test

Opinie o Sieńko Lidia, lek. med. Spec. onkolog, Warszawa, Grzybowska 16/22

Korzystałeś z usług Sieńko Lidia, lek. med. Spec. onkolog, Warszawa, Grzybowska 16/22 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2009-02-04 17:01

Wizyt: 11020
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
04.02.2009 (8 lat temu)
04.02.2009 (8 lat temu)

Sieńko Lidia, lek. med. Spec. onkolog, Warszawa, Grzybowska 16/22

Opinia o Sieńko Lidia, lek. med. Spec. onkolog
Warszawa, Grzybowska 16/22

Wspaniała lekarz, jestem pacjentką z centrum onkologii w Warszawie i muszę powiedzieć, że nigdy nie spotkałam takiego wspaniałego lekarza który nie tylko pomaga w chorobie ale przede wszystkim rozumie pacjentów
autor
22.02.2009 (8 lat temu)
22.02.2009 (8 lat temu)
Lekarz- czlowiek. Co niestety rzadko sie, jak slysze, zdarza. Jestem czlowiekiem z ulicy, bez znajomosci, koneksji, pomocy " branzowej". I po wizycie u p Lidii wiem, ze mozna znależć czlowieka, ktory pomoże, ktory znajdzie chwile, nawet gdy czas goni...
renata e - pacjentka
użytkownik
11.03.2009 (8 lat temu)
świetny specjalista,podchodzi do chorego z życzliwością!
autor
09.01.2010 (7 lat temu)
09.01.2010 (7 lat temu)
Specyficzne poczucie humoru może robić złe pierwsze wrażenie, ale to fantastyczna, pełna ciepła i profesjonalizmu osoba
autor
22.01.2010 (7 lat temu)
22.01.2010 (7 lat temu)
Może i specyficzne poczucie humoru pani dr ma, ale poza tym jest osobą bardzo cyniczną i fałszywą.
autor
05.04.2010 (7 lat temu)
05.04.2010 (7 lat temu)
Super lekarz. Ma bardzo dobre podejście do pacjentek. Moja mama się u niej leczy i jesteśmy bardzo zadowolone. Zawsze służy pomocą i ma czas dla pacjentów. Naprawdę godna polecenia.
autor
13.11.2012 (5 lat temu)
13.11.2012 (5 lat temu)
Pani Dr Lidia Sieńko-Sienkiewicz wzbudza zaufanie od pierwszej chwili spotkania. Jest osobą pogodną i przyjazną dla pacjenta,tak szczególnego jak choroba nowotworowa. Pozdrawiam srdczenie Panią Doktor Franciszka Bakun
autor
30.12.2012 (4 lata temu)
30.12.2012 (4 lata temu)
Nie polecam nikomu pani doktor Sieńko. Miałam wykonywany zabieg usuwania łagodnej zmiany z piersi, który miał być prostym zabiegiem, wykonywanym "od ręki", w miejscowym znieczuleniu, bez konieczności hospitalizacji, a okazał się wielką traumą i w trakcie zabiegu miałam ochotę po prostu uciec ze stołu operacyjnego, żeby wyjść z całej sytuacji żywo. Pani doktor nie panuje nad swoimi emocjami a być może także po prostu brakuje jej kompetencji, ponieważ nie potrafi poradzić sobie z normalnym w takiej sytuacji krwawieniem a swojego przerażenia nie potrafi ukryć. Miałam poczucie, że ona dopiero uczy się operować i robi to właśnie na mnie! Mając już otwartą ranę oskarża prawdopodobnie jeszcze bardziej przerażoną pacjentkę o to, że nie może zatrzymać potoku krwi i dopytuje o to czy aby nie mam problemów z krzepliwością krwi (a może profesjonalniej byłoby zlecić takie badania przed podjęciem się operacji?!). Po pewnym czasie okazało się jednak, że to nie moja krzepliwość jest problemem, lecz kompetencje pani doktor - inny lekarz onkolog na wizycie kontrolnej na wieść o tym, że zabieg wykonywała dr Sieńko pokiwał głową i powiedział " To co? Krew się lała strumieniami, co?". Powiedział mi, że w środowisku pani doktor z tego słynie... Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej - mam za to nadzieję, że kogoś moja opinia uchroni przed niepotrzebnym cierpieniem... Pozwolę sobie tylko dodać, że zabieg był wykonywany prywatnie, zapłaciłam za niego ok 600 zł + wizyta przed zabiegiem ok 120 zł, a pani doktor chciała tylko jak najszybciej stracić mnie z oczu i nawet nie była po wszystkim zainteresowana kontrolą, jak goi się jej "dzieło", a gdy zapytałam o takową, to usłyszałam, że jak chcę to mogę przyjść (oczywiście zapisując się i płacąc za kolejną wizytę). Co prawda dostałam od niej numer telefonu komórkowego "w razie czego, jakby krwawienie się nie zatrzymało", ale to raczej nie jest satysfakcjonujące rozwiązanie. Bardziej od samej pani doktor całą sytuacją przejęła się pielęgniarka asystująca przy operacji (której jestem bardzo wdzięczna za ludzką postawę:)) i następnego dnia zadzwoniła do mnie spytać czy wszystko w porządku, bo to tak krwawiło, że się martwiła. Podsumowując, chciałabym powiedzieć, że pani doktor nie daje pacjentowi poczucia bezpieczeństwa i troski, odnosi się wrażenie, że jest wyrachowana w tym, co robi i - co najważniejsze - nie potrafi zachować zimnej krwi przy operacji. Z drugiej strony, w opinii lekarzy, którzy oglądali bliznę pooperacyjną, samo szycie było zrobione ładnie, dlatego być może w sytuacji, gdy pacjent jest całkowicie uśpiony i nie świadomy jak przebiega zabieg, praca doktor Sieńko nie byłaby aż taka zła.
autor
14.02.2014 (3 lata temu)
14.02.2014 (3 lata temu)
Nie zainteresowała się Panią, bo jej Pani nie zapłaciła nic ekstra. Ona lubi wyciągać adresy pacjentów z kart, zjawiać się u nich w domu i zalewając się łzami "pożyczać" tyle pieniędzy, ile się da, a potem przepadać bez wieści.
użytkownik
21.10.2016 (rok temu)
21.10.2016 (rok temu)
Witam, moja znajoma czeka na zwrot pożyczonych pieniędzy przez Panią Sieńko , czy można coś więcej się dowiedzieć na ten temat ?, jeżeli tak to podam pryw.
użytkownik
20 mar (8 miesięcy temu)
20 mar (8 miesięcy temu)
Ode mnie pozyczyła dwa tysiące zł (chciała więcej,,ale zadowoliła się tą kwotą...), była tak miła, że w dniu pożyczki przyjechała wiele km ( mieszkam poza Warszawą) żeby przywieżć mi wynik badania histopatologicznego .Pieniądze nie zostały zwrócone.Przestrzegam.
autor
19.09.2014 (3 lata temu)
19.09.2014 (3 lata temu)
Pani Doktor jest bardzo dobrym lekarzem i cudownym, ciepłym człowiekiem. Udzieliła mi zarówno profesjonalnej pomocy medycznej, jak i psychicznej w trudnych momentach choroby nowotworowej. Nigdy nie spotkałam lekarza, który tak bardzo angażował się w leczenie swojego pacjenta. Zdecydowanie jest to lekarz godny polecenia.
użytkownik
01.07.2015 (2 lata temu)
01.07.2015 (2 lata temu)
Polecam panią doktor. Bardzo miła osoba, która bardzo profejsjonalnie zrobiła zabieg. Pomogła przy zemdleniu.
użytkownik
29 kwi (6 miesięcy temu)
29 kwi (6 miesięcy temu)
Od mojej chorej Mamy pożyczyła 6 tysięcy w 2015 roku.Mama dzwoniła, prosiła wysyłała sms-y.Przestała odbierać telefony.My nie mamy na leczenie i nie wiemy co z tą kobietą zrobić.Wykorzystuję bezczelnie chorobę pacjentek i później znika.Może jakis zbiorowy pozew.
użytkownik
16 sie (3 miesiące temu)
16 sie (3 miesiące temu)
O co chodzi z tym pożyczaniem pieniędzy?od kiedy to pacjent pożycza lekarzowi kasę?nie rozumiem tych komentarzy tutaj.pytam z ciekawości,bo pierwszy raz się z czymś takim spotykam
użytkownik
17 sie (3 miesiące temu)
17 sie (3 miesiące temu)
Proszę przeczytać opinię Pani Agaty - od mojej znajomej też wyłudziła P.doktor pieniądze, ale ona nie odpuściła i znalazła p.doktor w innej przychodni- z Otwocka się zwolniła. Znajoma miała tez pokwitowanie od p.doktor i oddała jaj w przeciągu 7- m-cy cała kwotę w ratach. Chory i potrzebujący człowiek nie odmówi pożyczki zwłaszcza gdy ten lekarz ją leczy.
użytkownik
22 sie (3 miesiące temu)
22 sie (3 miesiące temu)
Mimo wszystko dla mnie to jakaś kosmiczna sytuacja, z którą pierwszy raz się spotykam. Że lekarze biorą łapówki, ok, to moja wyobraźnia ogarnia, ale wyłudziła pieniądze? pożyczyła? na co? trudno mi sobie wyobrazić sytuację, w której człowiek, który jest lekarzem, więc raczej pracuje w zawodzie, w którym mało kto narzeka na biedę, prosi pacjenta o pożyczkę. nie mówię, że to niemożliwe, ale jeśli to prawda, to świadczy o jakichś poważnych zaburzeniach tej Pani i dziwi mnie, że nadal pracuje, skoro robi tak nieetyczne rzeczy

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Warszawa

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kobieta, warszawa
, dyspozycyjność, doświadczenie, Do utrzymywania czystości w lokalu gastronomicznym, pomoc kucharza WARSZAWA t.509-172-681. Gastronomia i turystyka. ...
Warszawa
wczoraj 9:38
Mężczyzna, warszawa
, NAJCHĘTNIEJ MŁODY Z UMIEJĘTNOŚCIAMI ELEKTRYKI ( TEZ NAPRAWY NARZĘDZI ELEKTRYCZNYCH ) MOŻE BYĆ PRZYJEZDNY BEZ KWATERY - DO DŁUŻSZEJ WSPÓŁPRACY - PRACA RÓŻNA NA TERENIE WARSZAWY I OKOLIC - MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY I BRAK NAŁOGÓW ORAZ WYKONYWANIE INNYCH UMIEJĘTNOŚCI TECHNICZNNYC...
Warszawa
wczoraj 9:37
Rejestrator szkód PZU (połączenia przychodzące)
Chciałbyś nauczyć się czegoś nowego i zdobyć praktyczne umiejętności z zakresu obsługi klienta? Masz już dość sprzedaży? Potrzebujesz grafiku dostosowanego do swoich potrzeb? To świetnie! W takim razie na pewno sprawdzisz się w zespole, do którego obecnie prowadzimy rekrutację. To Zesp&oacut...
Warszawa
wczoraj 9:25
Barmanka, warszawa
, umowa na czas określony, dyspozycyjność, Poszukuje pani tylko z dobra znajomoscia j. niem wiek 22 - 35 lat - do sprzedazy alkoholi na kiermaszu światecznym 25.11 -30.12 / z przerwą świąteczną / Płaca 1700 E - 1800 E + napiwki + zakwaterowanie + podróż Wymagane - dyspozycyjność, miła aparycj...
Warszawa
wczoraj 9:21
Administrator Baz Danych MS SQL Server
ADMINISTRATOR BAZ DANYCH MS SQL SERVER MIEJSCE PRACY: WARSZAWA OFERUJEMY: * Ciekawą pracę w profesjonalnym środowisku, w dynamicznie rozwijającej się organizacji; * Dostęp do najnowocześniejszej technologii; * Możliwość wyboru formy współpracy; * Możliwość udziału w szkoleniach; * Szero...
Warszawa
wczoraj 9:19
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin