test

Opinie o Roman Wybudowski, lekarz, None

Korzystałeś z usług Roman Wybudowski, lekarz, None? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-02-25 18:16

Wizyt: 105
Komentarzy: 10
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
25.02.2010 (7 lat temu)
25.02.2010 (7 lat temu)

Roman Wybudowski, lekarz, None

Opinia o Roman Wybudowski, lekarz
None

NIESTETY NIE JEST TO MÓJ PIERWSZY KONTAKT Z TYM PANEM .ZACHOWUJE SIĘ AROGANCKO,ABY NIE POWIEDZIEĆ DOSADNIEJ.Ten człowiek ma kontakt z ludźmi i to często bardzo poważnie chorymi .Zachowanie jego jest bardzo dalekie od normalnie przyjętych norm w kulturze człowieka.NIESTETY NIE CHCIAŁABYM SPOTKAĆ PANA DOKTORA POWTÓRNIE I NIKOMU TEGO NIE POLECAM. BARBARA ZIELONKO
autor
14.03.2010 (7 lat temu)
14.03.2010 (7 lat temu)
Popieram opinie o tym Panu i jego aroganckim zachowaniu do chorych ludzi.Obecnie toczy się wiele postępowań i skarg w Departamencie Orzecznictwa w Warszawie przeciwko temu orzecznikowio.Nikomu nie polecam spotkania z tym Panem.Takie zachowanie nie przystoi lekarzowi orzecznikowi i powinno być eliminowane.J.S
autor
31.07.2010 (7 lat temu)
31.07.2010 (7 lat temu)
Roman Wybudowski jest człowiekiem bez skrupułów, aroganckim i cynicznym, co czyni go idealnym orzecznikiem ZUS. W sanatoriach ZUS-owskich wszystko jest ustalone odgórnie, już przed przyjazdem pacjenta. Potem pisze się ludziom bzdury, twierdząc, że poważne choroby zniknęły po kilku zabiegach. Lekarz tymczasem nie zadaje sobie nawet trudu by przejrzeć historię choroby pacjenta i aktualne badania. Po co skoro otrzymał polecenie przedstawienia danego schorzenia w taki sposób, aby wyglądało ono na niegroźne zaburzenia. Sanatoria ZUS-u to naprawdę cudowne miejsca. Ludzie wchodzą do nich chorzy, a po jednym turnusie wychodzą absolutnie zdrowi i zdolni do pracy.
autor
09.09.2010 (7 lat temu)
09.09.2010 (7 lat temu)
Ciesz, że w końcu dyskusja na temat praktyk orzecznictwa w ZUS Chełm tego lekarza została poruszona. Szanowny Panie Romanie sprawdź Pan sobie w słowniku dwa słowa: co to jest ETYKA a przede wszystkim etyka lekarska, i co to jest kompetencja poprzedzona elokwencją. Osobiste odczucia są takie ja wszystko rozumiem, że dużo ludzi naciąga wymusza renty w ZUS czy inne świadczenia choć tak naprawdę są w miarę możliwości zdrowi, ale orzekanie i przyznawanie niskiej opieki ludziom nadmiernie tego potrzebującym, to już z Pana strony brak kompletnej etyki lekarskiej, liczy się dobro interesu Pana i instytucji, którą Pan reprezentuje, a nie zdrowie i pacjenta i doraźna pomoc. Wstyd, że tacy ludzie jak Pan reprezentują orzecznictwo. Kpina w żywe oczy. Dziękuję za głos w dyskusji.
autor
11.07.2012 (5 lat temu)
11.07.2012 (5 lat temu)
Temu "Panu" powinni zabronić kontaktu z ludźmi. Zero kompetencji, zainteresowania historią choroby, cierpieniem chorego. Współczuję wszystkim, którzy będą mieli nieprzyjemność spotkać go na swojej drodze.
autor
27.02.2013 (4 lata temu)
27.02.2013 (4 lata temu)
ostatnio mialem komisje kwalifikacyjna do sanatorium..nie zauwazylem jak sie nazywal ten niby lekarz,ale czytajac te opinie mysle ze to ten sam,arogancki,bez podejscia do ludzi(mysle ze jest samotny)oczywiscie otrzymalem odmowna decyzje bez prawa odwolania.Moi znajomi z lbn korzystaja z sanatorium co roku i tam jakos nie ma problemu...chelm tj,Polska klasy D
autor
18.08.2013 (4 lata temu)
18.08.2013 (4 lata temu)
Jak z panem doktorem żyje się w zgodzie to się i rentę załatwi chociaż 31 lat się ma,a tak i jej cała rodzinka to 1 grupę załatwi ,a to opiekuńcze pomoże wypisać .
użytkownik
07.04.2014 (3 lata temu)
07.04.2014 (3 lata temu)
Mam nadzieje ze spotka go kara za decydowanie o ludzkich losach,ale mysle ze za trzy tysiace kazdy by dostal rente taki Zus Chelm
autor
05.11.2015 (rok temu)
05.11.2015 (rok temu)
Lekarz Wybudowski to wyjątkowy gbur i tytułowanie go lekarzem to raczej obraza dla innych lekarzy na nieszczęście dla chełmian pracuje w miejscowym S O R.
autor
09.11.2015 (rok temu)
09.11.2015 (rok temu)
Lekarz Wybudowski to wyjątkowy gbur i tytułowanie go lekarzem to raczej obraza dla innych lekarzy na nieszczęście dla chełmian pracuje w miejscowym S O R.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin