test

Opinie o Stylowe Podłogi s.c., Lublin, Łęczyńska 43

Korzystałeś z usług Stylowe Podłogi s.c., Lublin, Łęczyńska 43? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Łukasz
Data: 2017-03-28 09:13

Wizyt: 1863
Komentarzy: 24
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
28.03.2017 (rok temu)
28.03.2017 (rok temu)

Stylowe Podłogi s.c., Lublin, Łęczyńska 43

Opinia o Stylowe Podłogi s.c.
Lublin, Łęczyńska 43

Mam w domu schody zamówione w tej firmie dwa lata temu. Jak najbardziej są godni polecenia. Mają dużą wiedzę w temacie, potrafią dobrze doradzić i dobrać najlepsze dla klienta rozwiązanie. Sam montaż też bardzo sprawnie. Polecam jeśli ktoś szuka firmy zajmującej się schodami, podłogami lub tarasami.
użytkownik
13.04.2017 (rok temu)
13.04.2017 (rok temu)
firma godna polecenia. wykonywali u nie przed domem taras, z którego jestem bardzo zadowolony. panowie są bardzo dokładni w tym co robią, dodatkowo mają wysoką kulturę pracy. jak najbardziej mogę polecać.
użytkownik
28.04.2017 (rok temu)
28.04.2017 (rok temu)
Bardzo mili Panowie. Mam od nich schody w domu i wszyscy się nimi zachwycają. Świetna realizacja, wszystko dokładnie wykończone, profesjonalizm w każdym calu. Jestem w pełni usatysfakcjonowana :)
użytkownik
22.05.2017 (rok temu)
22.05.2017 (rok temu)
Bardzo solidna firma. Robili mi podłogę w mieszkaniu i wygląda fenomenalnie. Wykonanie bardzo sprawne i profesjonalne. Nie było problemu, żeby chwilę porozmawiać i wypytać o najlepsze rozwiązanie. Jestem w pełni zadowolony z obsługi. Polecam
użytkownik
14.06.2017 (rok temu)
14.06.2017 (rok temu)
robili mi taras przed domem w maju. realizacja sprawna, wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, koszt całej inwestycji jak najbardziej uczciwy. taras wygląda świetnie i jetem z niego zadowolony. pozdrawiam.
użytkownik
03.07.2017 (rok temu)
03.07.2017 (rok temu)
Polecam Stylowe Podłogi. Panowie wykonali mi drewnianą podłogę w domu. Bardzo szybka realizacja, wszystko było tak jak umówiliśmy się na początku. Podłoga wygląda świetnie i na pewno jeszcze się do nich zgłoszę w razie potrzeby.
użytkownik
20.07.2017 (rok temu)
20.07.2017 (rok temu)
Korzystałem z usług tej firmy przy okazji remontu domu. Wymienili mi całą podłogę i robili też schody. Wszystko z pięknego dębowego drewna. Całość wygląda bardzo ładnie, wykonanie solidne, a sama realizacja szybka. Myślę, że mogę ich polecać. Widać po podejściu do pracy, że to fachowcy w swojej branży.
użytkownik
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
21.11.2017 (11 miesięcy temu)
Kupiłem nowe mieszkanie i panowie z tej firmy wymieniali mi podłogę. Szybka i sprawna realizacja. Koszt mniejszy niż początkowo zakładałem. Podłoga wygląda bardzo ładnie. Polecam wszystkim szukającym tego typu usług.
użytkownik
13.12.2017 (11 miesięcy temu)
13.12.2017 (11 miesięcy temu)
Firma jak najbardziej godna polecenia. Nie jestem z Lublina, ale też oni robili mi podłogę i schody, bo polecił mi ich mój znajomy. Firma ma bardzo dobre opinie bo to solidnie fachowcy, którzy przykładają się do realizacji. Jestem bardzo zadowolony z efektów ich pracy.
użytkownik
22 sty (9 miesięcy temu)
22 sty (9 miesięcy temu)
Szybka wymiana starek podłogi na nową. Panowie zajęli się wszystkim. Pomierzyli, wymienili i posprzątali po sobie. Nowa podłoga wygląda bardzo ładnie. Jestem bardzo zadowolona z ich pracy.
użytkownik
22 lut (8 miesięcy temu)
22 lut (8 miesięcy temu)
W wakacje zrobili mi przed domem taras. Szybko sprawnie i dokładnie. Widać, że panowie zajmuję się tym już od dawna. Taras wygląda super i myślę, że będziemy z niego korzystać przez wiele lat.
użytkownik
13 mar (8 miesięcy temu)
13 mar (8 miesięcy temu)
Schody wykonane przez tę firmę wyglądają super. Ładnie dobrane drewno i dokładne wykończenia. Panowie bardzo mili i kulturalni. Schody warte swojej ceny.
użytkownik
31 mar (7 miesięcy temu)
31 mar (7 miesięcy temu)
Fajna firma, solidna i profesjonalna. Wykonali mi w mieszkaniu drewniane schody na piętro. Wyszło super. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni.
użytkownik
26 kwi (6 miesięcy temu)
26 kwi (6 miesięcy temu)
Robili u mnie podłogę. Szybko, z dobrych materiałów, realizacja zakończona na czas. Koszt całości zmieścił się w moim budżecie. Polecam.
użytkownik
1 maj (6 miesięcy temu)
1 maj (6 miesięcy temu)
Szybka wymiana podłogi. Firma pokazywała swój pełen profesjonalizm już od pierwszego kontaktu, przez pomiar, realizację i terminowe jej zakończenie. Warto było im zaufać. Jestem z nich jak najbardziej zadowolony
użytkownik
8 maj (6 miesięcy temu)
8 maj (6 miesięcy temu)
Stylowe Podłogi wykonywały u mnie przed domem taras. Jestem w pełni usatysfakcjonowana ich pracą i jak najbardziej mogę ich dalej polecać. Pracowali bardzo sprawnie, a przy tym czysto i dokładnie. Nie było żadnych poprawek. Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami :)
użytkownik
25 cze (4 miesiące temu)
25 cze (4 miesiące temu)
Polecam firmę Stylowe Podłogi. Jestem w pełni zadowolony z ich usług. Warto było poświęcić chwilę na wybranie odpowiedniego wykonawcy i mieć spokój z realizacją.
użytkownik
29 cze (4 miesiące temu)
29 cze (4 miesiące temu)
Również jestem ich zadowolonym klientem. Zrobili mi piękne schody z drewna. Pełna profeska, polecam.
użytkownik
13 lip (4 miesiące temu)
13 lip (4 miesiące temu)
Szybka i profesjonalna wymiana podłogi. Polecam firmę, 100% zadowolenia, usługa warta swojej ceny.
użytkownik
25 lip (3 miesiące temu)
25 lip (3 miesiące temu)
Polecam, solidni i robota zrobiona w terminie.
użytkownik
20 sie (2 miesiące temu)
20 sie (2 miesiące temu)
Przed domem zrobili mi bardzo ładny taras. Wszystko nie trwało długo. Cena uczciwa jak na tyle pracy i taką jakość. Warto było zatrudnić fachowców.
użytkownik
1 wrz (2 miesiące temu)
1 wrz (2 miesiące temu)
Prawdziwi fachowcy od podłóg. Znają się na materiałach i na samej robocie. Wiedzą co i jak powinno być zrobione. Mam od nich w domu podłogę i wygląda super. Cała realizacja przebiegła wzorowo.
użytkownik
26 wrz (miesiąc temu)
26 wrz (miesiąc temu)
firma Stylowe Podłogi robiła w moim domu schody. podali rozsądną wycenę, niedługi czas oczekiwania na koniec realizacji i widziałem kilka ich wcześniejszych prac. solidni i konkretni. dobrze się u mnie spisali i poleciłem ich znajomym.
użytkownik
10 paź (miesiąc temu)
10 paź (miesiąc temu)
Warto było zainwestować pieniądze w profesjonalną firmę. Wszystko na czas, solidne materiały i przede wszystkim doświadczenie. Taras jest świetny, na pewno często będziemy z niego korzystać.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin