test

Opinie o Technika budowlana. Artur Gał, Tychy, Budowlanych 98 lok. 1

Korzystałeś z usług Technika budowlana. Artur Gał, Tychy, Budowlanych 98 lok. 1? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): :)
Data: 2012-03-03 18:34

Wizyt: 19996
Komentarzy: 126
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
03.03.2012 (5 lat temu)
03.03.2012 (5 lat temu)

Technika budowlana. Artur Gał, Tychy, Budowlanych 98 lok. 1

Opinia o Technika budowlana. Artur Gał
Tychy, Budowlanych 98 lok. 1

totalna porazka. ten człowiek (" fachowiec" )nie ma zielonego pojecia o pracach remontowych itp ... chwali sie ze ma firme ale raczej mieszał komus farby i nosił wiadra .i zachcialo mu sie udawac fachowca. posiadam kilkaset zdjec do wglądu mojej "pieknej" lazienki . masakra
autor
12.03.2016 (rok temu)
12.03.2016 (rok temu)
Patrzcie haha Gał sobie podpisywał same pozytywy hahahaha Oszuscie jeden powinieneś siedzieć w więzieniu za oszustwa i okrążenie innych!!!!!
autor
12.03.2016 (rok temu)
12.03.2016 (rok temu)
Patrzcie hahaha Gał sobie same pozytywy powpisywal tu na stronce hehehe oszuscie i zlodzieju!!!!!!! Dziwię się ze jeszcze nikt ci nie nakopal do Tego szpetnego zadu!!!
użytkownik
23.03.2016 (rok temu)
23.03.2016 (rok temu)
BARDZO DZIEKUJE P.ARTUROWI I JEGO EKIPIE ZA PIEKNA ŁAZIENKE ZADOWOLENIE JEST W 100% BEDE TA FIRME JAK NAJBARDZIEJ POLECAĆ...POZDRAWIAM WIOLETTA I JANUSZ
użytkownik
2 lut (9 miesięcy temu)
2 lut (9 miesięcy temu)
Chyba Cię pogieło ten cioprok-partacz sam chyba o sobie wypisuje pozytywy podłogę z paneli spierdolił a glazurę umie kłasć ? chyba na klepisku w stodole bo nigdy bym mu już nie zlecił żadnej roboty. Uwaga kierowana do wszystkich którzy zetkną się z nazwiskiem GAŁ otworzą się GAŁY jak ich zrobił w ciula !!!!
użytkownik
2 lut (9 miesięcy temu)
2 lut (9 miesięcy temu)
Witam też zostałem oszukany robota masakra nie polecam Wie Ktoś grze w Ledzinach mieszka ten Gał
użytkownik
08.07.2016 (rok temu)
08.07.2016 (rok temu)
prosze o kontakt ludzi co pracowali u gala oraz tych co robil im remonty teraz pracowalem u niego przekrecil chce zalorzyc sprawe w sadzie pracy kont.514985858
użytkownik
08.12.2016 (11 miesięcy temu)
08.12.2016 (11 miesięcy temu)
LUDZIE SKORO MACIE TAKIE OPINIE NA JEGO TEMAT IDŹCIE NA POLICJE. KAŻDE ZGŁOSZENIE SIĘ LICZY. ZAMIAST SIĘ SKARŻYĆ DZIAŁAJCIE. MNIE TEŻ OSZUKAŁ.
JAK BĘDZIE WAS WIĘCEJ COŚ ZDZIAŁACIE. MÓJ SĄSIAD DAŁ MU ZALICZKĘ 700 ZŁ PO TYGODNIU \"PRACY\" I JUŻ WIĘCEJ SIĘ NIE POKAZAŁ, TELEFONU NIE ODBIERAŁ A POKÓJ W ROZSYPCE.
JEST OSZUSTEM.
użytkownik
10.12.2016 (11 miesięcy temu)
10.12.2016 (11 miesięcy temu)
panowie i panie mam gdzies wasze oszczerstwa i kalumnie i tak wiem ze jestem rzetelnym fachowcem co weryfikuje zawsze moja fachowosc a co za tym idzie zadowolenie klienta co w moim przypadku zawsze stawiam sobie za priorytet pozdrawiam
użytkownik
2 lut (9 miesięcy temu)
2 lut (9 miesięcy temu)
Ty ciulu smiesz pisać że jestes fachowcem ? Wszystko co zrobiłes z tym menelem z pod budy z piwem to jeden wielki KNOT. Ciebie w niedługim czasie ktos nauczy roboty jak ci obije tą szpetną zakłamaną mordę. Ludzie nie dajcie się ziesć jego pirdołom że cos potrafi otóż kompletnie nic nie potrafi tylko stwarza pozory i naciąga naiwniaków na kasę !!!!!!
użytkownik
6 maj (6 miesięcy temu)
6 maj (6 miesięcy temu)
Ty ciulu złamasie,kutasie ze smrodu po tobie nie jedna osoba przeklina dzień w którym cię wpósciła do swego domu ! Obys chóju zdechł !
użytkownik
10.12.2016 (11 miesięcy temu)
10.12.2016 (11 miesięcy temu)
wstaje rano i odpalam lagune
szybko pije kawe i do roboty sune
potem podziwiam fuszere w zadumie
mam nadzieje ze jej to na leb nie runie
na robote kielnie wiertarko-wkretarki
jebniemy wam remont az was przejda ciarki
oczywiscie prosze pania napije sie kawki
policze cie podwojnie bo nie znasz stawki
znalazl znowu fuszke gdzies na peryferiach
pracownicy od ranu juz trabia hejnal
ich marzenia o wyplacie sa wielkie jak preria
lecz kasy nie bedzie bo oszuka jak masoneria
ich pieniadze utopia sie w morzu wodki i hazardu
jutro bedzie jechal zastawiac laser do lombardu
i nie mow nic bo go jebie twoj los
dzis gał sie bawi grubo na twoj koszt


autor-galanonim zespol-artur band- tittle-ballada do nicosci
użytkownik
30 kwi (6 miesięcy temu)
30 kwi (6 miesięcy temu)
Ty ciulu ! I co dalej ci wesoło ? Niedługo wpadniesz w gorsze tarapaty ! A kawę będziesz pił szwabówę z karaluchami które będą ci towarzyszyć w celi 2/2 tam możesz sie popisać twoją fachowoscią i nie będzie ci do smiechu . Może przejdziesz do bardziej mądrych kompozycji fuszermanie ! A malowanie krat stanie się twoim chlebem powszednim !
użytkownik
22.12.2016 (11 miesięcy temu)
22.12.2016 (11 miesięcy temu)
Panie Gał za ta zrobiona kupe w moim pokoju spotkamy sie w sadzie to ze nie zaplacilem panu za zle wykonana prace to nie znaczy zeby robic takie szczeniackie numery wystarczylo poprawic i byloby wszystko ok jest pan niepowaznym facetem a ta kupe to sam pan ze sciany zlizesz nie pozdrawiam
użytkownik
23.12.2016 (11 miesięcy temu)
23.12.2016 (11 miesięcy temu)
Co ja kurwa widzę kurw...A gał mam firemkę słucha jak chuj... Haha pamiętasz jak ci dojebales koło jokera haha jak cię dorwę lamusie to sama zobaczysz co się stanie konfidencie haha kto wie gdzie robi niech pisze w komentatrzach
użytkownik
29 kwi (6 miesięcy temu)
29 kwi (6 miesięcy temu)
Pan Gał wystawił nas do wiatru. Kuchnia rozebrana czekamy na niego a telefon gluchy. Pomijam fakt ze mamy malutkie dziecko, gdzie kuchnia jest nam potrzebna. I co my kurw.. mamy teraz zrobic ja sie pytam??? Nie polecam!
użytkownik
6 maj (6 miesięcy temu)
6 maj (6 miesięcy temu)
Proszę powiadomić policję ja tak zrobiłam i zabrali się za przekręta !
użytkownik
17 cze (5 miesięcy temu)
17 cze (5 miesięcy temu)
ten gosciu robil ostatnio na francuskiej w katowicach na bielskiej kolo policji i w wiezowcu kolo hurtowni elmax.ostatnio gadal cos o robocie w chelmie jakas stara kamienica .
użytkownik
17 cze (5 miesięcy temu)
17 cze (5 miesięcy temu)
Pan Gał to oszust ipartacz wszystko klei na piance .Ludzie dzwonili na robocie w sprawie odpadających płytek.Leci mi kase-to oszust.Podajcie jego adres zamieszkania.Panie gal swiat jest maly-spotkamy sie.
użytkownik
4 wrz (2 miesiące temu)
4 wrz (2 miesiące temu)
Granitowa114/2 Bieruń
użytkownik
17 cze (5 miesięcy temu)
17 cze (5 miesięcy temu)
podajcie adres tego goscia mieszka w ledzinach
użytkownik
4 wrz (2 miesiące temu)
4 wrz (2 miesiące temu)
Bieruń, Granitowa 114/2
użytkownik
17 cze (5 miesięcy temu)
17 cze (5 miesięcy temu)
podajcie adres tego goscia mieszka w ledzinach
użytkownik
4 wrz (2 miesiące temu)
4 wrz (2 miesiące temu)
Granitowa114/2
użytkownik
15.11.2014 (3 lata temu)
15.11.2014 (3 lata temu)
Nie rozumiem negatywnych opinii innych ludzi, dla mnie Fachowiec jakich mało ! Polecam z godnością ! Człowiek złota rączka,zrobił mi mieszkanie z kilkoma pomocnikami, super efekty,wszystko się trzyma jak być powinno, i za jak niską cene ! polecam !
użytkownik
30 kwi (6 miesięcy temu)
30 kwi (6 miesięcy temu)
To chyba SAMOCHWALSTWO UWAŻAJCIE NA TEGO SKURWIELA BO SAM O SOBIE PISZE POZYTYWY ! CHAM I PRZEKRĘT
użytkownik
24.11.2014 (3 lata temu)
24.11.2014 (3 lata temu)
xxxxxxxxx mnie ! Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnimy opiniami , xxxxxxx jakich mało , brał zaliczki , nie robił nic , przystawiaj się do mojej córki ! po wszystkim chciałam zgłosić na policje , ale prosił żeby nie robić tego że żona go zabije, i powinna za takie coś ! Straciłam kontakt z tym xxxxxxxxxxx ! Mowił że jakby miał rozwód to przezemnie chciał wzbudzić żal w ludziach ! xxxxxxxxxxxx , prosze na niego uważać ! Mieszka w Lędzinach , adres podam prywatnie jeśli ktoś by chciał
użytkownik
16 cze (5 miesięcy temu)
16 cze (5 miesięcy temu)
Prosiłabym o dane adresowe oszukał mojego męża na przeszło 1200 zl, mąż pracował u niego , p.Gał unika wypłacenia pieniędzy za przepracowany czas, nie odbiera telefonów.
użytkownik
4 wrz (2 miesiące temu)
4 wrz (2 miesiące temu)
Granitowabierun114/2

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Tychy

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Zastępca Kierownika Sklepu
organizowanie sprzedaży w sposób zapewniający realizację planów sprzedaży zapewnienie wysokiego poziomu obsługi Klienta zapewnienie zgodnej ze standardami ekspozycji towarów organizowanie i nadzorowanie pracy personelu sklepu prowadzenie dokumentacji sklepu rozliczanie utar...
Tychy
wczoraj 18:36
Pracownik serwisu towarowego-market budowlany-Tychy
Agencja Pracy Full Job (numer certyfikatu 13243) dla swojego Klienta poszukuje Kandydatów do pracy na stanowisku: Pracownik serwisu towarowego w markecie Miejscowość: Tychy Opis stanowiska: - wykładanie towaru, - dbanie o ekspozycję asortymentu, - prace pomocnicze na dziale. Oferujemy: - ...
Tychy
wczoraj 17:34
Sprzedawca - Kasjer
Sprzedawca – Kasjer Miejsce pracy: Tychy M153-P OPIS ZADAŃ: Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie m.in. za: zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy, obsługę kasy fiskalnej, rozładunek dostaw towarów, dbanie o estetyczny wygląd i właś...
Tychy
wczoraj 17:23
Informatyk
Informatyk - I GROUP jest międzynarodową agencją pracy tymczasowej, której głównym zadaniem jest oferowaniem w pełni wykwalifikowanych pracowników. Jesteśmy liderem na rynku włoskim oraz jedną z czołowych agencji w krajach, w którym działamy. Posiadamy Certyfikat...
Tychy
wczoraj 12:17
Poszukuję pracy w niepełnym wymiarze godzin
Poszukuję pracy w niepełnym wymiarze godzin. Wszelkie prace magazynowe, pomoc na kuchni, piekarni, kierowca itp.Jestem dyspozycyjny w godzinach 4:00-8:00; 16:00-0:00 oraz całe weekendy.Posiadam prawo jazdy (doświadczenie jako kierowca) oraz ważną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych.Mam ...
Tychy
wczoraj 12:01
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin