test

Opinie o Studio wnętrz Jaromir Sz., Szczecin, Husarów 7 lok. 4

Korzystałeś z usług Studio wnętrz Jaromir Sz., Szczecin, Husarów 7 lok. 4? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Agata
Data: 2011-06-03 18:07

Wizyt: 33899
Komentarzy: 55
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.06.2011 (7 lat temu)
03.06.2011 (7 lat temu)

Studio wnętrz Jaromir Sz., Szczecin, Husarów 7 lok. 4

Opinia o Studio wnętrz Jaromir Sz.
Szczecin, Husarów 7 lok. 4

NIe polecam tego PAna zamówiłam komplet lamp wraz z żarówkami. Lampy przyszły ale tylko część żąrówek za które cecna została wręcz podwojona w porównaniu do normalnej jednostkowej ceny w każdym sklepie. Nie polecam właśnie dochodzę swoich praw. Odpowiedź PAna Jaromira na moje zarzuty była taka: "Nie rozumiem Pani rozczarowania, zaakceptowała Pani nasza ofertę , wktórej rzeczywiscie pojawiły sie błędy odnoosnie ilosci dobranych żarówek do poszczególnych lamp.Więc ja również nie do końca czuję sie tu winny, wina po mojej stronie jest taka że nie ma odpowiedniej ilości żarówek w Pani zestawieniu.Koszt zarówek był wyszczególniony na zestawieniu ,które Pani zaakceptowała i na podstawie którego złożono zamówienie.Proszę równiez nie porównywać teraz po fakcie cen z Castoramy bo mamy wolny rynek i firma Castorama nie jest zadnym wykładnikiem cen oferowanych na rynku.Całe zamówienie zostało zrealizaowane zgodnie ze zlozonym zamówieniem."
Zaakceptowałam ofertę bez ilości żąrówek, kolejną ofertę z ilością żarówek otrzymałam juz po fakcie kiedy lampy były u mnie w domu. Pan JAromir sam złożył zamówienie - jak mu pasowało i mnie oszukał. NIE POLECAM GO NIKOMU! Oczywiście teraz doschodzę swoich praw.
autor
18.08.2015 (3 lata temu)
18.08.2015 (3 lata temu)
Bardzo dobra obsługa i duża wiedza na temat łazienek. Dzięki Panu Jaromirowi oszczędziłem Sobie czasu jaki bym musiał poświęcić w czasie montażu bo nie wiedziałem, że coś dodatkowo będę potrzebował. Polecam.
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
Z cala przyjemnością polecam.Oba sklepy godne polecenia.Fachową obsługą,pełne zaangażowanie sprzedawcow.Dzieki obsłudzePaństwa Szydlowskichoszczedzilam czas no i oczywiście pieniadze,ktore moglam przeznaczyc na inne cele.
użytkownik
16.10.2015 (3 lata temu)
16.10.2015 (3 lata temu)
Z cala przyjemnością polecam.Fachowośc w każdym calu. Oba sklepy godne polecenia.Fachową obsługą,pełne zaangażowanie sprzedawców.Dzięki obsłudze Państwa Szydłowskich oszczędziłam czas no i oczywiście pieniądze,które moglam przeznaczyć na inne cele.
użytkownik
16.07.2017 (rok temu)
16.07.2017 (rok temu)
Fachowość i doradzctwo na bardzo wysokim poziomie. Bardzo duża ilość asortymentu jak a pomimo tego bardzo dobrze był znany każdy produkt o który zapytałem, polecam.
użytkownik
27.12.2018 (25 dni temu)
27.12.2018 (25 dni temu)
Wszystko w jak najlepszym porzadku.dziekuje za dobre ceny i znakomita obsluge.polecam

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin