test

Opinie o Weiss Klinik Prywatny Szpital, Chorzów, Wiejska 4

Korzystałeś z usług Weiss Klinik Prywatny Szpital, Chorzów, Wiejska 4? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Małgosia
Data: 2012-08-16 21:22

Wizyt: 28642
Komentarzy: 65
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
16.08.2012 (6 lat temu)
16.08.2012 (6 lat temu)

Weiss Klinik Prywatny Szpital, Chorzów, Wiejska 4

Opinia o Weiss Klinik Prywatny Szpital
Chorzów, Wiejska 4

W Weiss Klinik miałam wykonywaną laserową korekcję wzroku. Jestem bardzo zadowolona! Oceniam bardzo pozytywnie efekty zabiegu, jak i obsługę lekarską.
autor
17.08.2016 (2 lata temu)
17.08.2016 (2 lata temu)
Zabieg metodą epi-lasik w kwietniu w Weiss Klinik i wszystko ok. Klinika i lekarze super, zabieg nieprzyjemny, ale do wytrzymania i przeżycia. Trzeba uzboić się w cierpliwość i cierpliwie czekać na efekty. Miesiąc to minimum, choć to od wady pewnie zależy. Jestem zadowolony i polecam.
użytkownik
23.09.2016 (2 lata temu)
23.09.2016 (2 lata temu)
Super klinika, bardzo dokładne badania i miła obsługa. Byłam zbadać oczy pod kątem soczewek kontaktowych, na miejscu badania, lekarz i optyk. Polecam
użytkownik
20.10.2016 (2 lata temu)
20.10.2016 (2 lata temu)
Ja się borykałam z astygmatyzmem i w Weiss Klinik w końcu udało się coś z tym zrobić. Bardzo dobry zespół medyczny i do tego sympatyczny. Wszystko robią u siebie na miejscu, a cenowo też nie ma jakoś specjalnie drogo.
użytkownik
21.10.2016 (2 lata temu)
21.10.2016 (2 lata temu)
Zdecydowanie polecam. Pani dr Anna Rogowska-Godela potrafi zdziałać cuda. Praktycznie byłam już ślepa jak kret - okulary jak denka od butelki :D, a teraz widzę bardzo dobrze. Jeśli ktoś rozważa laserową korekcję wzorku to własnie w Weiss Klinik :)
użytkownik
23.12.2016 (rok temu)
23.12.2016 (rok temu)
Jestem 10 dni po zabiegu EBK. Weiss Klinik i doktor Rogowską oceniam na 6! Pielęgniarki bardzo dbały o wszystko, aby mi było komforotowo itd. Pani doktor natomiast tłumaczyła krok po kroku, co robi i co się będzie działo, na koniec szczegółowe instrukcje jak podawać krople. Zabieg bardzo szybki, nic nie boli, troszkę stresujący, ale obsługa robi wszystko :) Po zdjęciu soczewek opatrunkowych widze znacznie lepiej, ale jeszcze nie perfekt. Goi się jeszcze wszystko, kolejna wizyta po nowym roku zaraz. Na dziś jestem bardzo zadowolona!
użytkownik
24.02.2017 (rok temu)
24.02.2017 (rok temu)
W Weiss Klinik miałam robioną korekcję wzroku metodą femto-lasik pod okiem dr Łukasz Cwalina. Jestem bardzo zadowolona zarówno z opieki jaką mnie objęto, jak i efektów zabiegu. Po około tygodniu już znacznie lepiej widziałam, a teraz już w ogóle jest super (minął jakoś miesiąc). Tak więc z czystym sumieniem mogę ich polecić.
użytkownik
26.02.2017 (rok temu)
26.02.2017 (rok temu)
Zabiegi laserowej korekcji wzroku w Klinice Weiss odbywają się na najwyższym poziomie profesjonalizmu. Personel kliniki na rynku medycznym odznacza się wieloletnim doświadczeniem oraz wysoką kulturą osobistą. Ponadto osobisty kontakt z lekarzem prowadzącym napawa optymizmem. Dr Łukasz Cwalina to wieloletni praktyk, który na bieżąco doskonali swoją wiedzę i umiejętności. Zabieg bezbolesny, a poprawa wzroku nastąpiła jak obiecywał lekarz już po tygodniu.
użytkownik
28.02.2017 (rok temu)
28.02.2017 (rok temu)
Dołączam do grona zadowolonych pacjentów. Zabieg został przeprowadzony bardzo szybko i bezproblemowo. Trochę stresu było, ale zaufałam w pełni lekarzom, którzy wraz z pielęgniarkami otaczają swoich pacjentów niesamowitą opieką. Zabiegi są wykonywane profesjonalnie i higienicznie. Nastąpiła znaczna poprawa wzroku, a dolegliwości po zabiegu były znikome i do przeżycia, tak jak zapewniali mnie lekarze. Jestem im bardzo wdzięczna za pomoc i okazaną troskę. Polecam serdecznie Klinikę Weiss!
użytkownik
28.02.2017 (rok temu)
28.02.2017 (rok temu)
Ja wadę wzroku miałem leczoną metodą femto-lasik. Na szczęście była to niewielka wada i efekt poprawy zauważyłem bardzo szybko, niemniej jednak muszę przyznać, że dr Łukasz Cwalina, który przeprowadzał zabieg, zrobił to naprawdę profesjonalnie.
użytkownik
10.04.2017 (rok temu)
10.04.2017 (rok temu)
Ja jestem 3 tygodniu po femto-lasiku w Weiss Klinice. Efekty zabiegu super!!!! Nie spodziewałem się aż takiego WOWWW!!! Zabieg trwa bardzo krótko, nic nie boli, praktycznie jeden tylko dzień z jakimś bólem jakby coś do oka wpadło. Potem z dnia na dzień lepiej i coraz wyraźniej. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
użytkownik
15.05.2017 (rok temu)
15.05.2017 (rok temu)
Niesamowite uczucie gdy w ciągu 30 minut, świat staje się wyraźny!! W październiku 2016 miałam laserową korekcję metodą EBK. Wada -8 na jednym oku, a na drugim 6,75 oraz niewielki astygmatyzm na jednym. Uzyskałam wymarzony efekt do zera na obu oczach. Pozostał jedynie astygmatyzm pooperacyjny, który ustąpił do 3 miesięcy. Sam zabieg bezbolesny, 3 dni po zabiegu najtrudniejsze, jednak z każdym kolejnym dniem jest lepiej. Bardzo serdecznie polecam klinikę, pełen profesjonalizm, przyjazne podejście do pacjentów. Jestem bardzo zadowolona ze swojej decyzji i polecam każdemu.
użytkownik
21.06.2017 (rok temu)
21.06.2017 (rok temu)
Postanowiłam podzielić się moimi doświadczeniami, ponieważ przed zabiegiem sama szukałam informacji na temat laserowej korekty. Wada przed zabiegiem: wysoki astygmatyzm mieszany powyżej 4. Był jeszcze + na oczach ale nie duży . Dr. Kucharzewski poinformował mnie przed zabiegiem, ze do zera raczej nie uda się zejść w moim przypadku i okulary mogą być potrzebne do pracy przy komputerze czy jazdy samochodem wieczorowa porą. Zabieg został przeprowadzony metoda EBK. Sam zabieg bezbolesny, oczy są znieczulone kroplami wcześniej podanymi. Po zabiegu pierwsze 24h to dla mnie katastrofa. Potworny światłowstręt, do tego co godzinę trzeba kropić oczy, które gdy tylko otwierałam zalane były łzami , słabe widzenie jakby przez mgle. Z dnia na dzień coraz lepiej, nie pamietam dokładnie po jakim czasie wzrok się wyostrzył i ustabilizował, kilka tygodni. Obecnie jestem 2,5 miesiąca po zabiegu. Po wizycie kontrolnej okazało się, ze udało się zejść prawie do zera, nie potrzebuje w ogóle okularów. Nie potrafię opisać jak zmienił się komfort życia po operacji.
użytkownik
04.08.2017 (rok temu)
04.08.2017 (rok temu)
Bardzo dobre warunki i profesjonalna obsługa. Świetne podejście do pacjenta, pobyt u Was to sama przyjemność , zero bólu i stresu. Zabieg laserowej korekcji wzroku udany jak najbardziej i przeprowadzony profesjonalnie. Wreszcie mogę zapomnieć o okularach.Obsługa na najwyższym poziomie
użytkownik
04.08.2017 (rok temu)
04.08.2017 (rok temu)
Bardzo dobra korekta, byłam tutaj na laserowej korekcie wzroku, wszystko odbyło się sprawnie i szybko. Po zabiegu nie miałam żadnych powikłań. Naprawdę polecam w 100%!
użytkownik
27.12.2017 (9 miesięcy temu)
27.12.2017 (9 miesięcy temu)
Jestem po zabiegu femto-lasik. Zaraz po zabiegu widziałam świętnie!!!!! Klinika na medal, Pan dr Cwalina przeuroczy i bardzo kompetentny człowiek. Pielęgniarki przesympatyczne. Polecam w 100%!!!!!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin