test

Opinie o Wadowicka. Autoserwis, Kraków, Wadowicka 8i

Korzystałeś z usług Wadowicka. Autoserwis, Kraków, Wadowicka 8i ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): marek9
Data: 2016-07-19 14:37

Wizyt: 9831
Komentarzy: 38
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
19.07.2016 (rok temu)
19.07.2016 (rok temu)

Wadowicka. Autoserwis, Kraków, Wadowicka 8i

Opinia o Wadowicka. Autoserwis
Kraków, Wadowicka 8i

100% pozytyw. Expresowa wymiana tarcz, klocków (wszystko lokalnie na stanie), linki ręcznego i olejów z filtrami za w sumie niewielkie pieniądze. Naprawdę miła oraz fachowa obsługa (nawet udzielą porad) Taki warsztat to ze świecą szukać !!!
użytkownik
25.07.2016 (rok temu)
25.07.2016 (rok temu)
Jak zwykle trzymają poziom naprawiali mi Renault, Toyotę, Mitsubishi a teraz Volvo. Cóż więcej powiedzieć Panowie są bardzo dobrzy i profesjonalni w swoim fachu. Na pewno jeszcze nie raz odwiedze ten warsztat ;)
użytkownik
26.07.2016 (rok temu)
26.07.2016 (rok temu)
Od lat serwisuje swoje samochody i nigdy przenigdy mnie nie zawiedli ani sie z niczym nie pomylili. Zaczynajac od całego zawieszenia kończąc na filtrach i naprawach silnika. Z czystym sumieniem polecam!
użytkownik
09.08.2016 (rok temu)
09.08.2016 (rok temu)
Zakład godny polecenia. Mieli mi wymienić gumę ochronną przegubu i zrobili to szybko i tanio. Po naprawie zadzwonili że jeszcze jest jakiś feler na mocy silnika. Zdiagnozował,usunął awarię, odstawił mi samochód. Będę już ich stałym klientem.
użytkownik
05.09.2016 (rok temu)
05.09.2016 (rok temu)
Tylko w tym warsztacie Panowie potrafili otworzyć tylną klapę po stłuczce, w dwóch poprzednich sugerowali jakieś dziwne rozwiązania. Badzo miła obsługa i szybko wykonana praca. Fachowe doradctwo oraz pomoc w kwestii ubezpieczenia. Polecam!
użytkownik
03.10.2016 (11 miesięcy temu)
03.10.2016 (11 miesięcy temu)
GORĄCO POLECAM TEN ZAKŁAD !!!
Obsługa szybka, miła i konkretna....nie ma stękania jak w innych pseudo warsztatach, że się nie da. Wszystko trafnie i profesjonalnie zdiagnozowane i naprawione. A co najważniejsze nigdy nie odmawiają pomocy, nawet w najbardziej podbramkowych sytuacjach, a drobnostki usuwają od ręki ;)
użytkownik
04.10.2016 (11 miesięcy temu)
04.10.2016 (11 miesięcy temu)
Obsługa bardzo dobra, padł mi akumulator w puncie i autko stało martwe pod domem, jeden z pracowników podjechał zemną pod dom, odpaliliśmy auto na kable zajechaliśmy na warsztat - wymienili akumulator od ręki, szybko i profesjonalnie, przy okazji sprawdzili ładowanie alternatora. Obsługa bardzo miła, nie było żadnych problemów.
użytkownik
25.11.2016 (9 miesięcy temu)
25.11.2016 (9 miesięcy temu)
u mnie był problem z klimatyzacją, padła jeszcze w lato i nie miałem zupełnie czasu tego załatwić co nie było za sensowne bo w upały się umęczyłem niemiłosiernie, w końcu uznałem że teraz zimą w tym temacie obłożenie pewnie mniejsze i na przyszłe lato będzie z głowy i faktycznie na Wadowickiej bardzo szybko uporali się ze sprawą więc żałuje że tak długo zwlekałem bo pewnie latem też nie byłoby z tym problemu, naprawdę wysoki poziom!
użytkownik
28.11.2016 (9 miesięcy temu)
28.11.2016 (9 miesięcy temu)
Znam się na mechanice dość dobrze i jestem bardzo zadowolony z usług tego warsztatu. Skorzystałem z niego już trzykrotnie. Za każdym razem naprawa odbywała się sprawnie, mechanicy trafnie diagnozowali problem, nikt nie próbował naciągnąć mnie na dodatkowe koszty. Mogę polecić wymagającym klientom.
użytkownik
30.11.2016 (9 miesięcy temu)
30.11.2016 (9 miesięcy temu)
mogę tylko przytaknąć dotychczasowym opiniom, do Auto Serwis Wadowicka trafiłem właśnie w związku z pozytywnymi recenzjami w sieci i nie rozczarowałem się, bo faktycznie wszystko przebiegło sprawnie i w rozsądnych cenach więc na pewno będę wracał
użytkownik
05.12.2016 (9 miesięcy temu)
05.12.2016 (9 miesięcy temu)
W Auto Serwisie Wadowicka korzystam z przeglądów rejestracyjnych i z wymiany opon razem z przechowalnią. W obu przypadkach cena jest bardzo atrakcyjna, a za przechowanie opon dostaje się jeszcze kupon na darmowe mycie auta:) Duży plus za profesjonalne podejście do klienta i terminowość.
użytkownik
07.12.2016 (9 miesięcy temu)
07.12.2016 (9 miesięcy temu)
chyba najlepsi na rynku, po przeprowadzce do Krakowa długo szukałem dobrego mechanika bo ceny potrafią mieć kosmiczne ale do nich trafiłem z polecenia kumpla z pracy i już zostałem bo usługi świadczą na bardzo wysokim poziomie, za rozsądne pieniądze i można polegać na ich rzetelności i terminowości
użytkownik
07.12.2016 (9 miesięcy temu)
07.12.2016 (9 miesięcy temu)
Szybko, solidnie- dwie najważniejsze cechy jak dla mnie i na to ze strony Auto Serwisu Wadowicka jak najbardziej można liczyć, nie podejmuje się oceniania poziomu cen bo zupełnie nie wiem jak to powinno wyglądać, a nie czuje żebym płacił za usługę więcej niżby wypadło w stosunku do jakości pracy
użytkownik
09.12.2016 (9 miesięcy temu)
09.12.2016 (9 miesięcy temu)
ciągłe problemy z akumulatorem naprawdę dawały w kość, coś tam pogrzebałem na własną rękę ale bez powalających rezultatów więc uznałem, że lepiej powierzyć to fachowcom, w Auto Serwis Wadowicka zajęło im to tyle, że od razu mogłem do nich jechać zamiast zwlekać i bawić się w wielkiego mechanika :D szybko było po kłopocie i nie pociągnęło mnie po kieszeni
użytkownik
09.12.2016 (9 miesięcy temu)
09.12.2016 (9 miesięcy temu)
Pełen profesjonalizm. Wymiana oleju, klocków, filtrów + bezpłatny przegląd samochodu. Sprawnie, szybko, solidnie. I jeszcze dostałem kupon na mycie auta. Więcej takich warsztatów:)
użytkownik
18.12.2016 (9 miesięcy temu)
18.12.2016 (9 miesięcy temu)
Najlepszy serwis z jakim miałem styczność, w naprawy sam się trochę bawię i nie jest łatwo naciągnąć mnie na zmyślone koszta a czujny jestem bardzo, w Auto Serwis Wadowicka zrobili co mieli zrobić szybko, profesjonalnie bez kombinowania i auto wróciło do mnie w mgnieniu oka- na taką obsługę właśnie w serwisie liczę
użytkownik
18.12.2016 (9 miesięcy temu)
18.12.2016 (9 miesięcy temu)
Dużo dobrego widzę zostało już powiedziane, ja dodam jeszcze, że cenię nastawienie na klienta u nich i różne fajne promocje które wiążą się z podstawowymi usługami, widać, że dbają żeby do nich wracać i to się ceni
użytkownik
21.12.2016 (8 miesięcy temu)
21.12.2016 (8 miesięcy temu)
Bardzo dobry warsztat. Szybko znaleźli usterkę i przy okazji bezpłatnie sprawdzili mi auto na lini. Jak się okazało problem był w przepustnicy i świecach. Naprawa przebiegła bardzo sprawnie, cena uczciwa- no i wystawiają faktury. Z pewnością tam wrócę.
użytkownik
27.12.2016 (8 miesięcy temu)
27.12.2016 (8 miesięcy temu)
Dobry serwis, chyba w Krakowie najlepszy chociaż wiadomo, wszystkich też nie sprawdziłem, ale skoro z nich jestem zadowolona i nie widzę, żeby koszta były za wysokie to nie widzę powodów do dalszego poszukiwania
użytkownik
27.12.2016 (8 miesięcy temu)
27.12.2016 (8 miesięcy temu)
Akumulator zaczął nawalać więc zgłosiłem się do Auto Serwis Wadowicka, faktycznie okazało się, że bez wymiany się nie obejdzie więc fajnie doradzili na jaki wymienić i zajęli się całą sprawą więc generalnie jestem zadowolony z poziomu obsługi
użytkownik
3 sty (8 miesięcy temu)
3 sty (8 miesięcy temu)
serwis dla którego nie ma rzeczy niemożliwych, co prawda można zrobić czasem coś taniej gdzie indziej, nie ma co ukrywać, ale jak dla mnie za jakość się jednak płaci i wolę zostawić parę groszy więcej a mieć pewność, że naprawiając jedno nie zepsują drugiego co też mi się już zdarzało
użytkownik
3 sty (8 miesięcy temu)
3 sty (8 miesięcy temu)
Działają szybko i sprawnie czyli tak jak powinien działać serwis, do tego często mają różne fajne promocje co jest dużą zaletą bo w dzisiejszych czasach każdy usługodawca o klienta powinien trochę zawalczyć
użytkownik
12 sty (8 miesięcy temu)
12 sty (8 miesięcy temu)
Profesjonalny warsztat z dobrymi mechanikami. Zmienili mi rozrząd i olej z filtrami. Cena w porządku, obsługa fachowa, duży plus za gwarancję na wykonane prace. No i zawsze do nich podjeżdżam przed wakacjami czy feriami na bezpłatny przegląd żeby mieć pewność, że auto w trasie mi nie padnie i potwierdzam-przegląd jest w 100% darmowy, nie ma żadnych ukrytych kosztów.
użytkownik
27 sty (7 miesięcy temu)
27 sty (7 miesięcy temu)
Z serwisu korzystam już ładnych kilka sezonów i nigdy nie mogłem się do niczego przyczepić. Pełen profesjonalizm, naprawa sprawna i dokładna, przystępne ceny. Niedawno po raz pierwszy skorzystałem też z ich stacji kontroli pojazdów i też jestem bardzo zadowolony, bo kontrole przeprowadzili mega dokładnie, także teraz wiem, że mogę bezpiecznie jeździć.
użytkownik
3 kwi (5 miesięcy temu)
3 kwi (5 miesięcy temu)
Dołączam do grona zadowolonych klientów auto serwisu z Wadowickiej 8i. Miałem problem z odpalaniem, panowie mechanicy szybko znaleźli tego przyczynę i sprawnie naprawili. Cena konkurencyjna, na pewno jeszcze nie raz tam zawitam.
użytkownik
27 kwi (4 miesiące temu)
27 kwi (4 miesiące temu)
Solidna i fachowa firma. Zawsze sumiennie i dokładnie wykonują swoją pracę. Zawsze informują o kosztach przed naprawą i kwoty nie zmieniają się po wykonaniu roboty. Ceny adekwatne.Polecam.
użytkownik
10 maj (4 miesiące temu)
10 maj (4 miesiące temu)
Polecam ten serwis. Miałem gdzie indziej kilka przygód z mechanikami, tutaj fachowo i do rzeczy. Wymieniono mi przekładnię kierowniczą, chodzi już jak należy. Na wizytę umówiłem się na konkretną godzinę, naprawa wykonana sprawnie, cena ok, bardzo sympatyczna obsługa.
użytkownik
8 cze (3 miesiące temu)
8 cze (3 miesiące temu)
Z rana zostawiłem autko na warsztacie, po południu już telefon, ze jest do odbioru. Nie dość, że szybko i niedrogo to jeszcze w ramach promocji umyli mi go na myjni. Takie podejście do klienta to ja rozumiem.
użytkownik
12 cze (3 miesiące temu)
12 cze (3 miesiące temu)
Pracuję w średniej wielkości firmie budowlanej i na mojej głowie są wszystkie nasze samochody, zarówno osobowe jak i dostawcze ( a jest ich w sumie 6). Serwisuje je w Auto Serwisie Wadowicka. Od kiedy korzystamy z ich usług, koszty użytkowania naszych aut spadły blisko o 25%. Co więcej, serwis regularnie przypomina nam o darmowych przeglądach, przechowują nasze opony, a w nagłych przypadkach przyjmują poza kolejnością. No i fakturowanie raz w miesiącu. Polecam!
użytkownik
3 lip (2 miesiące temu)
3 lip (2 miesiące temu)
Miałem gdzie indziej kilka przygód z mechanikami, tutaj fachowo i do rzeczy. Wymieniono mi przekładnię kierowniczą, chodzi już jak należy. Na wizytę umówiłem się na konkretną godzinę, naprawa wykonana sprawnie, cena ok, bardzo sympatyczna obsługa. Polecam.
użytkownik
18 lip (2 miesiące temu)
18 lip (2 miesiące temu)
Profesjonalna obsługa, naprawy na najwyższym poziomie, przyjemny kontakt. Ceny w porządku, cierpliwie odpowiadają na wszystkie pytania. Pięć gwiazdek za wszystko.
użytkownik
20 lip (miesiąc temu)
20 lip (miesiąc temu)
Widzę, że jest tu więcej zadowolonych klientów Auto Serwisu Wadowicka. Ostatnio robiłem u nich klimę, fajne promocje mają w lecie, a niedługo podjadę na przegląd do dowodu. Mój sprawdzony warsztat.
użytkownik
24 lip (miesiąc temu)
24 lip (miesiąc temu)
Robią bezpłatne przeglądy na linii diagnostycznej- fajna opcja przed wyjazdem na wakacje czy ferie. Ja za pierwszym razem trafilem tu troche przypadkowo, przez ulotkę i od kiedy wypróbowałem i okazało się, że rzeczywiście nie ma żadnych haczyków czy ukrytych kosztów podjeżdżam na taki przegląd kilka razy do roku.
użytkownik
26 lip (miesiąc temu)
26 lip (miesiąc temu)
Zrobią Ci wszystko na tip-top, nie będziesz się miał do czego przyczepić. Do tego przyzwoite ceny, szybko uwijają się z robotą i dają gwarancję. Polecam.
użytkownik
28 lip (miesiąc temu)
28 lip (miesiąc temu)
Bardzo dobry warsztat. W krótkim czasie znaleźli usterkę i przy okazji bezpłatnie sprawdzili mi auto na linii. Jak się okazało problem był w przepustnicy i świecach. Naprawa przebiegła bardzo sprawnie, cena uczciwa- no i wystawiają faktury. Z pewnością tam wrócę.
użytkownik
4 sie (miesiąc temu)
4 sie (miesiąc temu)
Pofesjonalnie wykonana usluga w cenie wcześniej uzgodnionej. Bardzo dobry kontakt, pełna przejrzystość- brak naciągania na niepotrzebne koszty.polecam.
użytkownik
7 sie (miesiąc temu)
7 sie (miesiąc temu)
Objechałem kilka warsztatów w krakowie zanim tu trafiłem. Zawsze było coś nie tak. Tutaj zupełnie inaczej, pełen profesjonalizm,nie ma się do czego przyczepić. Robota mega fachowa, ceny w sam raz na moję kieszeń, sympatyczna obsługa.
użytkownik
25 sie (25 dni temu)
25 sie (25 dni temu)
Polecam. Profesjonalna obsługa,kosztorys, gwarancja, terminowość, dokładność. Długie godziny otarcia, można rano zostawić auto i odebrać o pracy.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

3 Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Oferty pracy z miejscowosci Kraków

Tytuł ogłoszenia Gdzie?
Programista PHP
Blue Paprica to software house tworzący rozwiązania internetowe łączące kreację, strategię i zaawansowane technologie. Pasjonuje Cię programowanie? Chciałbyś pracować nad dużymi projektami? Lubisz pracę w młodym zespole i chcesz rozwijać się w stabilnej firmie, a dodatkowo pracować w samym centrum ...
Kraków
wczoraj 14:08
Pracownik Działu Reklamacji
Firma Partner Tele.com, hurtowania akcesorii GSM z siedzibą w Krakowie poszukuje pracownika na stanowisko: Pracownik działu Reklamacji.Oferujemy:stabilne zatrudnienie w opraciu umowa o pracęmiłą atmosferę w zgranym zespolejedną zmiane od pon do pt w godzinach od 8 do 16bogaty pakiet medyczny, kartę ...
Kraków
wczoraj 22:13
MAGAZYNIER / KIEROWCA KRAKÓW
Hurtownia kosmetyków i chemii gospodarczej TABOX SP. Z O.O. w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje osób do pracy na magazynie w Krakowie oraz kierowców rozwożących zamówienia.Opis stanowiska:• kompletacja oraz pakowanie zamówień,• utrzymywanie porządku w magazynie,• rozkładanie towaru na mag...
Kraków
wczoraj 22:13
Pracownik Magazynu ( Kokotów k. Krakowa)
ATERIMA - Jesteśmy agencją zatrudnienia z siedzibą w Krakowie, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 7085. Działamy w całej Polsce, zawsze etycznie i zgodnie z zasadami. Zamiast szukać dróg na skróty, stawiamy na odpowiedzialność. Zgłoś się do nas - mamy dla Ciebie pracę.Zgłoś si...
Kraków
wczoraj 22:13
Zatrudnię pracownika na magazyn - PILNE
Sander System jest dynamicznie rozwijającą się firmą z potencjałem zajmującą się produkcją i dystrybucją elementów grzewczych na rynku polskim.Poszukujemy pracownika na stanowisko: MagazynierLokalizacja: Kraków, Prądnik BiałyWymagania:Punktualność, uczciwość, lojalnośćPrawo jazdy kat.BObsługa komput...
Kraków
wczoraj 22:13
Wszelkie prawa zastrzeżone ©najlepszyfachowiec.pl | regulamin