test

Opinie o Sławomir Murawiec, dr n. med., Warszawa, Mokotowska 3 lok. 6

Korzystałeś z usług Sławomir Murawiec, dr n. med., Warszawa, Mokotowska 3 lok. 6 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2011-03-30 19:11

Wizyt: 37
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
30.03.2011 (6 lat temu)
30.03.2011 (6 lat temu)

Sławomir Murawiec, dr n. med., Warszawa, Mokotowska 3 lok. 6

Opinia o Sławomir Murawiec, dr n. med.
Warszawa, Mokotowska 3 lok. 6

Świetny psychiatra. Kompetentny cierpliwy i wrażliwy.
autor
16.08.2012 (5 lat temu)
16.08.2012 (5 lat temu)
Dr Sławomir Murawiec towarzyszył mi w drodze do odzyskania równowagi, wykazał się ogromną wrażliwością, cierpliwością, zaangażowaniem i profesjonalizmem.
użytkownik
03.09.2012 (5 lat temu)
03.09.2012 (5 lat temu)
Piszc to mam bnadzieję że opinia ta zostanie jednak umieszczona.
miałam bardzo trudny kontakt z tym lekarzem i raczej nie rozumiał mojej sytuacji.Mówił e muszę sie otworzyć, a wystarczyło do mnie ppo prostu cieplej podejść.Niektóre przykre rzeczy które mi powiedział przezywam do dzisiaj...np że jestem "głupia".Podwazał diagnozę bez powodu.Raczej nie był miły i cierpliwy bo wizyty trwały czasem 5 min.Pomógł mi dostać sie na f10 w wawie chociaz wiem że to by dla niego żaden problem.Miał pretensje że chcę siebie ratować biorąc nowy lek.Teraz pzryznam że jestem negatywnie nastawiona do wszelkich nowości i jestem zwolennikiem klasycznych leków.
Mam nadzieję że ta opinia będzie umieszvczona mimo że nie jest za bardzo pochlebna , bo staralam się dokonać rzetelnej oceny.
użytkownik
8 sty (13 dni temu)
8 sty (13 dni temu)
Chciałabym tylko potwierdzić, iż nie jestem autorem tego wpisu! Nie jestem tą osobą i NIE ZAMIERZAM nikomu PŁACIĆ za usunięcie tego wpisu.

bambi69165
użytkownik
8 sty (13 dni temu)
8 sty (13 dni temu)
Chcesz usunąć powyższy komentarz? ZAPŁAĆ MI CAŁE 200 ZŁ!!!!

bambi69165
autor
07.05.2013 (4 lata temu)
07.05.2013 (4 lata temu)
Jeszcze nigdy nie spotkalam lekarza tak nieuprzejmego, niezrownowazonego i antypatycznie nastawionego do pacjenta. Po pieciu minutach rozmowy obrazil sie i wyszedl z gabinetu.
użytkownik
30.01.2014 (3 lata temu)
30.01.2014 (3 lata temu)
Profesjonalista, bardzo dobry, w porządku, dbający o dobro pacjenta, oddany.Wieloletni pracownik Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.
użytkownik
17.02.2016 (rok temu)
17.02.2016 (rok temu)
Kompetencje 4/5 Kompleksowość podejscia 2/5 Tłumaczenie choroby i leczenia 2/5 Ilosc poświęconego czasu 2/5. Uprzejmość 1/5.....

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin