test

Opinie o Rojan. Hurtownia kosmetyczno - chemiczna, Radom, Kaszubska 31

Korzystałeś z usług Rojan. Hurtownia kosmetyczno - chemiczna, Radom, Kaszubska 31 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): były pracownik
Data: 2011-10-17 23:59

Wizyt: 10451
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
17.10.2011 (7 lat temu)
17.10.2011 (7 lat temu)

Rojan. Hurtownia kosmetyczno - chemiczna, Radom, Kaszubska 31

Opinia o Rojan. Hurtownia kosmetyczno - chemiczna
Radom, Kaszubska 31

tragedia, omijajcie z daleka jak mozecie, banda wyzyskiwaczy, bardzo kiepskie warunki pracy, brak miejsca na [posiłek, brudno i nagannie, płace poniżej godności człowieka
użytkownik
07.02.2016 (2 lata temu)
07.02.2016 (2 lata temu)
zamknąć to raz na zawsze gdzie inspekcja pracy nawet tam nie idzcie na rozmowe szkoda czasu syf kiła i mogiła warunki karygodne zarobki śmieszne
użytkownik
22.04.2016 (2 lata temu)
22.04.2016 (2 lata temu)
patologia złodzieje pedały syf smród i malaria
użytkownik
01.05.2016 (2 lata temu)
01.05.2016 (2 lata temu)
potwierdzam PIP POWINIEN ZAMKNĄĆ TĄ ŚMIESZNĄ FIREMKĘ
użytkownik
02.05.2016 (2 lata temu)
02.05.2016 (2 lata temu)
właściciel ham pracownicy szuje zarobki śmieszne warunki kiepskie płaca żadna
użytkownik
08.05.2016 (2 lata temu)
08.05.2016 (2 lata temu)
wyzysk syf brudno i patologia odradzam wszystkim pracę w tej firmie nawet tam nie przychodzcie na rozmowe bo sie rozaczarujecie zarobkami i szefami
użytkownik
08.05.2016 (2 lata temu)
08.05.2016 (2 lata temu)
kiła i mogiła słabe zarobki warunki pracy tez słabe praca za śmieszne pieniążki patologia radomska tam pracuję odradzam wszystkim prace w tej firmie
użytkownik
15.05.2016 (2 lata temu)
15.05.2016 (2 lata temu)
bagno straszne ta firma odradzam tam praceeee pensja najnizsza krajowa do tego zlecenie i cale dnie praca za karygode pianiadze odradzam wszystkim cały radom juz tam pracowal
użytkownik
04.06.2016 (2 lata temu)
04.06.2016 (2 lata temu)
brudno tam i śmierdzi tam ogólnie warunki pracy dla zwiarząt
użytkownik
26.09.2016 (2 lata temu)
26.09.2016 (2 lata temu)
firma dziad szkoda czasu
użytkownik
26.11.2017 (rok temu)
26.11.2017 (rok temu)
zlodziejeeeeeeeeeeeeeeee
użytkownik
11 sty (10 dni temu)
11 sty (10 dni temu)
Smród syffffff i malariaaaaaa

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin