test

Opinie o Rena. Meble kuchenne. AGD do zabudowy, Niegowonice, Pilicka 6

Korzystałeś z usług Rena. Meble kuchenne. AGD do zabudowy, Niegowonice, Pilicka 6 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Skromny
Data: 2012-03-15 16:52

Wizyt: 18157
Komentarzy: 24
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.03.2012 (6 lat temu)
15.03.2012 (6 lat temu)

Rena. Meble kuchenne. AGD do zabudowy, Niegowonice, Pilicka 6

Opinia o Rena. Meble kuchenne. AGD do zabudowy
Niegowonice, Pilicka 6

Robili mi kuchnię na wymiar - tylko, że nie ten wymiar co był w rzeczywistości choć sam właściciel jeździł na (płatny) pomiar.
Szafki wiszące krzywo, zostawili smietnik po sobie, itd.
Ta firma to totalna porażka!
użytkownik
15.12.2012 (5 lat temu)
15.12.2012 (5 lat temu)
Kuchnia bardzo ładna, jednak od pół roku nie skończona. Od kilku miesięcy nie potrafimy doprosić się o wymianę psujących się ledów i dostarczenie brakującego uchwytu. Pan Mirosław wiecznie nas zbywa mówiąc, że do nas oddzwoni, jednak telefonu jak nie było tak nie ma.
użytkownik
09.04.2013 (5 lat temu)
09.04.2013 (5 lat temu)
Prawie identyczna sytuacja jak wyzej , szafka niezgodna z projektem niewyregulowane szuflady itp czekamy juz 8 miesiec na wymiane i regulacje nadal nic. Nie polecam tejze firmy
użytkownik
19.08.2013 (5 lat temu)
19.08.2013 (5 lat temu)
Nigdy nie bierzcie mebli z tej firmy... porażka. Właściciel to kłamca i człowiek bez honoru, może ktoś nauczy go kiedyś szcubku do ludzi. Ja idę z nim do sądu. Meble pobijane. Jeżeli komuś robią już kuchnie to nie płaćcie aż do zrobienia.
użytkownik
05.04.2014 (4 lata temu)
05.04.2014 (4 lata temu)
Niezgadzam się z opiniami niepozytywnymi na temat tej firmy ponieważ firma ta działa na rynku prawie 20 lat. Mam już od nich trzeci zestaw kuchenny i jestem zadowolona z obsługi.
użytkownik
30.05.2014 (4 lata temu)
30.05.2014 (4 lata temu)
Jestem użytkowniczką zestawu mebli kuchennych oraz sprzętu agd zakupionych w tej właśnie firmie. Jestem zadowolona. Montaż trwał troszeczkę dłużej niż się spodziewałam ale dla mnie liczy się efekt.
użytkownik
23.06.2014 (4 lata temu)
23.06.2014 (4 lata temu)
Fatalnie, realizacja na 5 rat przez 2 m-ce, projektant z Mysłowic źle wymierzył szafki trzeba było ciąć. Montuje ekipa zewn obrażona na życie.
użytkownik
07.03.2016 (2 lata temu)
07.03.2016 (2 lata temu)
To prawda, ten koleś z Reala z Mysłowic jest jakiś niekumaty
użytkownik
25.06.2014 (4 lata temu)
25.06.2014 (4 lata temu)
Ile Ci zapłacili za publiczne bronienie? Ta firma to jest jedno wielkie nieporozumienie, marża drakońska a stosunek jakości do ceny gorzej niż 0
użytkownik
12.01.2015 (3 lata temu)
12.01.2015 (3 lata temu)
Witam. Mirosław Grębosz właściciel firmy. Jeżeli zaistniał jakikolwiek problem z realizacją zamówienia proszę o kontakt pod nr. tel. 606 198 042. Być może niezakończenie prac u pana wynika z mojej nie wiedzy. A ja ze swojej strony postaram się to pilnie załatwić.
użytkownik
13.04.2015 (3 lata temu)
13.04.2015 (3 lata temu)
KUCHNIA OD 3 MIESIĘCY NIE SKOŃCZONA. SZEF NADĘTY BUC!!! PRACOWNICY BEZ NARZĘDZI I WIEDZY. SPRZĘT ZABUDOWANY W SPOSÓB KARYGODNY!! WSZYSTKO JEST KRZYWE I NIEDOPRACOWANE!!!
użytkownik
26.04.2015 (3 lata temu)
26.04.2015 (3 lata temu)
Kuchnia super, świetne rady pani projektant z Mysłowic ułatwiają życie - super nowoczesne rozwiązania (moja żona jest bardzo zadowolona) materiały dobrej jakości. polecam
użytkownik
26.04.2015 (3 lata temu)
26.04.2015 (3 lata temu)
Kilka dni temu zakończono u mnie montaż kuchni wyszla SUPER wszstko zgodne z projektem komputerowym. Świetnie przygotowany projekt znacznie ulatwia wyobrażenie sobie finalnego efektu.Kuchnia wszystkim się podoba .POLECAM FIRME.
użytkownik
27.04.2015 (3 lata temu)
27.04.2015 (3 lata temu)
Witam jestem psiadaczem mebli kuchennych z firny "RENA" i jestem bardzo zadowolony z mebli jak i z montarzystow wszystko zgodne z projektem dobry kontakt z projektantem jak i z wlascicelem polecam firme z czystym sumieniem
użytkownik
20.05.2015 (3 lata temu)
20.05.2015 (3 lata temu)
Meble produkowane przez tę firmę to nieporozumienie - materiały fatalnej jakości, wykonanie jeszcze gorsze - popękane płyty, krzywo zamontowane uchwyty, oszczędzanie na konfirmatach, kołkach i czym tylko się da. Pracownicy niekompetentni, właściciel arogancki. Uważajcie na tę firmę!
użytkownik
20.05.2015 (3 lata temu)
20.05.2015 (3 lata temu)
Litości. Przestań się zachowywać jak pięciolatek, który pozjadał wszystkie rozumy. U Ciebie wykonano dobrze u kogoś wręcz przeciwnie i też ma prawo o tym poinformować.
użytkownik
14.11.2016 (rok temu)
14.11.2016 (rok temu)
Ostrzegam przed tą Firmą. Wykonanie to katastrofa. Szafki za małe. Projekt a to co później otrzymaliśmy pozostawia dużo do życzenia.
Nie dotrzymują terminów. ostrzegam przed Panem Tomaszem z punktu w Dąbrowie Górniczej. Cwaniak i mądrala. Jego obietnice nijak się mają do rzeczywistości. Złe pomiary . Na zamówieniu wpisał oznakowanie uchwytów nie te co wybraliśmy . Nie odbiera telefonów po podpisaniu umowy klienta ma poprostu w du........
użytkownik
18.01.2017 (rok temu)
18.01.2017 (rok temu)
firma na pierwszy rzut oka wydawała sie solidna ale to były tylko pozory fronty przyszły rozmiarowo nie takie jak trzeba poprzycinane przez niekompetentnych pracownikow ktorzy chyba byli wczorajsi wygladały okropnie miejsce ciecia zakonczone okleina rozniaca sie od oryginału chyba o 5 odcieni, tragedia i to za nie małe pieniadze nie polecam lepiej kupic meble w sklepie typu brw tam chociaz poprawia i nie trzebe sie uganiac z naburmyszonym kierownikiem...
użytkownik
14 maj (4 miesiące temu)
14 maj (4 miesiące temu)
2 tygodnie temu firma RENA skończyła u mnie montaż. Jestem bardzo zadowolona, wszystko tak jak być powinno, a nawet lepiej. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i mebli kuchennych.
Z c
czystym sumieniem polecam tą firmę!
użytkownik
18 lip (2 miesiące temu)
18 lip (2 miesiące temu)
Miesiąc temu firma wykonywała mi kuchnie na wymiar oraz szafę do przedpokoju.
Wszystkiego przebiegło w jak najlepszym porządku. Ja jak i zona jesteśmy zadowoleni. Na pewno wkrótce powrócimy do firmy z kolejnym zamówieniem. Bardzo dobry kontakt i pełen profesjonalizm w obsłudze
użytkownik
21 lip (2 miesiące temu)
21 lip (2 miesiące temu)
Świeżo po montażu. Kuchnia piękna, lepiej sobie tego wymarzyć nie mogłam.
Firma doradziła mi co zrobić, a czego raczej unikać za co jestem im wdzięczna. Wyszło super. Stosunek jakości do ceny na 10! POLECAM!
użytkownik
30 lip (miesiąc temu)
30 lip (miesiąc temu)
Wykonywaliśmy w tej firmie meble z frontami z drzewa oraz szafki w lakierze do łazienki.
Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni wykonaniem. Kuchnia wygląda przecudnie, łazienka również.
Zmiany w firmie wyszły na dobre! Polecam!
użytkownik
23 sie (miesiąc temu)
23 sie (miesiąc temu)
Kuchnia wykonana solidnie, w dobrej cenie. Szafa również.
Plus dla firmy za doradztwo w rozmieszczeniu mebli i proponowanie dobrych rozwiązań.
użytkownik
24 sie (miesiąc temu)
24 sie (miesiąc temu)
Robiliśmy w tej firmie garderobę. Wszystko zgodne z projektem. Wykonanie super.
Polecamy!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin