test

Opinie o P.U.H. "STIS" Radosław Zieliński, Skierniewice, Dąbrowice 245

Korzystałeś z usług P.U.H. "STIS" Radosław Zieliński, Skierniewice, Dąbrowice 245? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Sylwek
Data: 2016-08-23 10:29

Wizyt: 1439
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
23.08.2016 (rok temu)
23.08.2016 (rok temu)

P.U.H. "STIS" Radosław Zieliński, Skierniewice, Dąbrowice 245

Opinia o P.U.H. "STIS" Radosław Zieliński
Skierniewice, Dąbrowice 245

Witam,
polecam PUH STIS do postawienia nowego domu, prac instalacyjnych i wykończeniowych. Budowa poszła oczywiście według planu. Zgrani pracownicy, terminowi.
użytkownik
18.09.2016 (rok temu)
18.09.2016 (rok temu)
Wreszcie mam super wyremontowany dom. Fachowcy z tej firmy spiwodowali, że w moim domu nareszcie jest przyjemnie. Cała robita jest super wykonana. Wszystko dobrze pudgruntowane!
użytkownik
12.04.2017 (rok temu)
12.04.2017 (rok temu)
Panowie z tej firmy zajmowali się malowaniem całego mieszkania w kamiennicy i to był trafiony wybór. Wszystkie dziury i nieszczelności załatali i wyrównali, potem podkłsd i właściwa farba. Wszystko ładnie wykonane i to w terminie. Warto było im zaufać.
użytkownik
24.07.2017 (10 miesięcy temu)
24.07.2017 (10 miesięcy temu)
Z zaufanego źródła dostałem namiary na tą firmę, bo miałem kupione okna od Budwaru i chciałem stare okna z framugami wymontować i w ich miejsce wstawić nowe. Było trochę pracy murarskiej, ale postarali się i jest git! Dla mnie to sprawdzona firma i godna zaufania.
użytkownik
10.05.2017 (rok temu)
10.05.2017 (rok temu)
Zatrudniałam panów z tej firmy do zrobienia gładzi gipsowej i dekoracyjnego pomalowania ścian i sufitów. Czas realizacji był krótki, a cena za wszystkie usługi była bardzo przystępna. Dodam tylko, że efekt ich pracy jest świetny i naprawdę starali się żeby nie zrobić po sobie bałaganu.
użytkownik
16.06.2017 (rok temu)
16.06.2017 (rok temu)
Niedawno ludzie z tej firmy zakładali mi gładź gipsową w całym mieszkaniu i ogólnie nie opieprzali się przy tym i byli tacy sumienni. Też pozytywnym aspektem było to, że nie bałaganili specjalnie i tacy sympatyczni. Najważniejsze jest meritum i powiem, że ściany są naprawdę ładnie zrobione i to za nieduże pieniądze. Moim zdaniem można ich brać!
użytkownik
05.08.2017 (10 miesięcy temu)
05.08.2017 (10 miesięcy temu)
Miałam do zainstalowania w kilku punktach miasta bilbordy reklamowe mojej firmy i firma Stis zajęła się ich montażem. Wszystko wygląda na oko solidnie i stabilnie. Jestem zadowolona.
użytkownik
15.09.2017 (9 miesięcy temu)
15.09.2017 (9 miesięcy temu)
Z czystym sumieniem musze ich polecić, bo zajmowali się zeszłą jesienią ociepleniem poddasza łącznie z konserwacją drzewa. Do tych prac mieli ze sobą swoje narzędzia a użyte materiały były dobrej klasy. Efekt ocieplenia w zimowe dni już był widoczny. Mniej ciepła uciekało z domu. Firma na poziomie.
użytkownik
10.10.2017 (8 miesięcy temu)
10.10.2017 (8 miesięcy temu)
Szukałem dobrej firmy, która profesjonalnie zajmuje się montażem telewizji przemysłowej i systemu alarmowego do zakładu produkcyjnego. Okazało się, że firma, która wcześniej robiła podłogę w tym zakładzie też się w tym specjalizuje. Ponowna współpraca była znów owocna a cały system został profesjonalnie założony i dobrze działa. Nic innego nie pozostaje jak wystawić im ponownie pozytywną laurkę.
użytkownik
30 mar (2 miesiące temu)
30 mar (2 miesiące temu)
Bardzo dobra firma budowlana, prace remontowe przeprowadzone w szybkim tempie. Usługa wykonana profesjonalnie, panowie doradzili mi co mogę zrobić zeby fajnie wyglądało.
Dzięki !
użytkownik
26 kwi (miesiąc temu)
26 kwi (miesiąc temu)
Bardzo dobra firma. Prace przeprowadzone w bardzo szybkim tempie
użytkownik
11 maj (miesiąc temu)
11 maj (miesiąc temu)
Jesteśmy z żoną mega zadowoleni! Panowie mili, profesjonalni, widać, że zaangażowani w pracę, można było liczyć na fachowe porady. Polecam każdemu, kto chce mieć zrobione dobrze, solidnie, a nie chce pójść z torbami
użytkownik
14 maj (miesiąc temu)
14 maj (miesiąc temu)
Rzetelnie profesjonalnie wykonują swoją pracę są godni polecenia, sumienni.Fajne chłopaki jestem z ich pracy zadowolona . Dzięki Nim mam piękny nowy Dom. Pozdrawiam
użytkownik
11 cze (7 dni temu)
11 cze (7 dni temu)
Zleciłam firmie remont mieszkania. Zadanie było trudne, ponieważ mieszkanie było umeblowane i zamieszkane. Pomimo tego wszystkie prace zostały wykonane sprawnie i terminowo. Panowie bardzo się starali, żeby lokatorka pomimo remontu była w stanie w lokalu mieszkać. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z firmy i mogę ją z czystym sumieniem polecić.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin