test

Opinie o Scandiahomes Sp. z o.o., Kraków, Szlak 65

Korzystałeś z usług Scandiahomes Sp. z o.o., Kraków, Szlak 65? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): chris
Data: 2015-05-03 14:32

Wizyt: 16378
Komentarzy: 44
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.05.2015 (3 lata temu)
03.05.2015 (3 lata temu)

Scandiahomes Sp. z o.o., Kraków, Szlak 65

Opinia o Scandiahomes Sp. z o.o.
Kraków, Szlak 65

Wszystkich Państwa, którzy mieli lub mają problemy z budową domu przez firmę SCANDIAHOMES reprezentowaną przez Bogdana Machaj i Małgorzatę Machaj prosimy o pilny kontakt. W połowie 2012 roku podpisaliśmy umowę ze SCANDIAHOMES na budowę naszego wymarzonego domu. Ulegliśmy obietnicom Bogdana Machaja dotyczącym szybkiego rozpoczęcia budowy naszego domu, bo miał być on wykonywany w większości z gotowych prefabrykatów. W związku z tym w październiku 2012 roku podpisaliśmy aneks do umowy. Według jego zapisów firma SCANDIAHOMES na koniec 2012 roku stała się posiadaczem 230 tyś zł naszych pieniędzy. Jednak na dzień dzisiejszy nie mamy domu (tylko fundament) i tych pieniędzy. Posiadamy informacje świadczące, że nie jesteśmy jedynymi inwestorami, którym SCANDIAHOMES nie ukończyła domu. Kontaktowaliśmy się również z wieloma podwykonawcami firmy SCANDIAHOMES, którzy nie otrzymali zapłaty za swoją pracę. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek informacje na temat działalności firmy SCANDIAHOMES napiszcie na adres [email protected] lub zadzwońcie 601 31 75 31. Może dzięki Waszym informacjom uda się nagłośnić działalność firmy SCANDIAHOMES.
autor
03.05.2015 (3 lata temu)
03.05.2015 (3 lata temu)
Wszystkich Państwa, którzy mieli lub mają problemy z budową domu przez firmę SCANDIAHOMES reprezentowaną przez Bogdana xxxxx i Małgorzatę xxxxx prosimy o pilny kontakt. W połowie 2012 roku podpisaliśmy umowę ze SCANDIAHOMES na budowę naszego wymarzonego domu. Ulegliśmy obietnicom Bogdana xxxxxx dotyczącym szybkiego rozpoczęcia budowy naszego domu, bo miał być on wykonywany w większości z gotowych prefabrykatów. W związku z tym w październiku 2012 roku podpisaliśmy aneks do umowy. Według jego zapisów firma SCANDIAHOMES na koniec 2012 roku stała się posiadaczem 230 tyś zł naszych pieniędzy. Jednak na dzień dzisiejszy nie mamy domu (tylko fundament) i tych pieniędzy. Posiadamy informacje świadczące, że nie jesteśmy jedynymi inwestorami, którym SCANDIAHOMES nie ukończyła domu. Kontaktowaliśmy się również z wieloma podwykonawcami firmy SCANDIAHOMES, którzy nie otrzymali zapłaty za swoją pracę. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek informacje na temat działalności firmy SCANDIAHOMES napiszcie na adres [email protected] lub zadzwońcie xxx xxx xxx. Może dzięki Waszym informacjom uda się nagłośnić działalność firmy SCANDIAHOMES.
użytkownik
24.05.2015 (3 lata temu)
24.05.2015 (3 lata temu)
[email protected]
601 31 75
użytkownik
27.05.2015 (3 lata temu)
27.05.2015 (3 lata temu)
601 31 75
użytkownik
27.05.2015 (3 lata temu)
27.05.2015 (3 lata temu)
601317531
użytkownik
31.05.2015 (3 lata temu)
31.05.2015 (3 lata temu)
użytkownik
31.05.2015 (3 lata temu)
31.05.2015 (3 lata temu)
użytkownik
31.05.2015 (3 lata temu)
31.05.2015 (3 lata temu)
użytkownik
01.06.2015 (3 lata temu)
01.06.2015 (3 lata temu)
użytkownik
01.06.2015 (3 lata temu)
01.06.2015 (3 lata temu)
użytkownik
01.06.2015 (3 lata temu)
01.06.2015 (3 lata temu)
foxberg, lista-dlugow
użytkownik
01.06.2015 (3 lata temu)
01.06.2015 (3 lata temu)
http://foxberg.pl/szukaj,scandiahomes.html
użytkownik
01.06.2015 (3 lata temu)
01.06.2015 (3 lata temu)
http://www.lista-dlugow.pl/szukaj/scandiahomes,,,,,
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Szanowny Panie Jarosz
(który nie ma odwagi cywilnej, żeby się podpisać, ale mail i telefon jest nam znany)

Na podstawie Pana tekstu proszę o odpowiedź na poniższe pytania:

1.
Niby w jakim sensie Pan „uległ” i jakim to „obietnicom” ? Bo jakoś nie zauważyłem, żeby podejmował Pan niesamodzielnie decyzje. Swoje internetowe pomówienia pisze Pan bowiem samodzielnie, ze hej.

2.
Proszę dopisać do swojego tekstu: W związku z tym w październiku 2012 roku podpisaliśmy aneks do umowy,

„… a potem rozpocząłem festiwal wydziwiania. Nic mi nie pasowało, od technologii fundamentów po kulki … nawet podpisałem parę dokumentów, że coś tam zmieniam w fundamencie na własną odpowiedzialność i napisałem na ten temat parę maili, że chcę i żądam zmian oraz się zgadzam na wynikające z nich konsekwencje, ale co mi tam fakty, TERAZ ma być PO MOJEMU, jest tak jak piszę: Scandia jest taka i owaka, xxxx taki i owaki, a ja ulegam …”

Proszę także dopisać do tekstu
„ … w ramach wydziwiania na koniec uległem i w ogóle przestałem odpisywać na maile i reagować na propozycje uzgadniane podczas spotkań w kancelarii jaką sam wybrałem, wbijając sobie do głowy i mając na uwadze tylko jedno: MA BYĆ PO MOJEMU. Zapominając i mając gdzieś ustalenia, umowę, zwykłą logikę oraz konieczność współdziałania wpisaną tak w umowę jak i zapisaną w kc w dalszym ciągu miałem wizję i misję do spełnienia: xxxxx jest be, Scandia jest be.

Następnie zaś wpadłem na genialną myśl: za wielką jasnością niby - Pawłowi w drodze do Damaszku – przypomniało mi się, że jest XXI wiek i internet, więc z radością zasiadłem do pisania treści byle jakich, byle dowalić i byle były naznaczone misją i wizjami, wierząc że i tym razem nie będzie reakcji …”

4.

Panie Jarosz,
Pańskie pomówienia trafią do prokuratury jako sprawa karna z art. 212 KK.

Pomimo, że się Pan nie ujawnia (bo bluzgać najlepiej na anonimowo) to dziękuję, że pomimo, iż się Pan nie podpisał to jednak podpisał telefonem.

Panu brakuje odwagi cywilnej nawet tylko na to, aby pod swoimi internetowymi wypocinami się podpisać.
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Co za wypociny a to straszenie prokuraturom to naprawdę żałosne.
Boguś ty skręcie oddaj mi kasę ty kurduplu i nie wciskaj ludziom kitów bo jesteś skrętem i nic tego nie zmieni.
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Szanowny Panie Jarosz, Nie jestem Pana kolegą i nie będę z Panem rozmawiał na tym poziomie inwektyw jakimi się Pan posługuje, bo świadczą tylko o Panu. I nie straszę Pana prokuratorem tyko informuję. Poza tym proszę się podpisać, a nie podpisywać \"wierzyciel\", \"chris\", etc. Z \"wierzycielem\" - w znaczeniu tego słowa, o którym to znaczeniu nie ma Pan pojęcia - nie ma Pan nic wspólnego.
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Niejaki Pan Jarosz wnioskuję ,że jest szanowny ale ty baranie mnie nienazywaj pochopnie per.Jarosz bo nim nie jestem.Jestem wierzycielem tak jak się podpisałem a kasę mi oddasz z całą pewnością.
Lata lecą ale Ja nie zapominam.
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Marna zagrywka Panie nie Jarosz. To kim jesteś jak nie Jaroszem? Podpisz się - masz na tyle odwagi? Czy też odwagi Ci starcza tylko na inwektywy i groźby?
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Niejaki Pan Jarosz wnioskuję ,że jest szanowny ale ty baranie mnie nienazywaj pochopnie per.Jarosz bo nim nie jestem.Jestem wierzycielem tak jak się podpisałem a kasę mi oddasz z całą pewnością. Lata lecą ale Ja nie zapominam.
Boguś cyt. z filmu "SZTOS" (Coraz więcej wyjebanych po mieście chodzi)mówi Ci to coś???!!!
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Ja nie grożę tylko informuję kurduplu !!!
Bogusiu smolusiu ty mi tu nie wyjeżdzaj z odwagą bo jak się wypowiada taki skręt jak ty na temat odwagi to mi się nie dobrze robi .
Najpierw stań TWARZĄ W TWARZ odważny Bogdanenienieńku z wszystkimi z którymi masz sprawy do wyjaśnienia (zapłacenia)a potem a właściwie to niebędzie potem bo ty nigdy z tymi ludzmi nic nie wyjaśnisz (zapłacisz)bo ty jesteś zwykły , pospolity skręt.
użytkownik
01.07.2015 (3 lata temu)
01.07.2015 (3 lata temu)
Podpisz się Anonimie to porozmawiamy twarzą w twarz. Ale Ty się nie podpiszesz - jedyne na co Cię stać to pomówienia, wywody na poziomie magla i rzucanie inwektyw. Podpisz się swoim imieniem i nazwiskiem - bo jak na razie odwaga w Twoim wykonaniu to podpis \"wierzyciel\", \"windykacja\", \"ja\", \"i ja\", \"chris\". Jaki jeszcze sobie podpis wymyślisz? Supermen, XMen, Ant-Men, etc.? Czy może jednak się podpiszesz swoim imieniem i nazwiskiem?
użytkownik
02.07.2015 (3 lata temu)
02.07.2015 (3 lata temu)
Ale żeś mistrzuniu budownictwa duchowego strzelił sobie w stopę............uuuuu. Cieszy fakt, że masz nowego wielbiciela...wierzyciela. Oj oj przecież jako niby ten ja a może nie ja nie rozumiem tego słowa.

Siemka wierzycielu. Tak tu było drętwo ale boguś się postarał i zwiększył oglądalność. Fajny cytat - też znam:\" ciśnienie rośnie........\" :)
użytkownik
02.07.2015 (3 lata temu)
02.07.2015 (3 lata temu)
Mogę jedynie powtórzyć - z anonimami nie ma dyskusji. Podpisz się Anonimie \"zgadnij kto\" to porozmawiamy twarzą w twarz. Podpisz się swoim imieniem i nazwiskiem, a nie podpisami \"zgadnij kto\", \\\"wierzyciel\\\", \\\"windykacja\\\", \\\"ja\\\", \\\"i ja\\\", \\\"chris\\\", etc., bo tak to Twoje anonimowe wypociny mają wartość tego czym są - pomówień. Tworzenie zaś sobie anonimowych przykrywek i pisanie za każdym razem z innego nicku świadczy tylko o Tobie. Masz jakiś problem to porozmawiajmy twarzą w twarz - ale wyłącznie jeśli się podpiszesz własnym imieniem i nazwiskiem, a nie anonimowo. Chyba, że się tego swojego nazwiska wstydzisz - co nie byłoby dziwne.
użytkownik
02.07.2015 (3 lata temu)
02.07.2015 (3 lata temu)
Stuku puku wita kolejny niezadowolony i poszkodowany przez działania Bogusia M.
Prawdziwego mężczyznę poznaje się, po tym jak kończy, a nie jak zaczyna ? A jak kończysz Boguś? Ile domów zostało ukończonych przez ciebie do stanu zgodnego z umową? Jaka ta twoja odwaga, skoro utrudniasz jak tylko możesz prawne odzyskanie i egzekucję należności ? Dlaczego nie jesteś już prezesem spółki, czyżby toczyły się lub miały toczyć się jakieś sprawy sądowe o odzyskanie pieniędzy? Dlaczego tak się namnożyło tych twoich spółeczek pod różną nazwą, ale związanych z tą samą branżą budowlaną? A co to za twór prokura samoistna… czy można zaciągać zobowiązania, ale nie być odpowiedzialny jak prezes zarządu?
Twierdzisz , że ktoś sobie wymyślił wizję, że firma Scandia jest be ? Chyba nie jest to odosobniony pojedynczy przypadek niezadowolonego poszkodowanego klienta, podwykonawcy czy dostawy. Na terenie całej Polski i nie tylko jest ich dużo dużo więcej… Ile firm zerwało z tobą współpracę z powodu zaległych pieniędzy, ile Inwestorów do dziś nie ma oddanych pieniędzy. Taka taktyka na źle wykonane prace i na niezadowolonego Inwestora… ? Bierzesz kolosalne zaliczki od Inwestorów przekraczające stan robót, zaczynasz coś robić, a później w momencie posiadania ogromnej nadwyżki nad wykonanymi pracami tworzysz problemy i odstępujesz od umowy z winy Inwestora, bo niby inwestor wymyśla, nie współpracuje itp. A gdy ludzie walczą o odzyskanie swoich pieniędzy tworzysz pisma o pomówienia, odszkodowania, kary , itp. , aby tylko nie oddać im pieniędzy. Taki to sprytny sposób na biznes? I podwykonawca i inwestor robiony na szaro? Ile jeszcze ludzi zrobisz w balona? Zostawisz bez dachu nad głową, bez pieniędzy, z problemami z bankiem? A gdzie to rzetelne budowanie domów? Ile ludzi doczekało się pomyślnego finału, ile straciło przez ciebie zdrowie i pieniądze ? Wszyscy są be a ty niby cacy? Szukasz następnych jeleni? Ciekawe ile jeszcze poszkodowanych ludzi chcesz tak podawać o rzekome pomówienia, czy raczej AUTENTYCZNĄ PRAWDĘ , żeby ich uciszyć, zastraszyć, nie zapłacić należnych pieniędzy. Kiedyś w końcu przyjdzie kryska na matyska
użytkownik
02.07.2015 (3 lata temu)
02.07.2015 (3 lata temu)
Szanowny \"kolejny\" Anonimie (zapewne ten sam), Po raz kolejny powtórzę -z anonimami nie ma dyskusji, pomimo tego, że znam odpowiedzi na wszystkie pomówienia jakie napisałeś i bzdury jakie wypisujesz. Podpisz się Anonimie \\\"kolejny\\\" to porozmawiamy twarzą w twarz. Powtórzę - podpisz się swoim imieniem i nazwiskiem, a nie podpisami \"kolejny\", \"zgadnij kto\", \"wierzyciel\", \"windykacja\", \"ja\", \"i ja\", \"chris\", etc., bo tak to Twoje anonimowe wypociny mają wartość tego czym są - pomówień. Tworzenie zaś sobie anonimowych przykrywek i pisanie za każdym razem z innego nicku świadczy tylko o Tobie. Masz jakiś problem to porozmawiajmy twarzą w twarz - ale wyłącznie jeśli się podpiszesz własnym imieniem i nazwiskiem, a nie anonimowo. Chyba, że się tego swojego nazwiska wstydzisz - co nie byłoby dziwne.
użytkownik
08.07.2015 (3 lata temu)
08.07.2015 (3 lata temu)
nie polecam, jesli jest tyle osob niezadowolonych to opinie mowia same za siebie niestety. polecam http://zbiorowepozwy.org/grupy wiele osob juz skorzystało.
użytkownik
09.07.2015 (3 lata temu)
09.07.2015 (3 lata temu)
Podpisz się XYZ. Bzdur jakie wypisujesz nt. pozwów zbiorowych nawet nie warto komentować. Chcesz pozwu - to się podpisz, nie przyjmują pozwów zbiorowych od XYZ anonimów. Więc się podpisz.
użytkownik
11.07.2015 (3 lata temu)
11.07.2015 (3 lata temu)
Bogusienienieńku widzę , że Ci nerwy puszczają.
Kurduplu to , że straszysz wszystkich i próbujesz zastraszać to nie znaczy , że się wszyscy będą tych twoich wypocin bać .
Ale ze straszeniem pozwem za wyrażenie opini , która w żaden sposób nie jest niezgodna z przepisami prawa to cię chłopcze poniosło i to po całości.
użytkownik
11.07.2015 (3 lata temu)
11.07.2015 (3 lata temu)
\"Wierzycielu\" - sądząc po tym co piszesz to masz słaby wzrok i widzisz tylko to co Ci się ubzdurało. Popatrz do lustra - bo piszesz o sobie pisząc o nerwach, a o prawie do wypisywania pomówień i bluzgów w internecie masz takie pojęcie jak krasnoludki o geografii Księżyca, więc się może doucz co znaczy słowo \"opinie\". \"Wierzycielu\" - nie jestem Twoim kumplem i nie życzę sobie pomówień, bzdur i bluzgów i nie będę się na nie zgadzał. Poza tym - tak jak proponowałem: podpisz się \"wierzycielu\", a nie ukrywaj za tym swoim nickiem co to z \"wierzycielem\" nie ma nic wspólnego, bo znaczenia tego słowa też nie rozumiesz. Twoje \"opinie\" to bzdury, pomówienia, bluzgi i hejt wypisywane przez tchórza, który nie ma odwagi się podpisać. Podpisz się, tchórzliwy \"wierzycielu\". Masz na tyle odwagi?
użytkownik
11.07.2015 (3 lata temu)
11.07.2015 (3 lata temu)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z jednym masz kurduplu rację nie jesteś moim kumplem ale jedno Ci mogę obiecać spotkamy się na sali sądowej i to niedługo no i zapewniam Cię to będzie piękny dzień ale nie dla ciebie.
użytkownik
12.07.2015 (3 lata temu)
12.07.2015 (3 lata temu)
Anonimie \"Wierzycielu\" - jakże poetycko to zabrzmiało. \"Piękny dzień\", \"spotkanie\", teatralny śmiech - zaiste prawie poeta z Ciebie. Tylko jak zwykle zapomniałeś się podpisać i napisać o co tak naprawdę Ci chodzi - za to jak zwykle piszesz pomówienia i zniewagi. Na tej sali sądowej też zamierzasz występować jako \"wierzyciel\" czy będziesz miał imię i nazwisko?
użytkownik
12.07.2015 (3 lata temu)
12.07.2015 (3 lata temu)
Dowiesz się bogusienieniuniunieczku już wkrótce
użytkownik
16.08.2015 (2 lata temu)
16.08.2015 (2 lata temu)
Ostrzegam przez działaniami bogdana m. bedącego prezesem (i nie prezesem) piramidy spółek scandiahomes, nordix, działającym na szkodę klientów budujących domy. sprawy i wyroki sądowe, unikanie i przedłużanie rozpraw. Ten pan głównie zajmuje się polowaniem ma zaliczki od klientów. Po zaliczce chcęć realizacji spada
użytkownik
26.05.2016 (2 lata temu)
26.05.2016 (2 lata temu)
Witam, podpisuję się pod wszystkimi wpisami oszukanych, niestety też zostałem oszukany przez bohatera tego tematu na forum,oszust pierwsza klasa, człowiek bez honoru itp, w sumie szkoda pisać lepiej omijać.
użytkownik
23.06.2016 (2 lata temu)
23.06.2016 (2 lata temu)
Witam, fatalna współpraca a może nawet brak, trzeba pilnować każdej złotówki prawdziwy "centuś" na swojej stronie wypisał stek bzdur, z szybkością wykonania jak się chwali to nawet ślimak by go wyprzedził, nie polecam, szkoda szczępić język, jestem ciekaw czy kiedykolwiek ten człowiek coś wybudował do końca bo jakoś nie mogłem nikogo takiego znaleźć, mam nadzieję że w końcu ktoś mu wybije z główki budowanie czegoś większego niż buda dla psa ;)
użytkownik
27.06.2016 (2 lata temu)
27.06.2016 (2 lata temu)
Nie wierzę ten człek dalej robi to co robi jeszcze nikt go nie nauczył kultury budownictwa, masakra, że jeszcze mu się nikt nie dobrał do tyłka
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
https://www.facebook.com/ANTY-Scandiahomes-1013455125332481/
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
http://www.generalniwykonawcy.pl/forum/oszustwa/26/nordix-sp--z-o-o----nowa-przykrywka-znanego-oszusta-na-rynku-budowlanym.html
użytkownik
29.06.2016 (2 lata temu)
29.06.2016 (2 lata temu)
polecam zapoznać się z realnymi opiniami........ https://www.facebook.com/ANTY-Scandiahomes-1013455125332481/ ................................
użytkownik
10.07.2016 (2 lata temu)
10.07.2016 (2 lata temu)
Widzę że BM się rozkręcił że tyle osób oszukał, mnie też wisi kasę za wykonaną pracę, krętacz i oszust, pozdrawiam bogusiu krętaczu
użytkownik
12.07.2016 (2 lata temu)
12.07.2016 (2 lata temu)
Odradzam budowy czegokolwiek z tą firmą, fatalna jakość i problemy z komunikacją i w dodatku właściciel próbuje oszukać każdego finansowo,,
użytkownik
07.08.2016 (2 lata temu)
07.08.2016 (2 lata temu)
nie mogę się doczekać kiedy europol go przydybie....
użytkownik
27.09.2016 (rok temu)
27.09.2016 (rok temu)
europol juz sie zbliza juz puka do twych drzwi....
użytkownik
6 maj (3 miesiące temu)
6 maj (3 miesiące temu)
Kto wie co obecnie porabia nasz bohater Bogdan M. ?
Co knuje ? Czy ciągle manipuluje, aby doić z kasy naiwniaków ?
A może zszedł na dobrą drogę, bo pierwszy i kolejne miliony już wydoił ?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin