test

Opinie o Wega A. PW, Kalisz, Obozowa 38-40

Korzystałeś z usług Wega A. PW, Kalisz, Obozowa 38-40 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): jorden
Data: 2017-05-15 08:32

Wizyt: 6169
Komentarzy: 12
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
15.05.2017 (8 miesięcy temu)
15.05.2017 (8 miesięcy temu)

Wega A. PW, Kalisz, Obozowa 38-40

Opinia o Wega A. PW
Kalisz, Obozowa 38-40

Imho można polecić robotę na autotransportrze - na lohrach dobrze płacą, sporo samochodów mają i dodatkowo jeszcze kasa zawsze jak na razie na czas
użytkownik
09.10.2017 (3 miesiące temu)
09.10.2017 (3 miesiące temu)
Siemano, jeździ ktoś w wedze na lohrach - podobno kierowców szukają i chce uderzyć do nich. Warto?
użytkownik
10.10.2017 (3 miesiące temu)
10.10.2017 (3 miesiące temu)
Chcesz pracować czy się obijać? :) jak pierwsza opcja to kasa jest dobra imho
użytkownik
11.10.2017 (3 miesiące temu)
11.10.2017 (3 miesiące temu)
Jak kasa jest to robota jest i odwrotnie :) płacą na czas? jak z autami, stawki okej?
użytkownik
12.10.2017 (3 miesiące temu)
12.10.2017 (3 miesiące temu)
Teraz te stawki chyba najlepsze mają za jakie kiedykolwiek jeździłem, dobrze wszystko płacą i kiedy trzeba.
użytkownik
13.10.2017 (3 miesiące temu)
13.10.2017 (3 miesiące temu)
Rozliczają wszystkie diety etc za wyjazdy? ile km można zrobić na m-c?
użytkownik
16.10.2017 (3 miesiące temu)
16.10.2017 (3 miesiące temu)
Kilkanaście tysi, wtedy też i stawka jest lepsza. diety są liczone jak powinny, bez kombinowania tutaj
użytkownik
17.10.2017 (3 miesiące temu)
17.10.2017 (3 miesiące temu)
Dzwoniłem i podjadę do nich na miejsce na rozmowę w przyszłym tygodniu, może uda się załatwić coś w miarę od ręki.
użytkownik
18.10.2017 (3 miesiące temu)
18.10.2017 (3 miesiące temu)
Dogaduj i jedź, nie jeździsz kasa nie leci :) prosty deal, ale ja tam sobie chwalę, płacą ok, na czas i jest transport pod auto
użytkownik
19.10.2017 (3 miesiące temu)
19.10.2017 (3 miesiące temu)
Widziałem w ogłoszeniu właśnie i faktycznie bezproblemowo można skorzystać aby nie dojeżdżać samodzielnie?
użytkownik
20.10.2017 (3 miesiące temu)
20.10.2017 (3 miesiące temu)
Tak bezproblemowo, kwestia skąd jedziesz ale sporo osób się zabiera bo mają własnego busa więc przynajmniej nie trzeba drałować jakimś własnym transportem. Powodzonka!
użytkownik
11.12.2017 (miesiąc temu)
11.12.2017 (miesiąc temu)
Generalnie bardzo okej. Sporo ludzi narzeka wypisuje jakieś nie wiadomo co, a fakt jest taki że płacą bardzo dobrze, do tego jeszcze opłacą ZUS, auta są w porzadku i wszystko na papierze.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © najlepszyfachowiec.pl | regulamin