test

Opinie o Radosław Kaźmierski, prof. dr hab. n. med., Poznań, Dojazd 34

Korzystałeś z usług Radosław Kaźmierski, prof. dr hab. n. med., Poznań, Dojazd 34 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-06-30 09:31

Wizyt: 1978
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.06.2011 (7 lat temu)
30.06.2011 (7 lat temu)

Radosław Kaźmierski, prof. dr hab. n. med., Poznań, Dojazd 34

Opinia o Radosław Kaźmierski, prof. dr hab. n. med.
Poznań, Dojazd 34

Pan prof. to wspaniały specjalista , kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego, wzbudza zaufanie.Ma dużo cierpliwości w tłumaczeniu przyczyn choroby i zastosowanych metod leczenia.
autor
14.12.2011 (6 lat temu)
14.12.2011 (6 lat temu)
Lekarz z tyt profesora,a bardzo "ludzki",kompetentny i bardzo pomocny. Tłumaczy przebieg choroby i przebieg leczenia.Spełniłnia moje oczekiwania przy każdej wizycie.Polecam znajomym, bo to lekarz z "sercem na dłoni" ! 56 letnia pacjentka
autor
23.12.2011 (6 lat temu)
23.12.2011 (6 lat temu)
dobry neurolog choc nie poswiecil mi tyle czasu ile sie spodziewalem, za bardzo wyniosly jakby pozjadal wszystkie rozumy
autor
06.06.2012 (6 lat temu)
06.06.2012 (6 lat temu)
bardzo dobry lekarz wysokiej klasy specjalist
autor
26.07.2012 (6 lat temu)
26.07.2012 (6 lat temu)
Przede wszystkim podzękowania dla Pana profesora za przywrócenie zdrowia(przeszałm zapalenie opon mózgowych). Nie da się opisać zalet Pana prof w kilku słowach, wspaniały człowiek, specjalista światowej klasy, nie spotkałam do tej pory takiej klasy lekarza, ogroma wiedza, cierpliwość, szacunek do pacjenta, zarówno w gabinecie prywatnym jak i na oddziale. Pacjent dla prof jest najważniejszy, z przyjemnością chodzi sie na wizyty do Pana prof, naprawdę można się wiele dowiedzieć o swojej chorobie, a jak się wie to nie wydaje sie ona taka straszna. Dziękuje Panie profesorze, że zgodziłs sie Pan przyjąc mnie do grona swoich pocjentów. Pozdrawiam serdecznie i prosze sie nie zmieniać :))))
autor
24.08.2012 (6 lat temu)
24.08.2012 (6 lat temu)
Cuuuuuuuuudowny lekarz.Leczyłam się u niego może już 3 lata temu.Cierpliwy,szanujący pacjenta,z holistycznym podejściem, dający nadzieję. Wizyty u niego były jak seanse psychoterapeutyczne.Postawił mi trafną diagnozę i wyleczył.Obym już nie potrzebowała jego pomocy, ale gdyby, to mam tą świadomość,że na pewno mi pomoże. .
autor
04.04.2013 (5 lat temu)
04.04.2013 (5 lat temu)
Rewelacyjny lekarz, kompetentny i zarazem uprzejmy. Polecam
użytkownik
13 wrz (9 dni temu)
13 wrz (9 dni temu)
jakiś namiar?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin