test

Opinie o Soyer. Zielińska-Dąbrowska E., Marki, Różana 2

Korzystałeś z usług Soyer. Zielińska-Dąbrowska E., Marki, Różana 2 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Ilona
Data: 2016-06-19 13:24

Wizyt: 9097
Komentarzy: 137
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.06.2016 (rok temu)
19.06.2016 (rok temu)

Soyer. Zielińska-Dąbrowska E., Marki, Różana 2

Opinia o Soyer. Zielińska-Dąbrowska E.
Marki, Różana 2

Odbywałam kurs z prawda pracy i jestem mile zaskoczona zaangażowaniem i profesjonalizmem kadry prowadzącej. Firma idealna zarówno dla osób, które chcą się szkolić same dla siebie, ale i również dla profesjonalnej kadry np. nauczycielskiej. To było jedno z najlepszych szkoleń jakie odbyłam.
autor
31.05.2017 (7 miesięcy temu)
31.05.2017 (7 miesięcy temu)
super szkolenia. nie żałuję ani złotówki wydanej na ten kurs - duża wiedza przekazana, ciekawa i w fajny sposób opowiedziana! polecam każdemu kto chce podnieść kwalifikacje
użytkownik
11.06.2017 (7 miesięcy temu)
11.06.2017 (7 miesięcy temu)
Widze, że wiele osób wypowiada się na Wasz temat, ale ja też się dołączę i napiszę krótko - WASZE SZKOLENIA SĄ PO PROSTU NAJLEPSZE I TYLE W TEMACIE. Pozdrawiam.
użytkownik
10.12.2017 (miesiąc temu)
10.12.2017 (miesiąc temu)
Szkoła prowadzi wiele szkoleń. Każde z nich jest dobrze zorganizowane i przemyślane. Nauczyciele uczą konkretnych rzeczy, nie przeciągają zajęć. Można się sporo nauczyć na takim szkoleniu. Polecam wszystkim.
użytkownik
11.06.2017 (7 miesięcy temu)
11.06.2017 (7 miesięcy temu)
Uwielbiam Wasze szkolenia! Teraz z niecierpliwością czekam na szkolenie z terapii behawioralnej, ale dopiero w listopadzie..., więc trochę poczekam, ale wiem, ze będzie warto! :)
użytkownik
23.12.2017 (27 dni temu)
23.12.2017 (27 dni temu)
Te szkolenia naprawdę uczą. Można szybko poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności. Warto z nich korzystać Nie zastanawiajcie się. Są świetnie prowadzone. Dużo skorzystałam. Jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
13.06.2017 (7 miesięcy temu)
13.06.2017 (7 miesięcy temu)
Ja już miałamkursy w róznych firmch szkoleniowych . to albo było nudno , albo za mało zajęć takich praktycznych albo cena nie była tak atrakcyjna jak powinna być . Tutaj wszystko jest w porządku tak jak powinno być ;) kursy i kadra na piątke z plusem;)
użytkownik
23.06.2017 (6 miesięcy temu)
23.06.2017 (6 miesięcy temu)
Byłam na kursie integracji sensorycznej z racji tej ,ze jestem fizjoterapeutą Szkolenia tak bardzo mi sie spodobały , ze w listopadzie wybieram się na szkolenie terapii behawioralnej .
użytkownik
26.06.2017 (6 miesięcy temu)
26.06.2017 (6 miesięcy temu)
Więcej szkoleń w Słupsku i będzie super!!! Uwielbiam Wasze szkolenia ale często ciężko mi dojechać gdzieś daleko, więc proszę o więcej szkoleń w Słupsku, a na pewno się zapiszę! Pozdrawiam!!!
użytkownik
26.06.2017 (6 miesięcy temu)
26.06.2017 (6 miesięcy temu)
Uważam, że w kwestii szkoleń dla nauczycieli jesteście najlepsi na rynku! Wiele szkoleń mam za sobą, ale to Wasze wspominam najlepiej, z Waszych wyniosłam najwięcej! Polecam serdecznie SOYER!!!
użytkownik
29.06.2017 (6 miesięcy temu)
29.06.2017 (6 miesięcy temu)
Wszystko w jak najlepszym porządku! Soyer przeprowadza szkolenia bardzo dobrze - sa pełne wiedzy ale też sa ciekawe, z chęcia człowiek na nie chodzi. Polecam!!!
użytkownik
28.11.2017 (miesiąc temu)
28.11.2017 (miesiąc temu)
Na tych szkoleniach nie da się nudzić. Są praktyczne i ciekawie prowadzone. Skorzystałam z kilku i chętnie jeszcze na jakieś się wybiorę. Polecam wszystkim.
użytkownik
29.06.2017 (6 miesięcy temu)
29.06.2017 (6 miesięcy temu)
Śmiało i z pełną odpowiedzialnością wystawiam Wam pozytywną opinię i polecam Wasze szkolenia wszystkim zainteresowanym! Wasze szkolenia są naprawdę świetne, jesteście najlepsi na rynku w tej branzy!!!
użytkownik
29.11.2017 (miesiąc temu)
29.11.2017 (miesiąc temu)
Te szkolenia naprawdę mogą nam coś dać i czegoś nauczyć. Można się na nich dużo nauczyć. Są ciekawe i nauczyciele dokładnie wszystko tłumaczą. Dzięki nim można uzupełnić swoją wiedzę i może znaleźć lepszą pracę. Polecam.
użytkownik
29.06.2017 (6 miesięcy temu)
29.06.2017 (6 miesięcy temu)
Dla mnie te szkolenia dużo dają, wiedza jest przekazywana rzetelnie i dokładnie. Dodatkowo dostaje się materiały po kursie więc mozna spokojnie do nich zagladnąć w domu. Polecam bo warto!
użytkownik
27.07.2017 (5 miesięcy temu)
27.07.2017 (5 miesięcy temu)
jestem nauczycielką z wieloletnim stażem pracy, wiadomo stale trzeba się dokształcać. Pracuję z dziećmi mającymi różne dysfunkcje. Przeszłam przez kilka kursów w Soyer . Ostatnio brałam udział w kursie Terapii behawioralnej dla dzieci z autyzmem. Dowiedziałam się wielu praktycznych rzeczy, kurs godny polecenia. ogólnie samo centrum oceniam bardzo dobrze 6/6.
użytkownik
30.07.2017 (5 miesięcy temu)
30.07.2017 (5 miesięcy temu)
Wasze szkolenia są najlepsze! Na studiach takich praktycznych rzeczy jak u Was nie było. Trzeba się doszkalać, ale dobrze, ze są takie centra jak Wasze! Czekam na nowe szkolenia! U Was zawsze chętnie się zapiszę!!!
użytkownik
09.08.2017 (5 miesięcy temu)
09.08.2017 (5 miesięcy temu)
Soyer - jak dla mnie Wasze szkolenia są po prostu super. Profesjonalnie przeprowadzone, ciekawe, zawsze jest dostęp do kawy/herbaty. Ogólnie nie żałuje wydanych pieniędzy na szkolenia, wiele mi dały.
użytkownik
29.08.2017 (4 miesiące temu)
29.08.2017 (4 miesiące temu)
Szkolenia oferowane są na bardzo wysokim poziomie, pozwalają zdobyć odpowiednie wykształcenie, niezbędne w pracy. Polecam każdemu, sam brałem udział w jednym i szykuje się do następnych.
użytkownik
13.09.2017 (4 miesiące temu)
13.09.2017 (4 miesiące temu)
Szkolenia odbywają się w przyjaznej atmosferze i nowoczesnej sali, gdzie każdy może się skupić. Zajęcia są naprawdę ciekawe i dużo można z nich wynieść. Takie szkolenia podnoszą nasze kwalifikacje i stajemy się atrakcyjniejszymi pracownikami. Polecam gorąco.
użytkownik
20.09.2017 (4 miesiące temu)
20.09.2017 (4 miesiące temu)
Bardzo fajne szkolenia! Mają szeroki wybór, więc każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Wszystko oparte jest o najnowocześniejszą technologie. Plusem jest podejście prowadzących i atmosfera. W tak miłym gronie człowiek aż ma ochotę się uczyć.
użytkownik
29.10.2017 (2 miesiące temu)
29.10.2017 (2 miesiące temu)
Bardzo fajne i praktyczne szkolenia. Program jest przedstawiany w nowoczesny sposób, więc nie ma nudy. Jeśli chcecie się czegoś nauczyć to korzystajcie z tych szkoleń.
użytkownik
29.09.2017 (3 miesiące temu)
29.09.2017 (3 miesiące temu)
Mają bardzo fajne szkolenia w swojej ofercie, dzięki nim miałam szansę podnieść moje umiejętności i łatwiej było mi znaleźć pracę. Atmosfera, panująca na zajęciach jest cudowna, każdy jest dla siebie życzliwy i pomocny. Bardzo polecam!
użytkownik
30.09.2017 (3 miesiące temu)
30.09.2017 (3 miesiące temu)
Bardzo fajne centrum szkoleniowe. Byłam pozytywnie zaskoczona, że jest tam tyle osób, które chcą pomóc i wiedzą jak przekazać wiedzę. Myślę, że zdecyduję się na jeszcze jakiś kurs bo aż chce się tam wracać :)
użytkownik
18.10.2017 (3 miesiące temu)
18.10.2017 (3 miesiące temu)
Szkolenia organizowane przez Soyer to dla mnie jest super pomysł. Są przede wszystkim bardzo pomocne, doskonale tłumaczą, pokazują bardzo pomocne przykłady...ogółem kursy są na prawdę bardzo fajne i konkretne!
użytkownik
19.10.2017 (3 miesiące temu)
19.10.2017 (3 miesiące temu)
PO PROSTU POLECAM!!! SWIETNE CENTRUM SZKOLEN. LICZE NA WIECEJ SZKOLEN W SZCZECINIE I W OGOLE BEDZIE SUPER :))) A POKI CO I TAK WYSTAWIAM WAM PIATECZKE I DO ZOBACZENIA W GRUDNIU :))
użytkownik
30.10.2017 (2 miesiące temu)
30.10.2017 (2 miesiące temu)
jak szkolenia to tylko u was, bylem na trzech i wiem, ze mozna na waszych szkolenich polegac, to nie jest zapisywanie sie po papierek jak wczesniej planowalem, nie spodziewalem sie ze tyle sie naucze, ze bedzie tak ciekawie i naprawde profesjonalnie. jestem bardzo zadowolony, pozdrawiam.
użytkownik
10.11.2017 (2 miesiące temu)
10.11.2017 (2 miesiące temu)
Fajne szkolenia, ciekawe, naprawdę można się czegoś nauczyć, program nie był nudny. Chodziłam z przyjemnością, chciałam się czegoś nauczyć i wy mi to umożliwiliście. Cieszę się, że skorzystałam z kursu u was. Polecam!
użytkownik
29.11.2017 (miesiąc temu)
29.11.2017 (miesiąc temu)
Te szkolenia bardzo rozwijają człowieka, bo są nowoczesne i nauczyciele ciekawie przekazują wiedzę. Można się sporo nauczyć na tych szkoleniach. Warto się na nie zapisać, jak chcemy zdobyć wiedzę.
użytkownik
31.10.2017 (2 miesiące temu)
31.10.2017 (2 miesiące temu)
PO PROSTU POLECAM. SOYER ORGANIZUJE NAJLEPSZE SZKOLENIA DLA PEDAGOGOW. TYLE W TEMACIE. POZDRAWIAM.
użytkownik
30.11.2017 (miesiąc temu)
30.11.2017 (miesiąc temu)
Jesteście najlepszym centrum szkoleń w całej Polsce!!! Jak chcecie miec pewnosc, ze wydane pieniadze na szkolenie nie pojda w bloto, to zapisujcie sie do Soyer. Ja po kazdym szkoleniu wychodzilem bardzo zadowolony.
użytkownik
30.12.2017 (21 dni temu)
30.12.2017 (21 dni temu)
Waszych szkolen mam juz za soba naprawde sporo i caly czas czekam na jakies nowe. doszkalac sie trzeba a z wami jest to naprawde przyjemne. Moim zdaniem jestescie jednym z lepszych centrów szkolenia dla pedagogow. Polecam!
użytkownik
30.12.2017 (20 dni temu)
30.12.2017 (20 dni temu)
obnizcie ceny kursów i już w ogole bedzie bajka! wasze kursy sa naprawde dobre, doszkalam sie i jestem zadowolona ze z wami mam taka mozliwosc.
użytkownik
31.12.2017 (20 dni temu)
31.12.2017 (20 dni temu)
tez polecam szkolenia z soyer, bylam jakis czas temu na szkoleniu z integracji sensorycznej i uwazam ten czas za naprawde dobrze spedzony, duzo dalo mi to szkolenie
użytkownik
31.12.2017 (20 dni temu)
31.12.2017 (20 dni temu)
soyer - moim zdaniem macie po prostu najlepsze szkolenia na rynku i tyle w temacie! polecam sie zapisywac.
użytkownik
30.06.2016 (rok temu)
30.06.2016 (rok temu)
Ciekawe, rozbudowane szkolenia. materiały szkoleniowe dobrze przygotowane tak, że można spokojnie doczytać w domu. Super są szkolenia integracji sensorycznej - no i na koniec dostaje się certyfikat :)
użytkownik
29.10.2017 (2 miesiące temu)
29.10.2017 (2 miesiące temu)
Jedne z lepszych szkoleń, na które uczęszczałam. Ciekawie prowadzone, dużo zapamiętałam i się nauczyłam. Myślę, że skorzystam z jeszcze innych.
użytkownik
12.11.2017 (2 miesiące temu)
12.11.2017 (2 miesiące temu)
Rewelacyjne szkolenia - dobrze przygotowane, konkretne, widać że spora wiedza jest przekazywana! jak dla mnie to są bardzo dobrze wydane pieniądze na doszkalanie!
użytkownik
15.11.2017 (2 miesiące temu)
15.11.2017 (2 miesiące temu)
Porządnie przygotowane szkolenia, bogate w wiedzę, materiały. Sporo skorzystałam z tych kursów, przydały się do samodoskonalenia!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin