test

Opinie o Respol. Dariusz Pawłowski, Dąbrowa Górnicza, Podlesie 3

Korzystałeś z usług Respol. Dariusz Pawłowski, Dąbrowa Górnicza, Podlesie 3 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Janusz
Data: 2014-08-10 10:18

Wizyt: 13352
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
10.08.2014 (4 lata temu)
10.08.2014 (4 lata temu)

Respol. Dariusz Pawłowski, Dąbrowa Górnicza, Podlesie 3

Opinia o Respol. Dariusz Pawłowski
Dąbrowa Górnicza, Podlesie 3

Mam bardzo dobre zdanie na temat tej firmy. Wykonała ona meble do łazienki w moim domu. Razem z żoną zależało nam na dobrej jakości i wykonaniu. Ta firma spisała się na medal. Meble są znakomite i bardzo pojemne. Dzięki temu nie musimy trzymać ręczników w garderobie. Dodatkowo są świetnie wpasowane w to małe pomieszczenie.
autor
11.04.2014 (4 lata temu)
11.04.2014 (4 lata temu)
W firmie Resopal pracując osoby doświadczone, obeznane w tematyce meblowej, kompetentne, solidne i przede wszystkim ogromnie zaangażowane w każde zlecenie. Z firmą tą współpracuję już 2 lata i nigdy nie zawiodłem się na ich produktach i ich pracy. Ogromne wrażenie robi na mnie elastyczość i kreatywność firmy, dzięki czemu powstają produkty nietuzinkowe, ciekawe, innowacyjne, świeże i urozmaicone. Firma cechuje się profesjonalizmem, jakiego mogą pozazdrościć sobie inne firmy z branży. Terminowo wykonują każdą pracę, zwracając uwagę na faktyczne potrzeby i oczekiwania klientów. Wykonują doskonałe meble łazienkowe jak i kuchenne. Ogromne wrażenie robi na klientach i na przyszłych mieszkańcach naszych spółdzielni pomysł jaki wprowadzają i rozwiązania jakie nadają sens meblom.
Uczciwa i bardzo odpowiedzialna firma, która każde zlecenie bierze na tyle poważnie, że wykonuje je dobrze i na czas. Dziękujemy.
użytkownik
08.05.2014 (4 lata temu)
08.05.2014 (4 lata temu)
Serdecznie polecam skorzystanie z usług tego przedsiębiorstwa. Mi polecił je znajomy. To dzięki niemu mam teraz piękne meble łazienkowe. Wykonano je z dobrej jakości materiałów i wilgoć nie ma na nie wpływu. Wszystkie meble wykonano na wymiar. Zlecenie zrealizowano ekspresowo. Jestem zadowolona z mojej funkcjonalnej łazienki, w której znajduje się cała masa rozmaitych półek i szuflad, w których mogę umieścić wiele drobiazgów.
użytkownik
08.05.2014 (4 lata temu)
08.05.2014 (4 lata temu)
Serdecznie polecam skorzystanie z usług tego przedsiębiorstwa. Mi polecił je znajomy. To dzięki niemu mam teraz piękne meble łazienkowe. Wykonano je z dobrej jakości materiałów i wilgoć nie ma na nie wpływu. Wszystkie meble wykonano na wymiar. Zlecenie zrealizowano ekspresowo. Jestem zadowolona z mojej funkcjonalnej łazienki, w której znajduje się cała masa rozmaitych półek i szuflad, w których mogę umieścić wiele drobiazgów.
użytkownik
02.06.2014 (4 lata temu)
02.06.2014 (4 lata temu)
Nasz zakład stolarski został zaopatrzony w meble i akcesoria tej firmy.
Nie mamy na co narzekać, w szczególności, iż ich produkty są najwyższej jakości, a cena przystępna.
Zrealizowane zlecenie spełniło nasze oczekiwania.
Pozdrawiam.
użytkownik
14.07.2014 (4 lata temu)
14.07.2014 (4 lata temu)
Wielkie podziękowania dla firmy Respol za pełne wyposażenie naszego butiku.
Państwa meble cudownie się prezentują, a nowy wizerunek naszego sklepu wywołał nie małe zamieszanie wśród klientów.
Polecamy!
użytkownik
25.08.2014 (4 lata temu)
25.08.2014 (4 lata temu)
W mojej aptece meble zostały wykonane na wymiar przez tę firmę. Jestem pod ogromnym wrażeniem ich wykonania. Są one naprawdę bardzo nowoczesne oraz niezwykle funkcjonalne. Leki są w doskonały sposób wyeksponowane, a cała masa szuflad jest bardzo przystępna.
użytkownik
15.09.2014 (4 lata temu)
15.09.2014 (4 lata temu)
Chcę gorąco zarekomendować wszystkim tę firmę. Prowadzę swoją aptekę i zdecydowałam się na wykonanie mebli na wymiar przez tę firmę. Jestem zachwycona. Projekt uwzględniał wszystkie moje wymagania. Teraz apteka nie tylko wygląda stylowo, ale jest też bardzo funkcjonalna.
użytkownik
07.10.2014 (4 lata temu)
07.10.2014 (4 lata temu)
Firma Respol, to godny zaufania partner biznesowy, który wie czym jest terminowość, solidność i profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt oraz wysoka jakość świadczonych usług przekonuje.
użytkownik
01.11.2014 (4 lata temu)
01.11.2014 (4 lata temu)
Wyposażyli moje dwie restaurację. Zachowali w meblach walory estetyczne, przepiękne barwy. Meble zostały wykonane z należytą starannością.
Projekty zawsze okazują się być dużym sukcesem. Firma ma czym się pochwalić
Pozdrawiam.
użytkownik
23.11.2014 (4 lata temu)
23.11.2014 (4 lata temu)
Rekomenduję firmę Respol, ponieważ jako jedyna firma zaoferowała usługi w dobrej cenie. Z firmą Respol współpracuje się bardzo dobrze. Dbają o klienta, dotrzymują terminów.
użytkownik
05.12.2014 (4 lata temu)
05.12.2014 (4 lata temu)
Współpraca z tak dobrą, rzetelną i terminową firmą jest dla nas czystą przyjemnością. Cieszymy się,że projekty prezentowane przez firmę Respol są realizowane zgodnie z czasem i oczekiwaniami.
Dziękujemy za wszystko!
użytkownik
22.12.2014 (3 lata temu)
22.12.2014 (3 lata temu)
Okucia, fronty i uchwyty to właśnie kupuje właśnie od tej firmy. Dla mnie – stolarza ceny są dobre a jakość materiałów naprawdę niezła. Polecam!
użytkownik
14.05.2015 (3 lata temu)
14.05.2015 (3 lata temu)
Nie mam uwag jeśli chodzi o tę firmę. Korzystaliśmy z jej usług już dwa razy. Z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z mebli kuchennych no i z zabudowanej wnęki. Firma Respol spisała się na medal. Zdecydowanie wszystkim polecam.
użytkownik
24.05.2016 (2 lata temu)
24.05.2016 (2 lata temu)
Korzystaliśmy z usług tej firmy i bardzo tego żałujemy gdyż meble były opóźnione o tydzień, przyjechały krzywe, odrapane.Właściciel miał do nas pretensje że mu za przeproszeniem głowę zawracamy bez powodu.Jak na meble na wymiar to nie są warte swojej ceny bo są niedokladnie zrobione i montażyści nie potrafią nawet prosto zamontować. Miały być ciche domyki to szafki tak trzaskają że jeden huk. Jeśli ktoś chce mieć przyjemność z kupienia mebli to nie polecam tej firmy bo tylko kłopoty czekają z właścicielami którzy nie mają nic sobie do zarzucenia. i całą winę zwalają na kupujacego, że to jego wina wszystko.
użytkownik
21 cze (5 miesięcy temu)
21 cze (5 miesięcy temu)
Jestem zadowolona. Moja kuchnia wygląda profesjonalnie, a blaty kuchenne są odporne na zarysowania, zniszczenia.
Widać, że ktoś tu bardzo dobrze wziął sobie do serca moje wymagania.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin