surowego zamkniętego. Firma okazała się strzałem w dziesiątkę. Dobra komunikacja , fachowe i profesjonalne doradztwo to walory firmy. Kazdemu szczerze polecam Firmę.
użytkownik
27.11.2015 (rok temu)
27.11.2015 (rok temu)
Firma MKK Budownictwo budowała stan surowy oraz zadaszała mój dom. Usługi świadczone przez MKK stoją na przyzwoitym poziomie. Do jakości jakość prac budowlanych nie mam większych uwag. Jeśli chodzi o szczegóły współpracy to zdarzają się problemy. Zazwyczaj chodziło o brak informacji – firma obiecuje że coś zrobi w danym terminie i jest obsuwa, o której nie informuje, traktując to jako rzecz naturalną. Rozumiem, że na budowie zdarzają się opóźnienia, bo to skomplikowana branża, ale mam jednak niedosyt jeśli chodzi o poinformowanie o problemach czy opóźnieniach. Do tego mam główne uwagi. Oczekiwałbym, że jeśli coś nie będzie zrealizowane w terminie, zostanę o tym poinformowany.

Firma zrealizowała usługę w terminie za sensowną cenę. Oddając sprawiedliwość - pracownicy byli bardzo porządni – nie zauważyłem pijaństwa w pracy, za to było w miarę dokładnie (z dwoma wyjątkami – błędnie wymierzony taras i źle wymierzone odległości między krokwiami – jednak obie omyłki zostały naprawione). Codziennie po pracy ekipa budowlana sprzątała budynek. Monter, który przyszedł mierzyć otwory okienne był zaskoczony, że ich rozmiary są dokładnym odzwierciedleniem danych z projektu.

Ekipa dekarska była mniej zorganizowana i robiła więcej bałaganu, a z zakończeniem dachu wyrobiła się „rzutem na taśmę”. Na plus na pewno trzeba jednak dodać, że dach został położony równo, a obróbki blacharskie zostały zrobione bardzo porządnie.
użytkownik
13.12.2015 (rok temu)
13.12.2015 (rok temu)
Firma poważna, dotrzymująca terminów i budująca jak należy. Jak najbardziej polecam.
Moja inwestycja była podzielona na poszczególne etapy aby mieć lepszą kontrolę nad wydatkami. Firma wykonała kosztorys z wyceną i nie było większych rozbieżności.
Zawsze dobry kontakt z właścicielem i super doradztwo. Budowa domu jednorodzinnego wg Projektu Dom w Wiesiołkach II, wszystko wykonane zgodnie z kunsztem sztuki budowlanej.
użytkownik
13.12.2015 (rok temu)
13.12.2015 (rok temu)
Godna Polecenia,
Cena adekwatna do oferowanych usług, termin dotrzymany, kosztorys z umowy również.
Przy kolejnej budowie również wybrał bym MKK
użytkownik
16.02.2016 (rok temu)
16.02.2016 (rok temu)
Z firmą MKK Budownictwo w około 9 miesięcy stałem się właścicielem domu w stanie deweloperskim. Jakość prac bez zarzutu, nie zauważyłem niczego co wymagałoby poprawy. Nawet zaprzyjaźniony „inspektor nadzoru” nie zgłaszał znaczących uwag podczas budowy co świadczy o naprawdę dobrym poziomie wykonywanych prac. Gdybym budował jeszcze raz to zaufałbym ponownie MKK.
Przed budową każdy mnie ostrzegał jak to ciężko będzie i ile będę musiał się wykłócać z wykonawcą. A tu nic, wszystko poszło gładko i przyjemnie.
Polecam.
użytkownik
16.02.2016 (rok temu)
16.02.2016 (rok temu)
Firma MKK-Budownictwo to firma rodzinna współpracująca ze starannie dobranymi ekipami budowlanymi znającymi się na fachu. Pani Renata i pan Krzysztof dbają o interes inwestora używając na budowach materiałów sprawdzonych producentów i dobrej jakości.Po zakończeniu SSZ mogę stwierdzić że jestem zadowolony z wyboru wykonawcy, tak więc przede mną stan deweloperski również razem z firmą MKK-Budownictwo
użytkownik
30.03.2016 (rok temu)
30.03.2016 (rok temu)
Firma bardzo solidna, poważna, dotrzymująca terminów budująca jak należy. Jakość materiałów bardzo dobra, metody budowanie jakie stosuje ta firma, są nowoczesne i bardzo wysokiej jakości. Jest to firma rodzinna - W 100% polecam.
użytkownik
06.04.2016 (rok temu)
06.04.2016 (rok temu)
Z firmą MKK budowę naszego domu rozpoczęliśmy w połowie września, do tej pory mamy stan surowy zamknięty, teraz czekamy na okna. Wszystko zostało wykonane w terminie, w zgodzie z umową i bez większych problemów. Kontakt bardzo dobry zawsze można się dogadać. Jesteśmy zadowoleni i możemy z czystym sumieniem polecić MKK jako wykonawcę.
użytkownik
10.04.2016 (rok temu)
10.04.2016 (rok temu)
Firma MKK zbudowała mi dom (stan surowy otwarty, 260m2) według indywidualnego projektu. Budowa trwała od lipca 2015 do grudnia 2015 - ekipa Pan Marian. MKK ogarniało całość prac materiał i robociznę ja tylko przyjeżdżałem na budowę i podziwiałem postępy :). Gorąco Polecam.
użytkownik
29.08.2016 (rok temu)
29.08.2016 (rok temu)
Witam. Chciałbym podzielić się moją opinią o budowie domu. Z Firmą MKK wybudowałem dom w stanie surowym zamkniętym. Po małej negocjacji cenowej kontynuujemy wykończenie domu pod klucz. Firma wykonuje powierzone sumiennie. Jestem zadowolony. Muszą jednak popracować nad porządkiem na terenie budowy.

Polecam i pozdrawiam
Rajmund
użytkownik
23.10.2016 (rok temu)
23.10.2016 (rok temu)
Firma MKK-Budownictwo wykonywała budowę stanu surowego mojego domu jednorodzinnego. Budowa przebiegła bardzo sprawnie i bez opóźnień. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Szczerze polecam firmę Pana Krzysztofa.
użytkownik
19.12.2016 (10 miesięcy temu)
19.12.2016 (10 miesięcy temu)
Z firmą MKK realizowałem budowę domku jednorodzinnego pow. 150 m w stanie surowym zamkniętym. Budowa wg. projektu standardowego. Materiały dostarczała firma we własnym zakresie. Współpraca układała się dobrze. Zatrudnieni pracownicy byli solidni i posiadali wymaganą wiedzę i umiejętności. Firma solidna dotrzymująca terminów.Firma z którą zamierzam w najbliższym czasie skorzystać z jej usług.
użytkownik
19.12.2016 (10 miesięcy temu)
19.12.2016 (10 miesięcy temu)
Z firmą MKK realizowałem budowę domku jednorodzinnego pow. 150 m w stanie surowym zamkniętym. Budowa wg. projektu standardowego. Materiały dostarczała firma we własnym zakresie. Współpraca układała się dobrze. Zatrudnieni pracownicy byli solidni i posiadali wymaganą wiedzę i umiejętności. Firma solidna dotrzymująca terminów.Firma z którą zamierzam w najbliższym czasie skorzystać z jej usług.
użytkownik
31 sty (8 miesięcy temu)
31 sty (8 miesięcy temu)
Długo zastanawialiśmy się nad wyborem firmy, która wybuduje nasz wymarzony dom. Od znajomego usłyszałem o Mkk Budownictwo. Skontaktowałem się z nimi i po rozmowach zdecydowałem się podjąć z nimi współpracę. Mkk oceniam jako firmę profesjonalną i dokładną. Zdarzały się opóźnienia, ale były wynikiem późniejszego dostarczenia niektórych materiałów. Z kontaktem nie było problemów. Z efektu jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam Mkk Budownictwo z czystym sumieniem.
użytkownik
4 mar (7 miesięcy temu)
4 mar (7 miesięcy temu)
Zgadzam się z pozytywnymi opiniami o Mkk. Budowali mój dom i nie było z ich strony niedociągnięć. Dobry kontakt z firmą, przyzwoite ceny i naprawdę solidna, pracowita ekipa. Dom spełnia moje oczekiwania w 100 %.
użytkownik
10 kwi (6 miesięcy temu)
10 kwi (6 miesięcy temu)
Podjęliśmy z Mkk współpracę w zakresie budowy domu o powierzchni użytkowej ok. 100 metrów kwadratowych. Po rozpoczęciu przez firmę prac postanowiliśmy wynająć specjalistę, który będzie sprawdzał jak przebiegają prace, czy są opóźnienia itd. W czasie całej budowy obyło się bez przykrych i nieprzyjemnych sytuacji. Mkk nie dało nam powodów do stresu, a sam dom jest zgodny z tym czego oczekiwaliśmy.
użytkownik
18 kwi (6 miesięcy temu)
18 kwi (6 miesięcy temu)
Mkk-Budownictwo na rynku istnieje naprawdę bardzo długo, a to o czymś świadczy. Gdyby odwalali fuszerkę, to już na pewno nie działaliby w branży budowlanej. Jednym z kryteriów jakim kierowałem się gdy szukałem firmy budowlanej był między innymi czas działania firmy. Postawiłem na firmę z tradycjami i doświadczeniem i nie żałuję. Dom w stanie deweloperskim koło Legionowa został wybudowany terminowo i dodatkowo przy użyciu bardzo dobrej jakości materiałów.
użytkownik
24 kwi (5 miesięcy temu)
24 kwi (5 miesięcy temu)
Budowałem z Mkk-Budownictwo swój dom pod Warszawą. Znajomi polecili mi tę firmę jako profesjonalną i z doświadczeniem. Mkk-Budownictwo wyrobiło się z budową domu w stanie pod klucz we wskazanym terminie i w wyznaczonej na początku cenie. Widać też, że dom powstał z dobrych materiałów.
użytkownik
25 kwi (5 miesięcy temu)
25 kwi (5 miesięcy temu)
Firma Mkk-Budownictwo wybudowała mój dom w stanie surowym z zadaszeniem. Samą współpracę wspominam dobrze. Jedynym mankamentem były opóźnienia, co oczywiście się zdarza. Najważniejsze, że prace zostały zakończone, a dom wygląda naprawdę dobrze.
użytkownik
27 kwi (5 miesięcy temu)
27 kwi (5 miesięcy temu)
Mkk-Budownictwo wybudowało mój dom kilka lat temu. Teraz budują dom mojemu synowi. Przez te kilka lat nic się w ich pracy nie zmieniło. Nadal są profesjonalni, pracują bez wytchnienia i robią wszystko żeby Klient był zadowolony.
użytkownik
30 kwi (5 miesięcy temu)
30 kwi (5 miesięcy temu)
Budowaliśmy z mężem dom właśnie z firmą Mkk-Budownictwo. Budowa zakończyła się całkiem niedawno. Wybraliśmy Mkk-Budownictwo spośród innych firm budowlanych dostępnych w okolicy, ze względu na doświadczenie, dobre opinie oraz długą działalność na rynku. Miłe spotkanie w biurze spowodowało, że nie zastanawialiśmy się długo nad podjęciem z nimi współpracy. Przedstawiono nam kosztorys, podano przewidywany termin zakończenia budowy. Wybraliśmy stan deweloperski i wszystko szło zgodnie z planem. Ekipa naprawdę się przykładała do swoich obowiązków. Polecam.
użytkownik
26 maj (4 miesiące temu)
26 maj (4 miesiące temu)
Budowa mojego domu byla realizowana przez te firme. Podczas spotkania wybralem opcje stan deweloperski. Przygotowano mi kosztorys i wyjasniono watpliwosci. Podano przewidywany czas zakonczenia prac, ktory nie zostal przekroczony. Wstepna wycena prawie calkowicie pokryla sie z faktycznymi kosztami. Ekipa pracowala bez zarzutu. Od czasu do czasu wpadalem na budowe. Polecam.
użytkownik
29 maj (4 miesiące temu)
29 maj (4 miesiące temu)
Wybraliśmy z mężem budowę w wariancie stan surowy. Podczas spotkania ustaliliśmy szczegóły i przygotowano nam wyliczenie. Podano nam także ile zajmie cała budowa. Czas i koszt budowy nam pasował. Sama budowa szła naprawdę dobrze. Mąż od czasu do czasu zaglądał na plac budowy. Z domu jesteśmy zadowoleni.
użytkownik
31 maj (4 miesiące temu)
31 maj (4 miesiące temu)
Trafiłem na Mkk-Budownictwo przypadkiem, szukając w sieci firm budowlanych. Spotkanie przekonało mnie do podjęcia z nimi współpracy. Dom powstał w wyznaczonym czasie. Cena była akceptowalna. Widziałem podczas wizyty na budowie materiały z jakich korzystali i to jak pracowali i nie miałem obiekcji.
użytkownik
15 cze (4 miesiące temu)
15 cze (4 miesiące temu)
Skorzystałem z ich usług, bo koledzy mi ich polecili. Nie zawiodłem się, wręcz przeciwnie dogadaliśmy się i ruszyli z robotą. Wszystko poszło jak po maśle. Budowa ukończona na czas, a efekt super.
użytkownik
7 lip (3 miesiące temu)
7 lip (3 miesiące temu)
Mkk trzyma poziom. Są naprawdę świetni w tym co robią. Znają się na budowlance bez dwóch zdań. Śmiało i bez wahania mogę polecić ich usługi. Pełen profesjonalizm.
użytkownik
14 lip (3 miesiące temu)
14 lip (3 miesiące temu)
Firma porządna, śmiało można ją wynająć do budowy domu. Na rynku jest mnóstwo firm budowlanych, ja trafiłem na Mkk-Budownictwo i nie przejechałem się.
użytkownik
15 lip (3 miesiące temu)
15 lip (3 miesiące temu)
Ja tam ich polecam. U mnie budowali i sobie świetnie poradzili.
użytkownik
11 paź (12 dni temu)
11 paź (12 dni temu)
Ocena niesprawiedliwa, budowa to skomplikowany proces uwarunkowany wieloma czynnikami, często klient nie rozumie pewnych czynników. Natomiast zrozumiałe jest i ma prawo oczekiwać dobrego efektu prac końcowych i wg mojej oceny te zawsze były dochowane ze starannością. Pewien bałagan na budowie jest naturalny, ważne, aby po zakończeniu wszystko było uporządkowane. Polecam osobom zainteresowanym wizyty na budowie i własna ocena zamiast czytania wpisów w internecie.
użytkownik
11 paź (12 dni temu)
11 paź (12 dni temu)
Wg mnie firma godna polecenia nie wiem skad takie komentarze, pewnie konkurencji:-) Pozdrawiam
użytkownik
21.09.2014 (3 lata temu)
21.09.2014 (3 lata temu)
Firma MKK Budownictwo realizowała dla nas projekt budowy bliźniaka o łącznej powierzchni prawie 300 m2. Prace obejmowały rozbiórkę starego budynku oraz budowę nowego do stanu surowego otwartego wraz z dachem. W naszym przypadku z przebiegu prac wynika, że sporo zależy od ekipy, która dany etap wykonuje.

Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z ekipą, która stawiała stan surowy oraz więźbę dachową. Kolejne ekipy pracujące na budowie zauważały, że tak równych ścian i porządnie wykonanej więźby dachowej dawno nie widziały. Tempo prac również było zadowalające. Panowie mimo zimy (stan surowy był budowany od końca grudnia do końca kwietnia) postawili budynek w zabudowie bliźniaczej. Wprawdzie nie obyło się bez drobnych wpadek - nieco źle wymierzone schody, czy pękający po 4 miesiącach taras, ale ogólnie z tego etapu jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gorzej niestety poszło na etapie pokrycia dachu. Te prace wykonywała już inna ekipa podwykonawcza. Namówili nas na droższą dachówkę, ponieważ była lepszej jakości i dzięki temu dach miał być zrobiony w 3-4 tygodnie. Zgodziliśmy się, bo zależało nam na czasie. Ostatecznie jednak, ze względu na zgłoszone przez nas liczne poprawki (przede wszystkim w zakresie obróbek blacharskich, które w niektórych miejscach wyglądały, jakby zostały wykonane amatorsko) dach odebraliśmy ze sporym opóźnieniem. W międzyczasie pojawiły się problemy z nakłonieniem ekipy, która wykonywała pokrycie dachu, do pojawienia się na budowie i wykonania poprawek. Na szczęście obecnie już nic nie cieknie, ale jakość obróbek blacharskich miejscami nadal mogłaby być zdecydowanie lepsza.

Podsumowując, firma MKK Budownictwo z pewnością wywiązała się z zawartej umowy. Nie było sytuacji, w której musielibyśmy na własną rękę dokańczać jakieś prace (jedynie w przypadku pokrycia dachu istniało ryzyko, że wykonawca skieruje do wykonania poprawek inną ekipę, niż pierwotna). W zależności od ekipy, która została skierowana przez wykonawcę do realizacji poszczególnych prac, byliśmy albo bardzo zadowoleni, albo wręcz przeciwnie. Dlatego naszym zdaniem warto przed realizacją określonych etapów zapoznać się z opiniami na temat poszczególnych ekip, a nie jedynie głównego wykonawcy.
użytkownik
31.07.2014 (3 lata temu)
31.07.2014 (3 lata temu)
Ten oszust nawet płaci za kasowanie negatywnych komentarzy!!! Nie ustosunkuje sie do nich tylko w jakiś sposób kasuje. Naprawdę omijać rodzine Wenda szerokim łukiem!!!!
użytkownik
11 paź (12 dni temu)
11 paź (12 dni temu)
Ocena niesprawiedliwa, budowa to skomplikowany proces uwarunkowany wieloma czynnikami, często klient nie rozumie pewnych czynników. Natomiast zrozumiałe jest i ma prawo oczekiwać dobrego efektu prac końcowych i wg mojej oceny te zawsze były dochowane ze starannością. Pewien bałagan na budowie jest naturalny, ważne, aby po zakończeniu wszystko było uporządkowane. Polecam osobom zainteresowanym wizyty na budowie i własna ocena zamiast czytania wpisów w internecie.
użytkownik
11 paź (12 dni temu)
11 paź (12 dni temu)
Odkąd jest nowy kierownik budowy mozna powiedziec niebo a ziemia

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Pomiechówek

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Ogłoszenia w odległości do 10 km od centrum miejscowości
Spoecjalista ds. sprzedaży internetowej
Firma INTERSONEX Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko: Specjalista ds. sprzedaży internetowej Miejsce pracy: siedziba firmy w Nowym Dworze Mazowieckim Opis stanowiska: - Głównym zadaniem będzie aktywne prowadzenie sklepu internetowego w języku polskim Wymagania: - Bardzo dobra...
Nowy Dwór Mazowiecki
wczoraj 11:59
Pomocnik eletryka
Zatrudnię młodego pomocnika elektryka z powiatu nowodworskiego lub Łomianek. Wymagana wiedza podstawowa w zakresie instalacji elektrycznych. Mile widziane upr. elektryczne oraz prawo jazdy kat. B + własny transport. Proszę o kontakt w godzinach 8:00-20:00.534865882 Pozdrawiam . -22/10/2017 - ...
Nowy Dwór Mazowiecki
wczoraj 11:19
Elektryk/pomocnik elektryka
„Usługi Elektryczne” firma świadcząca kompleksowe usługi elektryczne i teletechniczne. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy do naszego zespołu specjalistów na stanowisko Elektryk/ Pomocnik Elektryk Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: montaż instalacji i...
Nowy Dwór Mazowiecki
wczoraj 3:31
Lider zespołu magazynowego
DOŁĄCZ DO ZESPOŁU FIEGE LIDER ZESPOŁU MAGAZYNOWEGO (Nowy Dwór Mazowiecki) Obowiązki: - Kierowanie i nadzorowanie pracy oddelegowanego zespołu- Kontrola i nadzór nad przebiegiem pracy- Zapewnienie wysokiej jakości usług magazynowych w powiązaniu z wysoką wydajnością- Zapewnienie prawi...
Nowy Dwór Mazowiecki
wczoraj 20:22
elektryk/pomocnik elektryka
„Usługi Elektryczne” firma świadcząca kompleksowe usługi elektryczne i teletechniczne. W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy do naszego zespołu specjalistów na stanowisko Elektryk/ Pomocnik Elektryk Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:montaż instalacji i urządze...
Nowy Dwór Mazowiecki
21 paź
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin