test

Opinie o Tomasz Wejman, lekarz, Rzeszów, Rudna Mała 600

Korzystałeś z usług Tomasz Wejman, lekarz, Rzeszów, Rudna Mała 600 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): mojamaria mojamaria
Data: 2009-06-14 08:10

Wizyt: 422
Komentarzy: 23
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
14.06.2009 (9 lat temu)
14.06.2009 (9 lat temu)

Tomasz Wejman, lekarz, Rzeszów, Rudna Mała 600

Opinia o Tomasz Wejman, lekarz
Rzeszów, Rudna Mała 600

Mimo dość młodego wieku, pan doktor jest zdecydowany w diagnozie, kompetentny, kompleksowo tłumaczy przebieg leczenia i rehabilitacji. Jest bardzo uprzejmy.... i wiadomość dla pań.... bardzo przystojny!
użytkownik
25.06.2009 (9 lat temu)
25.06.2009 (9 lat temu)
Lekarz z powołaniem, co zdarza się coraz rzadziej, szczególnie u lekarzy młodego pokolenia. Zawsze uśmiechnięty, życzliwy, wzbudzający zaufanie swoją wiedzą medyczną.
użytkownik
01.08.2009 (9 lat temu)
01.08.2009 (9 lat temu)
Bardzo dobry doktor:)Zna się na rzeczy. Jest bardzo uprzejmy,przystępny ,dużo poświeca czsu pacjentom .Same dobre rzeczy można o nim powiedzieć:)
użytkownik
21.09.2009 (9 lat temu)
21.09.2009 (9 lat temu)
bardzo miły, sympatyczny zna się na rzeczy!!!
użytkownik
27.10.2009 (9 lat temu)
27.10.2009 (9 lat temu)
Cieszę się,że trafiłem na tego lekarza.
użytkownik
27.11.2009 (8 lat temu)
27.11.2009 (8 lat temu)
Kierując się opiniami dotyczącymi tego lekarza zdecydowałem się na wizytę. Niestety okazała się ona totalnym nieporozumieniem. Pan doktor poświęcił mojej osobie aż 3 minuty, powiedział jedno zdanie na temat mojego ortopedycznego problemu, doradził abym pomyślał o USG (oczywiście na własny koszt) a do lekarza rodzinnego udał się po skierowanie na zabiegi. Oczywiście nie zapomniał dodać abym przyszedł za jakiś czas do kontroli. Przecież to kolejne pieniądze do zarobienia za praktycznie nic. Teraz już wiem, że osoby mówiące że Szpital Św. Rodziny ma wspólną z Nią tylko nazwę.
użytkownik
07.12.2009 (8 lat temu)
Na meczu koszykowki doznalem urazu "wybicia" barku. Po nieudanej probie nastawienia barku na pogotowiu, zostalem przwieziony do szpital wojewodzkiego nr2 w rzeszowie, gdzie Pan Tomasz Wejman prawie bezbolesnie, i fachowo nastwil mi bark.
Ponziej byly wizyty w przychodni i rehabilitacja, ktora dala efekty , bo wrocilem do sportu i dalej gram w koszykowke.
A na poczatku nie bylo kolorowo, bo okazalo sie ze pomimo tego , ze RTG dalo wynik pomyslny to USG pokazalo zerwane wezoglowie barkowo-obojczykowe oraz naderwany stozek rotatorow. Myslalem juz o altroskopii, ale doktor mowil, ze to ostatecznosc, ze musze cwiczyc i wszystko bedzie dobrze.
Dziekuje, ze wlasnie takie czlowiek jak Pan Wejman stanal na mojej drodze i polecam wszystkim zdecydowanie.

Aha. I podoba mi sie jeszcze jedno, ze caly czas sa konkrety podczas wizyty , wchodze do gabinetu i wiem, ze bedziemy rozmawiac o moim barku.
użytkownik
24.02.2010 (8 lat temu)
24.02.2010 (8 lat temu)
U mnie zastosował spychoterapię. Nie wiedział co mi jest lub było to zbyt skomplikowane i wymagało dodatkowych badań, więc wymyslił jakąś chorobę której nawet nie mam objawów i kazał ją zdiagnozować. Oczywiście następna wizyta za 2 miesiące. Zdecydowanie nie polecam. Mi nie pomógł.
użytkownik
09.03.2010 (8 lat temu)
09.03.2010 (8 lat temu)
Bardzo kompetentny,sympatyczny lekarz. Wykonywał mi zabieg ortopedyczny po którym wszystko wraca do normy.
użytkownik
01.05.2010 (8 lat temu)
01.05.2010 (8 lat temu)
wg najlepszy lekarz fachowo podchodzi do pacjenta, czy na NFZ czy prywatna wizyta podchodzi bardzo dobrze. z zabiegu jestem zadowolon.
użytkownik
29.10.2010 (8 lat temu)
29.10.2010 (8 lat temu)
bardzo miły i mówi do rzeczy, wszystko wytłumaczy co robić, posiadający dużą wiedzę. dzięki niemu nie musiałam przechodzić artroskopii
użytkownik
23.02.2011 (7 lat temu)
23.02.2011 (7 lat temu)
Bardzo dobry fachowiec.Uprzejmy i sympatyczny.
użytkownik
21.01.2012 (6 lat temu)
21.01.2012 (6 lat temu)
Witam serdecznie, chciałbnym polecić tego lekarza, bardzo dobry specjalista i fachowiec w swojej dziedzinie. Miły i sympatyczny dokotr. Błażej
użytkownik
05.07.2012 (6 lat temu)
05.07.2012 (6 lat temu)
lekarz wiarygodny . dobrze leczący , wyjasnia chorobe
użytkownik
06.07.2012 (6 lat temu)
06.07.2012 (6 lat temu)
Niestety bylam zawiedziona. Brak odpowiedniego zaangazowania, wyjasnienia dalszego leczenia. Tempo wizyty szybkie.
użytkownik
06.08.2012 (6 lat temu)
06.08.2012 (6 lat temu)
Zdecydowanie nie polecam.Zgłosiłem się na rekonstrukcję kolana. Lekarz nawet nie spojrzał na kartę leczenia z poprzedniego szpitala i odrazu skierował mnie na rekonstrukcję. Obudziłem się po rekonstrukcji a okazało się że mi go nie zrobił bo stwierdził ze pół więzadła krzyżowego jest i będę w pełni sprawny. Po 6 tyg od operacji wyskoczyło mi kolano gdy szedłem po chodniku i teraz jest niestabilne. Żałuję, że zdecydowałem się na tego lekarza
użytkownik
27.09.2012 (6 lat temu)
27.09.2012 (6 lat temu)
Polecam, najbardziej uprzejmy wśród ortopedów
użytkownik
03.05.2013 (5 lat temu)
03.05.2013 (5 lat temu)
Dr.Wejman znakomity fachowiec,artysta w swej dziedzinie i miły człowiek.W lutym przeprowadził u mnie operację palucha koślawego(haluksa)Operacja przebiegała zawodowo i z wielkim spokojem(miałam złe doświadczenia podczas cesarki)Po operacji doktor zaopatrzył mnie w wszelkie informacje jak postępować dalej,a w razie pytań mogłam
jeszcze zadzwonić.Dostałam środki przeciwbólowe,zastrzyki przeciwzakrzepowe,skierowanie na zabiegi rehabilitacyjne,po prostu kompleks.Efekt-super,nie spodziewałam się,że będzie tak świetnie i z samopoczuciem i wizualnie.Dziś cieszę się,że trafiłam na dr.Wejmana
użytkownik
07.05.2013 (5 lat temu)
07.05.2013 (5 lat temu)
czas oczekiwania od zarejestrowania się telefonicznego około tygodnia umówiono nas na 8:20 a przyjęto o 9: 20 lekarz miły sympatyczny profasjonalista
użytkownik
26.01.2014 (4 lata temu)
26.01.2014 (4 lata temu)
LEKARZ O WYSOKIEJ KULTURZE OSOBISTEJ , ODPOWIEDZIALNY, PRAWDZIWY FACHOWIEC W SWOJEJ DZIEDZINIE , ODPOWIEDZIALNY, POLECAM
użytkownik
24.03.2014 (4 lata temu)
24.03.2014 (4 lata temu)
super lekarz, miły uprzejmy, kompetentny i co najwazniejsze umie słuchać pacjentów i im pomagać a nie wywyższać się ponad wszystko, to jest prawdziwy lekarz z powołania, polecam na 200 %
użytkownik
06.12.2015 (2 lata temu)
06.12.2015 (2 lata temu)
Operowana byłam przez pana doktora Wejmana i wszystko było na najwyższym poziomie.Dziękuję za to, że moja stopa po operacji wygląda ładnie i mogę chodzić w sandałkach.
użytkownik
11 lip (4 miesiące temu)
11 lip (4 miesiące temu)
Witam. Czy ma Pani może jakiś kontakt telefoniczny do pana doktora Wejmana?

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin