test

Opinie o Rafał Pabiańczyk, dr n. med., Kraków, Starowiślna 4/1

Korzystałeś z usług Rafał Pabiańczyk, dr n. med., Kraków, Starowiślna 4/1 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-08-20 17:50

Wizyt: 197
Komentarzy: 14
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
20.08.2011 (7 lat temu)
20.08.2011 (7 lat temu)

Rafał Pabiańczyk, dr n. med., Kraków, Starowiślna 4/1

Opinia o Rafał Pabiańczyk, dr n. med.
Kraków, Starowiślna 4/1

Wspaniały lekarz ;o) ... Kompetentny. Doskonałe podejście do pacjenta. Fachowe znieczulenie, odpowiednio dobrane, bezboleśnie podane. Delikatność przy wykonywaniu zabiegu. Polecam ;o) ...
autor
27.10.2011 (6 lat temu)
27.10.2011 (6 lat temu)
Witam u doktora w prywatnym gabinecie usuwałam paskudną blizne brzucha po wypadku samochodowym i operacji usnięcia śledziony. Musze przyznać że Dr Pabiańczyk ma ZŁOTE RĘCE! Po kilku konsultacjach nikt z lekarzy nie chciał się podjąć wycięcia blizny w znieczuleniu miejscowym wszyscy mowili ze wycięcie tak rozległej blizny jest możliwe tylko przy narkozie. Ale zupełnie przypadkowo trafiłam z polecenia koleżanki do Pana doktora i usunęłam blizne w znieczuleniu miejscowym. Nie chciałam się poddac narkozie po moich przejsciach ze szpitalem po wypadku, dlatego szukałam jakiejs alternatywy i trafiłam idealnie! Zabieg praktycznie bez bolesny mimo blizny długości prawie 20cm!!!. Teraz upływa 3 miesiąc od zabiegu i z blizny pozostał jedynie milimetrowy paseczek zamiest drabiny po szwach, które rozeszły się na 2,5cm!!! Naprawde jestem bardzo wdzięczna doktorowi za super profesjonalizm i miła obsługę!
autor
07.11.2011 (6 lat temu)
07.11.2011 (6 lat temu)
Podzielam zdanie poprzedników też operował mnie ten dr jak dla mnie bardzo konkretny i kompetentny lekarz. Moge szczerze wszystkim polecić!
autor
02.09.2012 (6 lat temu)
02.09.2012 (6 lat temu)
Plastka powiek w marcu 2012. Wcześniej miełam koszmar z paskudnymi powiekami, obwisła skóra rano utrudniała patrzenie, wręcz zasłaniała oczy! Po zabiegu rewelacja! Twarz odmłodniała i wyglada o stokroć lepiej. Po sugestii doktora zrobiłam jeszcze botox wokoł oczu i na czole i teraz naprawde jestem w pełni usatysfakcjonowana z zabiegów. Szczerze moge polecie tego lekarza.
autor
21.03.2013 (5 lat temu)
21.03.2013 (5 lat temu)
Bardzo milo wspominam kontakt z tym lekarzem. Miałam wykonywany zabieg odstających uszu jakies pół roku temu. Aktualnie wszystko jest z uszami ok w trakcie zabiegu mogłam w lusterku ocenić czy odstawanie zostało zmniejszone. Dr Pabiańczyk pokazał mi uszy jeszcze w trakcie zabiegu dzieki czemu od razu widziałam efekt i mogłam powiedziec czy chce bardziej czy zeby mniej odstawały. Po pół roku sa dokładnie takie jakie chcialam.
użytkownik
06.11.2015 (2 lata temu)
06.11.2015 (2 lata temu)
nie miałem wykonanych zdjęć po zabiegu, prawdopodobnie doktor ich nie zrobił bo nie miał się czym pochwalić. Wykonywał zabieg bez asysty i pomocy innego lekarza, efekt tego jest naprawdę słaby. Wielki minus.
użytkownik
07.11.2015 (2 lata temu)
07.11.2015 (2 lata temu)
Konsultacja polegała na zapisaniu mnie w zeszycie, w dniu zabiegu pomylił mnie z inna pacjentką.chciał mi operować inny obszar ciała.Podsumowując z czystym sumieniem odradzam tego lekarza. brak fachowości.Przed nim jeszcze sporo lat solidnej nauki.
użytkownik
07.11.2015 (2 lata temu)
07.11.2015 (2 lata temu)
Ceniącym swój czas i zdrowie odradzam, Zle wybrałam specjalistę, Kieruje nim chciwość i chęć szybkiego wzbogacenia się.
użytkownik
04.12.2015 (2 lata temu)
04.12.2015 (2 lata temu)
Miałam miliony obaw przed zabiegiem powiększania piersi. Niby to tak medialnie świetnie wygląda ale strach że znieczulenie, ból i że nie będę mogła pogodzić się z efektem. Dr Pabiańczyk świetnie mnie przygotował psychicznie. Podpowiedział rozmiar implantów, kształt, ułożenie - i miał rację! Zabieg przebieg świetnie. Potem cholernie bolała mnie klatka piersiowa ale to facet który nie udaje gwiazdy tylko jest ludzki. Właśnie to miało dla mnie kolosalne znaczenie, że ktoś się mną dobrze zaopiekuje pomimo fanaberii, którą jest powiększanie sobie biustu. Kolejna rzecz to wyjątkowy luz tego lekarza. Bez nadęcia, bez postrzegania siebie niczym Boga. Bardzo dobra współpraca i świetny rezultat. Mogę to teraz napisac potomnym bo minęło pół roku i wszystko jest znakomicie! Blizny nawet nie widać...a u moich koleżanek widywałam nawet "drabinki".!
użytkownik
16.01.2016 (2 lata temu)
16.01.2016 (2 lata temu)
Lekarz zupełnie nieprzygotowany zawodowo!!! w dodatku zachowywał się jakby wszystkie rozumy pozjadał. brakuje mu ludzkiego podejscia. za kazdym razem jak patrzę na efekt zabiegu przeklinam tego rzeznika. uciekajcie jak najdalej! Czytam wpisy kobiet które robiły u niego piersi aż mam ciarki. Widząc to co mi zrobił nawet za dopłatą bym się nie poddała u niego już zadnej operacji.Gdzie mogę wstawić zdjecia po zabiegu?
użytkownik
11.02.2016 (2 lata temu)
11.02.2016 (2 lata temu)
trzy miesiące temu poddałam się powiększaniu piersi u dr Pabiańczyka. Został mi polecony przez koleżankę. Doktor wzorcowo przygotował mnie do zabiegu, wszystko dokładnie wyjaśnił, poprzymierzał, itd. Zostałam przyjęta do szpitala wcześnie rano. Miłe pielęgniarki, które nie oceniały mojej decyzji były na wagę złota:) Anestezjolog super. Po przebudzeniu odczuwałam dużą bolesność, która utrzymywała się jeszcze 3 dni więc dłużej zostałam w szpitalu. Cały czas dr był ze mną w kontakcie, uspakajał i dodawał otuchy. Po zagojeniu okazało się że blizny/cięcia są bardzo niewielkie. Z rozmiaru A mam duże C i pięknie wyprofilowane. Piersi są jeszcze nie do końca miękkie ale idealne. Świetny specjalista i godny polecenia.
użytkownik
25 maj (4 miesiące temu)
25 maj (4 miesiące temu)
Dawniej wydawało mi się, że ludzie robiący sobie kompleksy na punkcie jakichś drobnych mankamentów swojego wyglądu są po prostu dziwni. I szybko zmieniłam to podejście jak w przymierzalni sklepu odzieżowego zobaczyłam jak faktycznie wygląda mój brzuch i piersi po ciąży. Byłam załamana. Nie zwlekając postanowiłam wydać na siebie gromadzone oszczędności i z pomocą męża, który znalazł dla mnie klinikę doktora Pabiańczyka udałam się na konsultację. Zabieg plastyki brzucha i piersi został wykonany profesjonalnie a ja już nie boję się, że ktoś przypadkowo zobaczy mnie w sklepowej przymierzalni.
użytkownik
6 cze (4 miesiące temu)
6 cze (4 miesiące temu)
Koleżanki i koledzy z mojej szkoły zawsze śmiali się ze mnie i moich odstających uszu. Nie sposób było je ukryć. Wyglądałam co najmniej jak Plastuś z ogromnymi, wystającymi radarami. Korektę uszu przeprowadził u mnie właśnie doktor Pabiańczyk. Widać było w czasie zabiegu, że wie co robi. To świetny specjalista, który dla każdego znajdzie w sobie ogromną ilość cierpliwości, ciepła i wrażliwości. Jeśli kiedykolwiek jeszcze przyjdzie mi coś skorygować w swoim wyglądzie to na pewno znów trafię właśnie do niego.
użytkownik
7 cze (4 miesiące temu)
7 cze (4 miesiące temu)
Wprawdzie nie był to mój największy kompleks, ale mając okazję i trochę oszczędności postanowiłam poprawić trochę swój wygląd, bo przez lata moją charakterystyczną cechą były azjatyckie powieki. Wybrałam klinikę doktora Pabiańczyka i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Zabieg odbył się szybko, nie było żadnych komplikacji a lekarz okazał się rzetelnym specjalistom, który włożył maksimum zaangażowania we współpracę ze mną. Teraz zbieram oszczędności na korekcję nosa i zabieg też odbędzie się u tego samego lekarza.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin