test

Opinie o Stefanowicz-Kujawa Ewa., lek. med. Spec. ginekolog-położnik, endokrynolog, Gdańsk, Kowalska 7 lok. 2

Korzystałeś z usług Stefanowicz-Kujawa Ewa., lek. med. Spec. ginekolog-położnik, endokrynolog, Gdańsk, Kowalska 7 lok. 2 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): zawiedziona
Data: 2012-02-15 17:46

Wizyt: 6627
Komentarzy: 16
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
15.02.2012 (5 lat temu)
15.02.2012 (5 lat temu)

Stefanowicz-Kujawa Ewa., lek. med. Spec. ginekolog-położnik, endokrynolog, Gdańsk, Kowalska 7 lok. 2

Opinia o Stefanowicz-Kujawa Ewa., lek. med. Spec. ginekolog-położnik, endokrynolog
Gdańsk, Kowalska 7 lok. 2

Leczę się juz u pani doktor ponad rok. Przez dlugi okres czasu nie potrafiono mnie zdiagnozowac. Samo podejscie do pacjenta jest juz bardzo duzym minusem. Doktor nie zaglada w karte, tylko, ja jako stala pacjentka zawsze musze od poczatku opowiadac przebieg mojej choroby. Proponuje leczenie ktroe na wczesniejszej wizycie odradzala. Nie polecam tej pani jako dobrego lekarza. Brakuje jej dobrego podejscia do pacjenta, wyrozumialosci. Czesto bylam traktowana pobierznie. Kazano czekac na jakies wyniki, ktore sie nie pojawialy, dostalam blednie wypisane recepty i gdybym sama nie zauwazyla bledu bralabym zla dawke leku( na poczaatku myslalam ze zostala specjalnie zwiekszona, pozniej okazalo sie po 10 proba dodzwonienia sie do gabinetu i rozmowie, w ktorej doktor nawet nie miala mojej karty, okzalo sie ze recepta to pomylka).
autor
03.01.2009 (8 lat temu)
03.01.2009 (8 lat temu)
kiedys byla zupelnie innym lekarzem jak jeszcze pracowala na Katarzynki,odkad przyjmuje glownie prywatnie jakies jej uslug bardzo spadla.Nie ma wspolczucia i zrozumienia dla pacjentki, szuka tylko bisnessu, liczy sie tylko wtedy z kims jak sama widzi jakies korzysci plynace ze polozenia i sytuacji pacjentki
autor
18.04.2009 (8 lat temu)
18.04.2009 (8 lat temu)
Bardzo dobra lekarka podchodząca kompleksowo do pacjentki. Korzystam z porad Pani Doktor od 16 lat i nie zamierzam zmienić lekarza. POLECAM!!!
autor
11.05.2009 (8 lat temu)
11.05.2009 (8 lat temu)
Kpina nie lekarz!!! Pani dr Kujawa robi taśmówkę, wizyta trwa góra 5-6minut. Na fotelu kiedy przeprowadza badanie jednocześnie rozmawia przez telefon - brak w ten sposób szacunku do pacjentki!!! Poza tym karze zachodzić kobietą w ciąże od razu po odstawieniu tabletek, mówiąc że będą bliźniki - moja bratowa tak uczyniła i jaja jej obumarło!!! Mnie również tak mówiła, ale potym zrezygnowałam z usług Pani Kujawy!!! Nie potrafi zlecać odpowiednich badań, nie potrafi również prawidłowo pobierać cytologii - mama mojej koleżanka zmarła na raka, a cały czas leczyła się u dr Kujawy i ta nie potrafiła tego stwierdzić!!! Porażka nie lekarz!!! Każda osoba którą znam i chodziła do dr Kujawy rezygnowała z jej usług. Zdecydowanie nie polecam!!! Jeśli chodzi o uprzejmość Pani doktor to sama nie wiem niby się uśmiecha, ale zarazem ma pełną tzw. "zlewkę" na pacjenta!!! Jestem zdegustowana tym ginekologiem!!! 5 lat temu zrezygnował z jej usług, nie wzgudziła we mnie zaufania.
autor
29.03.2010 (7 lat temu)
29.03.2010 (7 lat temu)
Wypełniam tę ankietę w imieniu mojej mamy, która miała tego pecha leczyć się u tej pani. Po pierwsze, wciskała mojej mamie leki, nie przejmując się konsekwencjami (prowizja od firmy farmaceutycznej?). Po drugie, skierowała mamę na operację usunięcia macicy, bo "taka pani uroda", a kiedy w szpitalu lekarze zobaczyli wyniki badań mamy, zdecydowanie odmówili przeprowadzenia zabiegu (minęło wiele lat i mama do tej pory nie musiała nic usuwać). Pani doktor tylko powiedziała, że wystawi kolejne skierowanie na operację do swojej koleżanki, która zabieg na pewno przeprowadzi. ODRADZAM wizyty u tej pani 'ginekolog'.
autor
19.04.2010 (7 lat temu)
19.04.2010 (7 lat temu)
Bardzo dziwią mnie te negatywne opinie.

A mojej mamie Pani doktor wykryła torbiel na jajniku i dzięki Niej ma go już usuniętego i jest wszystko ok. Do Pani Doktor chodzimy z mamą już od kilkunastu lat i nigdy nie zostałyśmy potraktowane "taśmowo". Zawsze chętnie odpowiada na pytania, jest bardzo kompetentna i delikatna.
Bardzo wygodne jest to, że można od Niej uzyskać również poradę endokrynologiczną (obie z mamą mamy problemy z tarczycą). Więc nie trzeba się ustawiać w drugiej kolejce do endokrynologa ... (na NFZ to już chyba do końca roku miejsc nie ma) Cena, jak na poradę "2 w 1", nie jest wygórowana. W zależności od tego z jakim problemem się przychodzi i jakie trzeba wykonać badania płaciłam zawsze w okolicach 50 - 100 zł.

Teraz Pani doktor prowadzi moją ciążę i nie mam podstaw do marudzenia. Czuję, że jestem pod dobrą opieką. Na każdej wizycie mam robione jakieś badania(oczywiście odpłatne, ale są to ceny przystępne). Chyba w ciągu całego życia nie miałam tyle razy pobieranej krwi, co w ciąży. I to dzięki Pani doktor nie puchną mi nogi w ciąży, gdyż już w I trymestrze zaleciła mi kupno pończoch przeciwżylakowych (profilaktycznie). Bardzo jej za to dziękuję i mam nadzieję, że doprowadzi mnie do szczęśliwego rozwiązania :)
autor
12.04.2011 (6 lat temu)
12.04.2011 (6 lat temu)
Do każdej publicznej wizyty musiałam dopłacać. Wizyty w pośpiechu, pani dr wychodzi wielokrotnie, odbiera telefony. Nie prowadzi karty pacjenta-za każdym razem musiałam od nowa opowiadać z czym przychodzę (a problem był ten sam od miesięcy). Zdecydowanie odradzam!
autor
05.04.2012 (5 lat temu)
05.04.2012 (5 lat temu)
polecam dobra lekarka miła fachowa budzi zaufanie rejestracja bez problemowa
autor
01.10.2012 (5 lat temu)
01.10.2012 (5 lat temu)
U dr Kujawy byłam kilka razy (i o tych kilka za dużo ). Lekarz nie prowadzi kart pacjentów, za każdym razem trzeba opowiadać historie choroby. Bardzo nieprofesjonalnie. Zauważałam jednak, ze pacjenci przyjmowani z NFZ mają swoje karty. Może chodzi o zacieranie śladów wizyt prywatnych w razie kontroli skarbowej, nie wykazywanie dochodów z gabinetu... sama nie wiem, a może to zwykłe niechlujstwo i brak poszanowania pacjenta. Ponadto dr. Kujawa zawsze się spóźnia, przyjmuje znajomych poza kolejką, (która jest ogromna, bo zapisuje więcej pacjentów, niż zdolna jest przyjąć). Odradzam.
autor
03.12.2012 (4 lata temu)
03.12.2012 (4 lata temu)
Dr kompetentna, wszystko czego nie wiem, wytłumaczy. a co najważniejsze jest to kobieta życiowa i można swobodnie porozmawiać o swoich wątpliwościach.
autor
17.12.2012 (4 lata temu)
17.12.2012 (4 lata temu)
Jestem 21-latką z niedoczynnością tarczycy i aktualnie rozregulowaną gospodarką hormonalną właśnie dzięki uprzejmości i głupocie Pani doktor Ewie Stefanowicz-Kujawie. Dlaczego? Pani doktor zapisała mi nowe tabletki antykoncepcyjne bez żadnych badań!!! Mojemu mężowi kazała przeprowadzić badanie na HPV licząc sobie bardzooooooo dużą nadpłatę ponieważ normalnie badanie kosztuje 130 zł, a Pani doktor policzyła 200!!! Cena w ogóle nie miała wpływu na rozpoznanie jakichkolwiek problemów u mojego męża, zostało to po prostu na nas wymuszone!!! Po fakcie sprawdziliśmy ceny dlatego wiemy dokładnie... Pani doktor jest tylko łasa na pieniądze za wizyty, ponieważ gdy chcemy się umówić przez NFZ lub zasięgnąć porady telefonicznej Pani doktor ma pacjenta po prostu w dupie... Ale gdy nagle widzi 100 zł zaczyna być miła i nagle wszystko jest ok. Poza tym traktowanie mojego męża w trakcie wizyty było chamskie i bezczelne, ponieważ to ja jako pacjent powinnam decydować o tym kto i kiedy będzie w trakcie mojego badania!!! Pani doktor widocznie ma coś do ukrycia skoro nie można samemu jako pacjent podejmować decyzji o przebiegu wizyty.... Jesteśmy z mężem oburzeni i zdegustowani postawą Pani doktor, a ja jako kobieta odradzam każdej z Was wizyty u tego KONOWAŁA!!! Pozdrawiam i życzę Wam lepszych wyborów w poszukiwania lekarza!!! ;)
autor
29.12.2012 (4 lata temu)
29.12.2012 (4 lata temu)
Pani doktor była miła i ciepła w kontakcie, ale bardzo chaotyczna i niezorganizowana, taka "zakręcona".
Długie kolejki w poczekalni i wrażenie pośpiechu w trakcie wizyty. Nie założyła mi nigdy karty pacjenta, więc przy każdej wizycie musiałam tłumaczyć problem na nowo i odpowiadać na te same pytania. I właściwie nigdy się nie dowiedziałam, czy coś mi dolega i co takiego mogłoby to być. Straszyła mnie guzem przysadki i koniecznością wykonania rezonansu, ale ostatecznie nie skierowała na to badanie, czego nie rozumiem. Dała mi przy którejś wizycie numer telefonu do swojej koleżanki - endokrynologa i kazała spytać, czy muszę powtarzać badania robione wcześniej. Tamta doktor nie miała pojęcia, co mi odpowiedzieć i wcale się jej nie dziwię.
Może i dr Kujawa to dobry specjalista, trudno mi to ocenić, ale w sferze kontaktu – zupełnie nie dla mnie, nie szło się normalnie porozumieć, więc ostatecznie przestałam do niej chodzić.
użytkownik
11.07.2013 (4 lata temu)
11.07.2013 (4 lata temu)
Do Pani Kujawy chodziłam ponad rok. Niestety jej nie polecam, ponieważ szkoda marnować czasu u takiej "specjalistki".

Żeby być fair napiszę, że p. Kujawa jest osobą bardzo życzliwą i miło się z nią rozmawia. Nie po to jednak poszłam do lekarza, aby szukać przyjaciół.

Kwestie naciąganych zabiegów i badań zostały już poruszone, dlatego nie będę ich opisywać. P. Kujawa faktycznie zleca większą ilość badań niż mogłaby być potrzebna (odpłatnie oczywiście).

Lekarka notorycznie się spóźnia. Na czekanie przed wizytą można sobie spokojnie zaplanować 1-2 godziny bynajmniej nie dlatego, że jest taki tłok.

Co do kompetencji p. Kujawy przeżyłam szok dopiero po zmianie lekarza, kiedy okazało się, że p. Kujawa nie wyjaśniła mi jak prawidłowo brać tabletki Euthyrox (na niedoczynność tarczycy i hashimoto). Oczywiście jest w tym też moja wina, ponieważ zaufałam lekarce zamiast instrukcji opakowania.

Ostatnie zastrzeżenie, jakie na długo zapamiętam, jest nieco osobiste. Zawsze lubiłam ćwiczyć i starałam się robić to regularnie (co 2-3 dni po godzinie wysiłku fizycznego). P. Kujawa uznała, że mi to szkodzi i że powinnam przestać, aby rozwiązać problemy ginekologiczne. W tamtym czasie byłam jeszcze pod opieką trenerki i dietetyczki, która uznała, że te zalecenia były śmieszne.

Odradzam wizytę w gabinecie p. Kujawy. Jako ostatni argument podam fakt, że problem medyczny, z jakim przyszłam do lekarki, nie został rozwiązany...A chodziłam tam ponad rok.
użytkownik
24.02.2016 (rok temu)
24.02.2016 (rok temu)
Pani doktor Ewa Kujawa jest fantastycznym lekarzem i przemiłym człowiekiem. Taktowna, kulturalna, delikatna podczas badań. Posiada dużą wiedzę medyczną i doświadczenie. Jest lekarzem bardzo życzliwym, zawsze można skonsultować się z nią przez telefon - co bardzo oszczędza czas pacjenta.
U Pani doktor leczę się już wiele, wiele lat. Chociaż mieszkam w Gdyni i mogłabym korzystać z usług innych lekarzy, jednak wybieram Panią doktor Kujawę - do której mam duże zaufanie i idę do niej bez stresu.
Jestem bardzo zdziwiona, że są osoby, które mają odmienne zdanie na temat Pani doktor niż ja.
użytkownik
22 sie (3 miesiące temu)
22 sie (3 miesiące temu)
Nie polecam!!! Porazka totalna.Nie dosc ze z godzine musialam czekac bo dr ciagle sobie gdzies wychodzila zostawiala pacjentki przy otwartach drzwiach.Krzyczala na mnie ze ona nie jest od zaburzen miesiaczki i od chorej tarczycy Nie chciala wystawic skierowan na badania krwi i nawet mnie nie zbadala .Na koniec dodala ze od przywracania okresu jest ginekolog i ze pewnie jestem w ciazy skoro nie mam okresu.Zaznacze tutaj ze miesiczki nie mam od 1,5 roku co bylo wypisane na skierowaniu od ginekologa.Totalna porazka
użytkownik
22 sie (3 miesiące temu)
22 sie (3 miesiące temu)
Odradzam.Dr bardzo nie mila jak zobaczyla ze jestem na fundusz to wprawie mnie z gabinetu wywalila co chwile gdzies chodzila gadala przez telefon .Szkoda czasu.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Gdańsk

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Kierownik Sklepu
POLOmarket Sp. z o.o. Kierownik Sklepu Miejsce pracy: Gdańsk Region: pomorskie OPIS STANOWISKA * organizacja pracy podległych pracowników w celu zapewnienia poprawnego funkcjonowania sklepu, * zapewnienie przestrzegania standardów w podległym sklepie, * monitorowanie i maksymal...
Gdańsk
wczoraj 8:57
Analityk
Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska w GdańskuPomorski Wojewódzki Inspektor Ochrony Środowiska poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko:analitykWojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska w GdańskuTrakt Św. Wojciecha 29380-001 GdańskZakres... ...
Gdańsk
wczoraj 8:51
Doradca Techniczno - Handlowy ds. Pomp Ciepła
Smart MBC, Agencja Doradztwa Personalnego i Pośrednictwa Pracy (10973) dla swojego Klienta, firmy świadczącej usługi w zakresie wentylacji, osuszania i pomp ciepła, poszukuje osób na stanowisko: Doradca Techniczno-Handlowy ds. Pomp Ciepła DTP/01/2017/DB Miejsce pracy: cała Polska (siedzib...
Gdańsk
wczoraj 5:16
Analityk
Warunki pracy praca od poniedziałku do piątku w godz. 7;15 – 15;15, praca w siedzibie urzędu, sporadyczne wyjazdy w teren, praca przy komputerze powyżej 4 godz. dziennie, bariery architektoniczne związane z poruszaniem się po budynku, schody, brak windy, brak odpowiedniej szerokości drzwi, brak od...
Gdańsk
wczoraj 3:52
Analityk
Analityk - Ogłoszenie nr: 18268 Data ukazania się ogłoszenia: 2017-11-22 Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska w Gdańsku Pomorski Wojewódzki Inspektor Ochrony Środowiska poszukuje kandydatów\kandydatek na stanowisko: Analityk Wymiar etatu: 1 Liczba stanowisk pra...
Gdańsk
wczoraj 23:52
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin