test

Opinie o Salon Irena Gabinet kosmetyczny i medycyny estetycznej Kosmetyka i fryzjerstwo, Słupsk, prof. Kotarbińskiego 10

Korzystałeś z usług Salon Irena Gabinet kosmetyczny i medycyny estetycznej Kosmetyka i fryzjerstwo, Słupsk, prof. Kotarbińskiego 10? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): hania
Data: 2013-04-19 13:39

Wizyt: 8763
Komentarzy: 29
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.04.2013 (5 lat temu)
19.04.2013 (5 lat temu)

Salon Irena Gabinet kosmetyczny i medycyny estetycznej Kosmetyka i fryzjerstwo, Słupsk, prof. Kotarbińskiego 10

Opinia o Salon Irena Gabinet kosmetyczny i medycyny estetycznej Kosmetyka i fryzjerstwo
Słupsk, prof. Kotarbińskiego 10

polecam gorąco ten gabinet, korzystam z usług od kilku lat, od czasu gdy Pani Irena uratowała moją twarz od trądziku, dobrze wykonane czyszczenie może zdziałać cuda, pełen profesjonalizm. Teraz korzystam tam róniez z zabiegów estetycznych, botoks, wypełninie zmarszczek-zabiegi te wykonuje lekarz. Czyściutko, kompetentnie, kameralnie.
użytkownik
21.08.2015 (2 lata temu)
21.08.2015 (2 lata temu)
Blyskawiczna i profesjonalna obsluga,niezla cena...Polecam w 100 %,dawno nikt w tak doskonaly nie dobral mi fryzury.Z pewnoscia jeszcze nieraz skorzystam z dobrych rad i dobrego strzyzenia.
użytkownik
04.09.2015 (2 lata temu)
04.09.2015 (2 lata temu)
Wg. mnie najlepszy i najbardziej profesjonalny salon w Słupsku :) polecam wszystkim wymagajacym i chcacym miec piekny wyglad :) Ja zawsze wychodze zadowolona!
użytkownik
06.10.2015 (2 lata temu)
06.10.2015 (2 lata temu)
Korzystam z usług salonu od wielu lat. Jestem zawsze głęboko usatysfakcjonowana zarówno z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych. Po wyjściu z salonu moje włosy błyszczą zdrowo.
użytkownik
13.11.2015 (2 lata temu)
13.11.2015 (2 lata temu)
Fajna obsługa , szybko sprawnie , bardzo miła obsługa. A Pani przesympatyczna i bardzo komunikatywna. Rewelacyjnie wyglada salon , czysto i nowocześnie. Nie ma opcji zebym chodził gdzie indziej
użytkownik
21.12.2015 (2 lata temu)
21.12.2015 (2 lata temu)
Fajna obsługa, duże umiejętności, przystępne ceny, gabinet czysty.Parzą tam dobrą kawę. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy i nie zawiodłam się w żadnym przypadku. Polecsam ten gabinet w 100%.
użytkownik
27.01.2016 (2 lata temu)
27.01.2016 (2 lata temu)
Fajny salon. Nowocześnie wyposażony. Niedawno zrobiłam tam sobie fajną fryzurkę i super kolor. Będę tam przychodzić. Polecam wszystkim ten salon.
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
Fajny, nowoczesny salon. Obsługa bardzo miła. Wydepilowali mi tam włosy na nogach i nie odrastają. Cena za usługę jest przystępna. Polecam serdecznie.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Polecam salon Irena. Zdecydowanie najlepszy salon fryzjerski - kosmetyczny w mieście.korzysta z niego wiele moich znajomych. Pani Irena robi rewelacyjne maseczki na włosy. Pełen profesjonalizm.
użytkownik
07.05.2016 (2 lata temu)
07.05.2016 (2 lata temu)
Najlepszy salon w mieście. Chodzimy tam co tydzień razem z siostrą.Obie jesteśmy barszo zadowolone. Pani irena dobrze strzyźe i dobiera kolor. Polecamy bardzo serdecznie!
użytkownik
08.05.2016 (2 lata temu)
08.05.2016 (2 lata temu)
Bardzo lubię chodzić do salonu Pani Ireny na zrobienie sobie fryzury. To najlepszy salon w mieście. Wszystkim go batdzo polecam, bo warto skorzystać z jej usług.
użytkownik
22.06.2016 (rok temu)
22.06.2016 (rok temu)
Potrzebowałam zmiany. Przyjaciółka poleciła mi salon Pani Ireny. Poszłam tam nie zawiodłam się. Mam super modną fryzurkę i czuje się rewelacyjnie.
użytkownik
20.07.2016 (rok temu)
20.07.2016 (rok temu)
Lubię bardzo ten gabinet kosmetyczny. Czuję się tu dopieszczona. Moja skóra znacznie się zmieniła odkąd tu przychodzę. Nie mam problemów ze skórą. Poprostu lubię tu przychodzić i korzystać z msdeczek. W ten sposób inwesutję w przyszłość.
użytkownik
07.08.2016 (rok temu)
07.08.2016 (rok temu)
Dla mnie dobra fryzura, to podstawa ! Długo szukałam dobrego fryzjera z którego byłabym zadowolona. Z zakładu pani Irenki jestem zadowolona w 100%. Serdecznie polecam ten zakład!
użytkownik
08.09.2016 (rok temu)
08.09.2016 (rok temu)
Bardzo lubię relaksować się w salonie Irena i robię to dość często, bo zabiegi wykonywane tam sprawiają mi dużo radości, a ceny są przystępne. Polecam!
użytkownik
30.10.2016 (rok temu)
30.10.2016 (rok temu)
Z wiekiem człowiek nie robi się młodszy, a ja starości nie lubię, bo się ona Panu Bogu nie udała i dla tego korzystam z zabiegów odmładzających w salonie Irena. Wyglądam o 10 lat młodziej niż mam w rzeczywistości!
użytkownik
21.11.2016 (rok temu)
21.11.2016 (rok temu)
W tym salonie poddałam się depilacji włosów, które mam trochę w nadmiarze ze względu na zaburzenia hormonalne. Zabieg przeprowadzony profesjonalnie. Gabinet czysty i higieniczny. Mam bardzo pozytywne odczucia do tego salonu.
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Fajny gabinet. Zawitałam tam któregoś dnia zupełnie przypadkiem, bo trafiła mi się rozmowa kwalifikacyjna i trzeba było w związku z tym zadbać o paznokcie. Pani kosmetyczka szybciutko się tym zajęła. Od tej pory na wszelkie zabiegi chodzę tylko tutaj.
użytkownik
17.12.2016 (rok temu)
17.12.2016 (rok temu)
Gabinet zdecydowanie na wielki plus! Miałam okropne blizny po trądziku. Był to mój kompleks. Pozbyłam się go w tym gabinecie i dzięki temu mój życie nabrało barw!
użytkownik
18.01.2017 (rok temu)
18.01.2017 (rok temu)
Rewelacyjnie wygładzają zmarszki i jestem najlepszym przykładem ich zabiegów. Pomimo że mam 50+ to teraz wyglądam i czuję się o 10 lat młodsza.Polecam!
użytkownik
19.02.2017 (rok temu)
19.02.2017 (rok temu)
Moja mama jest pk tzw przejściach. Postanowiłam zrobić jej drobną przyjemność i wykupiłam jej pakiet zabiegów w salonie Irena. Mama jest orze szczęśliwa!
użytkownik
11.04.2017 (rok temu)
11.04.2017 (rok temu)
Miałam mieszane odczucia do do mezoterpaii, ale zaryzykowałam i skorzystałam z tej usługi w tym gabinecie. Teraz muszę zweryfikować własne myślenie, bo mezoterapia zdaje egzamin i jest to zabieg faktycznie efektywny i bezbolesny. Ogólnie z zabiegu jestem bardzo zadowolona..
użytkownik
16.05.2017 (rok temu)
16.05.2017 (rok temu)
Miałam problem z ciągle pocącymi się rękoma, a dokładniej dłońmi i postanowiłam zrobić z tym porządek i z dobrego polecenia skorzystałam z zabiegów w salonie Irena. Doskonale znają się na takich rzeczach i doprowadzili moje dłonie do prawidłowego stanu, czyli nie pocenia się. Wizyty były ok, a cena przystępna.
użytkownik
13.06.2017 (11 miesięcy temu)
13.06.2017 (11 miesięcy temu)
Długo się zastanawiałam czy się poddać zabiegowi ujędrniania pośladków, bo mam nijakie, a sezon urlopowy bardzo blisko. Postanowiłam sprawdzić jak zabieg działa i czy będą jakieś efekty. Bardzo miło się rozczarowałam, bo zabieg tego typu był wykonywany w estetycznych i higienicznych warunkach, a wizualnie pupcia nabrała ładniejszego wyglądu i dotykowo jest bardziej jędrna. Jestem niezwykle szczęśliwa.
użytkownik
30.07.2017 (9 miesięcy temu)
30.07.2017 (9 miesięcy temu)
Przez długi czas się borykałam ze zbyt widocznymi piegami i kombinowałam jak mogłam, a jak już się pokazało słońce i cieplejsze dni, to miałam istny wysyp. Dopiero przyjaciółka poradziła mi żebym skorzystała z dobrej kosmetyczki i się zgłosiłam tutaj. Nie żałuję tej decyzji, bo po zabiegach, co miałam piegi praktycznie znikły. Wyblakły na amen! Co tu więcej dodać> jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
05.08.2017 (9 miesięcy temu)
05.08.2017 (9 miesięcy temu)
Przez wiele lat borykałem się z nadpotliwością dłoni i przy witaniu się z dowolną osobą był to dla mnie duży dyskomfort. Moja żona znalazła mi gabinet kosmetyczny, gdzie się zajmują takimi s[rawami i po zabiegach mogłem się pożegnać z niemiłym uczuciem wilgoci. Fajna sprawa. Polecam!.
użytkownik
27 mar (miesiąc temu)
27 mar (miesiąc temu)
To jest super miejsce dla osób, co lubią dbać o siebie i ekstra miejsce dla tych, co dopiero chcą zacząć dbać o siebie. Ja właśnie zaczęłam i już lepiej się z tym czuję. Polecam!
użytkownik
11 kwi (miesiąc temu)
11 kwi (miesiąc temu)
Przed rozmową kwalifikacyjną zawitałam tutaj, by zrobić sobie makijaż. Bardzo ładnie wyszło i na rozmowie czułam się dużo pewniej!
użytkownik
6 maj (14 dni temu)
6 maj (14 dni temu)
To najlepszy gabinet dbający o moją skórę. Przeszłam ich już kilka w Słupsku i tu zdecydowanie najbardziej jestem zadowolona!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin