test

Opinie o Wioletta Weiss-Konek, dr n. med., Bydgoszcz, kurpinskiego 5

Korzystałeś z usług Wioletta Weiss-Konek, dr n. med., Bydgoszcz, kurpinskiego 5 ? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2010-10-06 21:28

Wizyt: 864
Komentarzy: 30
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
06.10.2010 (7 lat temu)
06.10.2010 (7 lat temu)

Wioletta Weiss-Konek, dr n. med., Bydgoszcz, kurpinskiego 5

Opinia o Wioletta Weiss-Konek, dr n. med.
Bydgoszcz, kurpinskiego 5

Dr Weiss była bardzo arogancka. Nie mam zastrzeżeń co do jej kompetencji, ale nigdy więcej nie skorzystam z jej usług
autor
22.10.2010 (7 lat temu)
22.10.2010 (7 lat temu)
Bardzo konkretna i rzeczowa, godna zaufania. Posiada dużą wiedzę
autor
11.11.2010 (7 lat temu)
11.11.2010 (7 lat temu)
Pani bardzo niemila nie potrafi sie zajac dziecmi powinna zmienic zawod...! ; / Bardzo Arogancka kobieta z Pani jest ..! ; /
autor
12.11.2010 (7 lat temu)
12.11.2010 (7 lat temu)
Choruję na łuszczycę wiele lat, od około roku leczę się u doktor Weiss, która zawsze ma dla mnie czas, cierpliwie wypisuje maści robione, które są dużo tańsze i to wszystko na narodowy fundusz!!! Dzięki niej pracuję normalnie, nie powodując obrzydzenia u klientów siedząc w okienku pocztowym.Pani Doktor niech się Pani nie martwi.Prawdziwi pacjenci, których pani leczy wiedzą jak dobrze mają z panią!!!pozdrawiam Hania
autor
13.11.2010 (7 lat temu)
13.11.2010 (7 lat temu)
Właśnie przez takich lekarzy powstają negatywne opinie o polskiej służbie zdrowia! Po takiej wizycie człowiek zastanawia się po co chodzi do lekarza, żeby się dodatkowo denerwować, tracić czas i nie uzyskać najmniejszej pomocy, porady chociaż!?? Pani Wioletta Weiss-Konek chyba zapomniała jak powinno się traktować ludzi, zbywa pacjenta i nie ma dla niego czasu, jest nieuprzejma i momentami nieprofesjonalna. Załamka, radze się zastanowić przed wizytą u tej pani, najlepiej z góry serdecznie jej podziękować, są inni lekarze, dla których dobro pacjenta jest ważne! Mam nadzieję, że po takich komentarzach coś się zmieni!
autor
13.11.2010 (7 lat temu)
13.11.2010 (7 lat temu)
A ja myślę,że wszystkie te 5 ostatnich opinii napisała jedna i ta sama osoba. Byłam świadkiem jak w Klinice Dermatologii ojciec małego dziecka które zostało źle skierowne wyzwał na korytarzu dr Weiss od k....tym bardziej że długo czekał nie przez dr Weiss, która dyżur zaczynała od 15.00...tylko czekał na panią ordynator której w tym czasie nie było, a potem trafił do poradni do tej samej pani ordynator, która teraz rzekomo jest cudownym lekarzem!!!
autor
15.11.2010 (7 lat temu)
15.11.2010 (7 lat temu)
Do czego tu dochodzi, wygląda na to, że Pani doktor w odwecie sama pisze sobie pozytywne komentarze, tragedia. Ciekawe gdzie leży prawda, wygląda mi to na poczucie winy :) Niestety ja ostatnio przekonałam się i potwierdzam, że podczas wizyty nie wszystko było w porządku! Polecam równo traktować ludzi, a nie w zależności od humoru co jest niedopuszczalne w tym zawodzie!
autor
16.11.2010 (7 lat temu)
16.11.2010 (7 lat temu)
Bardzo niekompetentna pani doktor, bardzo arogancka i malo uprzejma!absolutnie odradzam wizyte!!
autor
17.11.2010 (7 lat temu)
17.11.2010 (7 lat temu)
Jeszcze nigdy nie spotkalem tak mało kompetentnego lekarza ...
autor
18.11.2010 (7 lat temu)
18.11.2010 (7 lat temu)
Byłem u dr Weiss dopiero na jednej wizycie, ale do tej pory żaden lekarz tak dokładnie nie wytłumaczył mi mojej choroby, spokojnym głosem w komfortowych warunkach. Tym bardziej że chodzi o sprawy wstydliwe. Leczę się dopiero kilka dni, ale już widać poprawę! Mam wizytę u dr Weiss za tydzień i oczywiście idę, bo widzę jak mi pomogła, a to jest dla mnie najważniejsze!!!
autor
19.11.2010 (7 lat temu)
19.11.2010 (7 lat temu)
To co ta pani zrobiła to jest karygodne, powinna stracić za to prace!!!!Lekarz jest dla pacjenta a nie odwrotnie, szkoda pisać, stanowczo NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
21.11.2010 (7 lat temu)
21.11.2010 (7 lat temu)
Zdecydowałem się na wpis nie tylko wyłącznie z powodu bardzo niesprawiedliwych wpisów wobec p.doktor. Leczę się już ponad 40lat, poznałem bardzo wielu lekarzy i jeżeli chodzi o zachowanie i postępowanie p.doktor wobec pacjentów , to oficjalnie i szczerze oznajmiam iż takich lekarzy jak p. Weiss jest bardzo rzadko spotkać, jest nie tylko osobą miłą i bezinteresowną, ale jako lekarz jest kompetentna , oddana, szczerze i cierpliwie wysłucha, zrozumiale wytłumaczy , naprawdę zależy jej na losie pacjenta, interesuje ją nie tylko leczenie , ale również problemy życiowe pacjentów, z życzliwością i ze zrozumieniem pomaga mniej zasobnym pacjentom ofiarowując darmowe leki i maści, w każdej chwili można poprosić o pomoc – nie odmawia, tak oddanych lekarzy jak p.doktor rzadko spotkać nawet w gabinetach prywatnych. Tym bardziej taka postawa zasługuje na pochwałę i dobry przykład. Toteż takie niesprawiedliwe (anonimowe) wpisy bardzo irytują, wiem że obecnie są ciężkie czasy dla chorych i nieraz zdenerwowanie i brak zrozumienia powodują nieodpowiednie zachowania, ale rzetelna prawdziwa ocena nie usprawiedliwia nieuczciwego oceniania. Z takiej oceny jest więcej krzywdy niż pożytku.
P.dr. Weiss serdeczne dzięki za taką postawę, i PROSZĘ naprawdę nie brać do siebie tych nieuczciwości. Wszyscy co Panią poznali wiedzą jak jest naprawdę, i nieraz jest tak w życiu , że za swoje poświęcenie nie ma nagrody, czy wręcz zrozumienia, a otrzymuje się (kłody pod nogi). Niech Panią te nieuczciwe wpisy nie zmieniają.
Pozdrawiam i życzę więcej serdeczności!!!.
Andrzej Siutkowski [email protected]
autor
22.12.2010 (7 lat temu)
22.12.2010 (7 lat temu)
niemila ,nadęta karierowiczka, liczą się tylko pieniądze,a nie pacjent. Wspólczuję jej najbliższym!!!
autor
03.02.2011 (7 lat temu)
03.02.2011 (7 lat temu)
A mnie się wydaje ,że jest po prostu konkretna, energiczna i jak nikt zna się na tym co robi. Od początku dba o swoich pacjentów i przejmuje się ich losem. Polecam
autor
16.05.2011 (7 lat temu)
16.05.2011 (7 lat temu)
JOŁ ,JOŁ LUDZISKA Pani "doktorowa" Pejsowa dostała pstryczka w nos,aż zjeżył jej się włos !!! MC TRĄDZIK !!! .Ps.nara.
autor
05.01.2012 (6 lat temu)
05.01.2012 (6 lat temu)
Pani doktor bardzo szybko zdjagnozowała moją chorobę.
zapisała maść i tabletki. wszystko bardzo dobrze wyjaśniła i będę się tego stosowała. za 3 tygodnie mam przyjść do kontroli i czekam na nią z niecierpliwością. wierze, że wszystko będzie dobrze.
Pani doktor nie jest od użalania sie nad pacjentami lecz od pomocy. Ja ją dostałam, więc z czystym sumieniem wystawiam pozytyw :)
autor
30.01.2012 (6 lat temu)
30.01.2012 (6 lat temu)
"Czasem aż oczy bolą patrzeć , jak się przemęcza dla naszego klubu , prezes Ochódzki Ryszard , naszego klubu "Tęcza" .Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni , niektórzy , wtykają mu szpilki . To nie ludzie - to wilki!"
autor
13.05.2012 (6 lat temu)
13.05.2012 (6 lat temu)
Dzięki p.dr weiss znów żyje normalnie...jeśli masz jakiś wstydliwy problem na pewno pomoże, ja po jednym mrozeniu jestem zdrowy:-)
autor
18.05.2012 (6 lat temu)
18.05.2012 (6 lat temu)
Ta pani nie powinna pracować w zawodzie lekarza i w żadnym gdzie jest bezpośredni kontakt z ludżmi. Jest nie doświadczona i nie miła.
autor
17.06.2012 (6 lat temu)
17.06.2012 (6 lat temu)
Leczy mnie od kilku lat, razem przeżywamy wzloty i upadki...W sensie nawrotu choroby. Jest wspaniałym człowiekiem i specjalistą. Nic dziwnego, że wygrała złoty stetoskop
autor
21.10.2013 (4 lata temu)
21.10.2013 (4 lata temu)
Byłam pierwszy raz i ostatni.Pani Doktor od niechcenia "rzuciła" okiem i wypisała receptę.Byłam na prywatnej wizycie w Medicover.
autor
16.12.2013 (4 lata temu)
16.12.2013 (4 lata temu)
Siutkosiu tak głęboko swoim wpisem wszedłeś w d... , że naprawdę nie wiem czy to jeszcze Ty-czy to już ona (-;
użytkownik
16.03.2014 (4 lata temu)
16.03.2014 (4 lata temu)
beznadziejna,gwarantowala wyleczenie tradzika i po 10 miesiacach brania antybiotyku tradzik wrocil taki jakiego jeszcze nie mialam! ! Jestem ogromnie rozczarowana! !
autor
07.03.2015 (3 lata temu)
07.03.2015 (3 lata temu)
Beznadziejna jako człowiek. Może akurat miała zły dzień, ale zabiło mnie podejście do pacjenta. Prywatna wizyta a chyba zaangażowanie gorsze jak w publicznej przychodni. Poprosiłem o konsultacje jednego z wyników badań wykonanych kilka dni wcześniej a pani skomentował że " ... nieźle musiałem poszaleć, że zrobiłem aż tyle badań" ... no przepraszam ale to już trochę zbyt dalekie wycieczki w moja stronę ... przyszedłem do lekarza czy do moralisty? Jestem pewien że było to nasze ostatnie spotkanie.
użytkownik
26.07.2015 (2 lata temu)
26.07.2015 (2 lata temu)
Wizyta prywatna trwała 4 minuty. Wejść, powiedzieć co dolega, Pani doktor już drukuje receptę i do widzenia. Żadnych pytań o przyjmowane leki, alergie, inne choroby...nic. Tragedia. Lepiej sobie odpuścić wizytę bo ta Pani z pewnością Wam nie pomoże.
użytkownik
13.08.2015 (2 lata temu)
13.08.2015 (2 lata temu)
Jeśli tak mają wyglądać wizyty prywatne u lekarzy to ja podziękuję. Płacę niemałe pieniądze a Pani doktor nie wykazuje choćby najmniejszego zainteresowania pacjentem. Jakby za karę tam siedziała i od niechcenia wypisywala recepty. Odradzam wizyty u tego lekarza, szkoda czasu i pieniędzy a i tak Wam nie pomoże.
użytkownik
04.12.2015 (2 lata temu)
04.12.2015 (2 lata temu)
Kompetentna lekarka i konkretna osoba. Postawiła trafną diagnozę i dobrała odpowiedni preparat, który pomógł już po 2 aplikacjach. Lekarka godna polecenia!
użytkownik
09.12.2015 (2 lata temu)
09.12.2015 (2 lata temu)
Pani doktor nie słucha pacjenta i tego co on mówi, nie bierze pod uwagę innych chorób i przyjmowanych leków, nie pyta na co pacjent jest uczulony...to nie jest wywiad lekarski tylko wypisanie w expresowym tempie recepty. Może pomoże, jak nie pomoże to pacjent przyjdzie drugi raz i trzeci...Nie polecam!
użytkownik
31 sty (4 miesiące temu)
31 sty (4 miesiące temu)
Polecam Panią doktor każdemu, kto potrzebuje pomocy w sprawach związanych z klykcinami konczystymi i innymi schorzeniami natury wenerologicznej i dermatologicznej. Pani doktor ma duże doświadczenie w tym kierunku i stosuje skuteczne metody leczenia przy użyciu dobrej jakości sprzętu lub przy pomocy przepisania sprawdzonych leków. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Wizyty przebiegają sprawnie w miłej atmosferze przy jednoczesnym zachowaniu pełni profesjonalizmu. Nie znajdziecie lepszego dermatologa w Bydgoszczy i okolicach. Dzięki Pani doktor czuje się lepiej i nie muszę się martwić i cierpieć z powodu choroby.
autor
25 maj (29 dni temu)
25 maj (29 dni temu)
Też nie polecam. Niby sprawa załatwiona ale prosty zabieg musiał być powtórzony. Głównie dlatego, że Pani lekarz jest nadęta i zdawkowo traktuje pacjenta i działa w pośpiechu. Przemądrzała, arogancka, zero ludzkiego podejścia, załatwia pacjenta w 2 min... Przykładowa wymiana zdań na koniec wizyty:
Lekarz: To wszystko z mojej strony.
Ja: Mam jeszcze parę pytań.
Lekarz: No skoro Pan musi...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin