test

Opinie o TRYCHOLOG medyczny -"lekarz od włosów" Barbara Klupś HAIR MEDICA MEDIZU, Wrocław, Zwycięska 14 E lok. 4

Korzystałeś z usług TRYCHOLOG medyczny -"lekarz od włosów" Barbara Klupś HAIR MEDICA MEDIZU, Wrocław, Zwycięska 14 E lok. 4? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Nowakowska
Data: 2016-11-24 18:10

Wizyt: 5254
Komentarzy: 8
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
24.11.2016 (rok temu)
24.11.2016 (rok temu)

TRYCHOLOG medyczny -"lekarz od włosów" Barbara Klupś HAIR MEDICA MEDIZU, Wrocław, Zwycięska 14 E lok. 4

Opinia o TRYCHOLOG medyczny -"lekarz od włosów" Barbara Klupś HAIR MEDICA MEDIZU
Wrocław, Zwycięska 14 E lok. 4

Polecam . Naprawdę warto . Chodziłam do wielu specjalistów. Pani dr Barbara postawiła jako jedyna trafną diagnozę .Chociaż już byłam zrezygnowana. Najpierw wyleczyła skórę z łojotokowego zapalenia a teraz leczę skutecznie -bo są już efekty miejscowe łysienie plackowate.
użytkownik
28.12.2016 (rok temu)
28.12.2016 (rok temu)
Jestem zadowolony z efektu mezoterapii , ale kosztowało .

Plus preparaty to na miesiąc jakiś łaćznie1000zł . Ale to co wydawałam w aptekach bylo sumując droższe i nie było efektu .
Mam być za pół roku ciekaw jestem ile jeszcze razy mam być kłuty
użytkownik
28.12.2016 (rok temu)
28.12.2016 (rok temu)
Jestem zadowolony z efektu mezoterapii , ale kosztowało .

Plus preparaty to na miesiąc jakiś łaćznie1000zł . Ale to co wydawałam w aptekach bylo sumując droższe i nie było efektu .
Mam być za pół roku ciekaw jestem ile jeszcze razy mam być kłuty
użytkownik
04.01.2017 (rok temu)
04.01.2017 (rok temu)
Szkoda że to wszystko nie jest na fundusz. Są efekty ale kosztowne to zabiegi. Wprawdzie tu widać profesjonalizm i podejście do problemu. Majątek już wydalam w aptece i nic . a tu parę zabiegów po 150zl i widać małe włosy.
użytkownik
28.03.2017 (9 miesięcy temu)
28.03.2017 (9 miesięcy temu)
Aż nie dowierzałam że włosy mogą odrosnąć taaaak szybko po ciąży. Są jak narazie malutkie i mam problem by je ujarzmić no ale są i już nie mam prześwitu łysinny. Absolutnie z pełną odpowiedzialnością polecam Panią dr Barbarę Klupś.
użytkownik
27.04.2017 (8 miesięcy temu)
27.04.2017 (8 miesięcy temu)
Sceptycznie do tego podchodziłem , że urosną mi nowe włosy -w końcu to łysienie męskie -które też miał mój ojciec . Ale zaryzykowałem . Mam już pierwsze efekty i włosy rosną ale chcę ich mieć jeszcze więcej a z tego co wiem potrzeba czasu . Więc nadal trwa terapia
użytkownik
09.09.2017 (4 miesiące temu)
09.09.2017 (4 miesiące temu)
Skuteczność bardzo duża !
użytkownik
10 sty (9 dni temu)
10 sty (9 dni temu)
Lecze lysienie i już po 2 miesiącach dorastają włosy CUD

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin