test

Opinie o Vesuna Studio medycyny estetycznej i kosmetyki, Kraków, Al. gen. Bora-Komorowskiego 37

Korzystałeś z usług Vesuna Studio medycyny estetycznej i kosmetyki, Kraków, Al. gen. Bora-Komorowskiego 37? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): klientka
Data: 2010-12-13 18:47

Wizyt: 126212
Komentarzy: 123
Sortowanie: najnowsze najstarsze
użytkownik
13.12.2010 (7 lat temu)
13.12.2010 (7 lat temu)

Vesuna Studio medycyny estetycznej i kosmetyki, Kraków, Al. gen. Bora-Komorowskiego 37

Opinia o Vesuna Studio medycyny estetycznej i kosmetyki
Kraków, Al. gen. Bora-Komorowskiego 37

Firma podejmująca zobowiązania, z których nie potrafi się wywiązać. Niezadowoleni klienci w recepcji mogą usłyszeć, że pracownik nie ma wpływu na działanie salonu i uwagi należy skierować gdzie indziej, ale jednocześnie kontakt do właścicieli jest niedostępny. Nie polecam jako salonu na stałe.
użytkownik
19.06.2017 (rok temu)
19.06.2017 (rok temu)
Ja w tym roku zdecydowałam się na depilację laserową nóg. Oczywiście robiłam to przez imę, żeby na póżną wiosnę było wszytsko gotowe. Wiąząło się to z wielkrotnymi wizytami. Udało mi się skorzystać z pakietu na tańsze zabiegi, więc byłam zadowolna. Efekt jest, więc nie ma na co narzekac. Czasami musiałam przekładać termin.
użytkownik
20.06.2017 (rok temu)
20.06.2017 (rok temu)
Minął miesiąc od zabiegu w Vesunie, zdecydowałam się na teyosal redensity, bo mimo tego, że jestem przed trzydziestką, pod oczami miałam już dość wyraźne zmarszczki. Wprawdzie dość długo czekałam na zabieg, bo akurat trafiłam na promocję i chętnych było sporo, to jestem bardzo zadowolona. Bezboleśnie i widać efekty. Jeżeli będzie trzeba, na pewno zdecyduję się na to drugi raz.
użytkownik
07.07.2017 (rok temu)
07.07.2017 (rok temu)
Witam czy ktoras z Pan orientuje sie kiedy do pracy wraca Pani Ania z Krokusa ? Na recepcji jak dzwonilam to nie wiedza, a moze pracuje juz gdzies indziej ? Ktos/cos ? Cos nie mam szczescia utrafic na rownie dobra kosmetyczke...
użytkownik
18.07.2017 (rok temu)
18.07.2017 (rok temu)
Zmieniałam sobie kształt ust w Vesunie. Zbieralam sie bardzo dlugo do tego zabiegu. Pani mi doradzila ile użyc substacji, aby efekt byl naturalny i lekko widoczy. Taki efekt chcialam uzyskać, bo sie bałam kaczych ust. Wszytsko przebigło zgodnie z planem i mam zdjecia przed i po
użytkownik
20.07.2017 (rok temu)
20.07.2017 (rok temu)
Ja jestem w trakcie usuwanie tatuażu, mam go w niewidocznym miejscu, ale go nie lubię. Jak sie dowiedzialam, ze w Vesunie maja discivery pico to sie zainteresowalam, bo słyszałam o nim troche. Tatuaz jest stary wiec praca nad nim musi byc troche dłuższa, ale widać w niektórych miejsca ubytki tuszu.
użytkownik
16.08.2017 (rok temu)
16.08.2017 (rok temu)
Ja jestem zachwycona tym jak salon wygląda w środku, miła obsługa, dwa gabinety, wszytsko jest bardzo profesjonalne. Polecam drogne zabiegi, ale też bardziej skomplikowane/
użytkownik
24.08.2017 (rok temu)
24.08.2017 (rok temu)
Ja chciałam pozbyć się cellulitu i się udało. Serię zabiegów zakupiłam w pakiecie,m bo byla zachecajaca promoca. Widze efekty, zabiegi przebiegały miło, wiec polecam.
użytkownik
20.09.2017 (rok temu)
20.09.2017 (rok temu)
Bardzo dziękuję za zabieg wampirzego liftingu. Tyle sie zastanawialam czy go wykonac, ale dobrze sie wydarzylo, ze sie zdecydowalam, bo naprawde warto
użytkownik
27.09.2017 (rok temu)
27.09.2017 (rok temu)
Pani Ewelina jest rzetelnym lekarzem, godnym polecenia, ale czasami trzeba poczekać na termin.
użytkownik
11.10.2017 (rok temu)
11.10.2017 (rok temu)
Ja nie mam zarzutów. Dobra obsługa, nie mialam powikłań. Było czysto, schludnie, nie trzeb abylo czekac niewiadomo ile. Warto znaleźć trochę czasu i zadbać o siebie.
użytkownik
27.12.2017 (9 miesięcy temu)
27.12.2017 (9 miesięcy temu)
Byłam na zabiegu odchudzającym u Pani Eweliny Styczyńskiej. Jest to bardzo kompetentna lekarka. Wszystko poszło zgodnie z planem.
użytkownik
29.12.2017 (9 miesięcy temu)
29.12.2017 (9 miesięcy temu)
Zabieg: ThermiSmooth, efekty: Są już widoczne, bolesność: brak, Wskazania: zmarszki, Jestem bardzo zadowolona.
użytkownik
22 sty (9 miesięcy temu)
22 sty (9 miesięcy temu)
Ja zawsze pierw próbuje takich kosmetycznych zabiegów, ma potem rozglądam się za grubszymi sprawami. Ale vesuna mnie przekonała do dalszy krków, takich jak zabiegi na ciało. Z moją dietą zgrały się wręcz idealnie, także polecam.
użytkownik
29 sty (8 miesięcy temu)
29 sty (8 miesięcy temu)
Wiem, że jest nowy slaon otwierany, Bardzo polecam!! Kosmetyka i lasery wypróbowane przez mnie, Rekomeduję!
użytkownik
14 lut (8 miesięcy temu)
14 lut (8 miesięcy temu)
Polecam Vesunę jeśli chodzi o większe "ingerencje" w sensie zabiegi na ciało, zabiegi laserowe, medycynę estetyczną. Wszystko odbywa się zgodnie z procedurami. Dla nich zrezygnowałam z innej kliniki do której chodziłam wcześniej. Wszystko warte swojej ceny.
użytkownik
19 lut (8 miesięcy temu)
19 lut (8 miesięcy temu)
Po namowach koleżanek skusiłam się na wampirzy lifting. Tak trafiłam na Panią Ewelinę. Lekarz godny polecenia. Wszystko przebiegało zgodnie z planem, dodatkiem była miła atmosfera.
użytkownik
18 lip (3 miesiące temu)
18 lip (3 miesiące temu)
Klinika Vesuna to miejsce godne polecenia. Miałem spory problem z potliwością więc umówiłem się na zabieg. Efekty były już widoczne następnego dnia. Dziękuje za sporą dawkę cierpliwości i pomoc.
użytkownik
24 sie (miesiąc temu)
24 sie (miesiąc temu)
W Klinice Vesuna robiłam USG tarczycy, pani doktor która mnie badała była miła i sympatyczna. Podczas badania opowiadała mi co widzi i na koniec omówiła ze mną wyniki badania. Cóż fachowa, kompetentna osoba, a Klinikę też oceniam pozytywnie.
użytkownik
11 wrz (miesiąc temu)
11 wrz (miesiąc temu)
niegdys mialam bardzo mgliste pojecie odnosnie medycyny estetycznej, glownie kojarzyla mi sie z wypelniaczami. oczy dopiero mi sie otworzyla jak trafilam do kliniki vesuna. u nich leczylam sie z migreny za pomoca botoxu. do tej pory jestem bardzo zadowolona z efektow, pracownicy zyczliwy i fachowi. polecam wszystkim klinike vesuna, a zwlaszcza takim niedowiarkom jak ja.
użytkownik
10 paź (11 dni temu)
10 paź (11 dni temu)
Jak dla mnie Klinia Vesuna to wspaniałe miejsce, które ma szeroką ofertę zabiegową, fajnie promocje, a także profesjonalny i miły zespół. Byłam już u was kilka razy, między innymi robiłam korektę nosa i powiększałam usta i za każdym razem obsługa była dla mnie miła, osiągnęłam pożądane efekty zabiegu. Wystawiam Wam pozytywną opinię ponieważ w pełni na to zasługujecie.
autor
31.05.2015 (3 lata temu)
31.05.2015 (3 lata temu)
Wypróbowałam kilka metod i przeczytałam na forum wiele opinii na temat modelowania sylwetki i likwidacji tkanki tłuszczowej więc postanowiłam wyrazić swoją. Powiem tak jeżeli chodzi o tę dziedzinę to według mnie bezkonkurencyjny jest zabieg vanquish. Po wykonanej serii tym urządzeniem moge szczerze i z czystym sumieniem go polecić każdemu ponieważ efekty na moim przykładzie są naprawde rewelacyjne. Między innymi rozstępy i tkanka tłuszczowa zostały zredukowane, skóra stała się bardziej gęsta i ujędrniona a sylwetka wysmuklona także dokładnie stało się dokładnie to czego zawsze pragnęłam. Ja swoją terapię wykonała w klinice vesuna w bonarce i też śmiało moge polecić to miejsce.
autor
14.04.2017 (rok temu)
14.04.2017 (rok temu)
W Vesunie miałam ostatnio zabieg trilipo maximus med na pośladki. Nie mam z nimi jakichś szczególnych problemów w kwestii jędrności ale chciałam się pozbyć cellulitu i pani w Vesunie doradziła właśnie coś takiego. Zabieg trwał może jakieś 40 minut. Jest dosyć specyficzny bo na skórze czuć ciepło i czuć takie delikatne skurcze mięśni. Dla mnie nie był nieprzyjemne ale niektóre panie podobno robią sobie przy nim przerwy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona a efekty mają się uwidaczaniac jeszcze przez kilka miesięcy więc zobaczymy co dalej
użytkownik
17.05.2017 (rok temu)
17.05.2017 (rok temu)
W Vesunie po konsultacji z panią kosmetolożką zdecydowałam się na endermologie i to był bardzo dobry wybór. W pakiecie zabiegi wyszły taniej więc nie wydałam majątku. Klinika ogólnie całkiem profesjonalna z miłą i znającą się na rzeczy obsługą. Czasami trzeba się trochę naczekać na wizytę bo mają obłożenie ale i tak nie jest źle
użytkownik
25.05.2011 (7 lat temu)
25.05.2011 (7 lat temu)
W 100% zgadzam się z koleżankami poniżej! Vesuna bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Wlasnie jestem po serii zabiegow depilacji laserowej i musze stwierdzic, ze nie spodziewalam sie, ze efekty beda tak dobre:)
użytkownik
29.10.2017 (11 miesięcy temu)
29.10.2017 (11 miesięcy temu)
Pani Ewelina z Vesuny zdobyła moje zaufanie. Wystawaim opinie tylko jak jestem pewna, ale po trzech wizytach wiem, ze warto zaufać

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin