test

Opinie o Witold Klemarczyk Pediatra, gastroenterolog dziecięcy Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych Formmed, Warszawa, Babice Nowe, Warszawska 197 d

Korzystałeś z usług Witold Klemarczyk Pediatra, gastroenterolog dziecięcy Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych Formmed, Warszawa, Babice Nowe, Warszawska 197 d? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Gość
Data: 2008-12-01 06:29

Wizyt: 11787
Komentarzy: 20
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
01.12.2008 (10 lat temu)
01.12.2008 (10 lat temu)

Witold Klemarczyk Pediatra, gastroenterolog dziecięcy Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych Formmed, Warszawa, Babice Nowe, Warszawska 197 d

Opinia o Witold Klemarczyk Pediatra, gastroenterolog dziecięcy Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych Formmed
Warszawa, Babice Nowe, Warszawska 197 d

Doktor Klemarczyk opiekuje sie m. in. dziecmi na diecie wegetariańskiej. Ma bardzo dobre podejście do dzieci, wykazuje też sporo cierpliwości wobec ich rodziców. Dziecko, które do niego trafi może liczyć na gruntowne przebadanie i ułożenie tak dobrze zbilansowanej diety, na jaką nie ma szans wiele dzieci jedzących tradycyjnie.
autor
26.12.2008 (10 lat temu)
26.12.2008 (10 lat temu)
to zdecydowani enajlepszy lekarz dziecięcy jakiego znam, przyjeżdża do nas od 5 lat; zdarzalo sie że wzywaliśmy innych (również b. znanych) lekarzy i o ile również nas nie zawiedli to Dr Klemarczyk jest najlepszy; poleciłem go również znajomym, k†orzy mieli problemy z wyleczeniem dzieci przez kilka miesięcy i dopiero Klemarczyk pomógł
autor
28.03.2009 (9 lat temu)
28.03.2009 (9 lat temu)
Spokojny, usmiechnięty, z doskonałym podejściem do dzieciaków. Patrzy na dziecko całościowo - na jego wygląd i stan zdrowia a nie tylko na "swoją działkę"
autor
07.04.2009 (9 lat temu)
07.04.2009 (9 lat temu)
Wspaniały z powołaniem lekarz, oby takich więcej było!
autor
10.05.2009 (9 lat temu)
10.05.2009 (9 lat temu)
Wspaniały konkretny lekarz... urodził się aby służyć dzieciom.
Skuteczny, ma świetny wpływ nie tylko na chore dziecko ale również na strapionych chorobą opiekunów.. Tir róż to za mało dla tak wspaniałego lekarza..
autor
28.10.2010 (8 lat temu)
28.10.2010 (8 lat temu)
nie mam słów... doktorze - dziekujemy :-)
użytkownik
14.11.2010 (8 lat temu)
14.11.2010 (8 lat temu)
WITAM WSZYSTKICH MAM DO WAS WIELKA PROSBE STARALAM SIE ODSZUKAC LEKARZA WITOLDA KLEMARCZYKA ALE NIE UDALO MI SIE UZYSKAC DO NIEGO ZADNEGO TELEFONU A WIDZE PO WASZYCH OPINIACH ZE PRZYJMUJE PRYWATNIE POMOZCIE MI I MOZE KTOS Z WAS DA MI NA NIEGO NAMIARY ALBO JAK SIE Z NIM UMOWIC PONIEWAZ MOJE DZIECKO STRASZNIE CIERPI NA ZAPARCIA I NIKT NIE POTRAFI MU POMOC PROSZE O POMOC TUTAJ ALEBO NA MOJ EMAIL [email protected] dziekuje
autor
01.12.2010 (8 lat temu)
01.12.2010 (8 lat temu)
co tu dużo mowić, po prostu jest świetny.
autor
22.03.2011 (7 lat temu)
22.03.2011 (7 lat temu)
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE! BŁAGAM O NAMIARY NA PRYWATNY GABINET, W KTÓRYM PRZYJMUJE DOKTOR KLEMARCZYK. POTRZEBNY NAM DOBRY GASTROENTEROLOG, BO MOJE DZIECKO MA STRASZNE ZAPARCIA NAWYKOWE. BARDZO WAS PROSZĘ, POMÓŻCIE! MÓJ MEIL [email protected]
autor
26.05.2011 (7 lat temu)
26.05.2011 (7 lat temu)
Bardzo, bardzo dziękujemy. Pan doktor przyjął nas z uśmiechem i nie zrażał go ciągły płacz dziecka. Po wizycie wyszliśmy uspokojeni. I co najważniejsze w ciągu kilku dni nasze kłopoty praktycznie się skończyły.
użytkownik
07.07.2011 (7 lat temu)
07.07.2011 (7 lat temu)
WITAM WSZYSTKICH Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ I OGROMNĄ SATYSFAKCJĄ W PEŁNI POLECAM TEGO NIEOCENIONEGO SPECJALISTĘ,PRZYJACIELA,CZŁOWIEKA PODEJŚCIE DO CHOREGO DZIECKA I PRZERAŻONYCH RODZICÓW JEST NIEBYWAŁE, NIECODZIENNE I ZASKAKUJĄCE TEN CZŁOWIEK URODZIŁ SIĘ PO TO BY SŁUŻYĆ NAM I NASZYM SKARBOM SWOJĄ WIEDZĄ DELIKATNOŚCIĄ ZROZUMIENIEM I ODDANIEM W PEŁNI ZASŁUGUJE NA MIANO LEKARZA,ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI JEST TO CZŁOWIEK KONKRETNY ZDECYDOWANY I CO DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE TRAKTUJĄCY PACJENTA-NASZE DZIECKO Z GODNOŚCIĄ TAKTEM I ZROZUMIENIEM NIE OSKARŻA NIE PROWADZI PRZESŁUCHANIA NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE MÓWI ZASTRASZONYM I ZAGUBIONYM RODZICOM DAMY RADE UDA SIĘ.POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM.JESZCZE CELEM WYJAŚNIENIA DO TEGO WSPANIAŁEGO CZŁOWIEKA TRAFIŁAM DZIĘKI TEMU WŁAŚNIE FORUM,STRONIE MÓJ 5,5L SYM CIERPI OD 3 LAT NA ZAPARCIA NAWYKOWE ILOŚĆ ODWIEDZONYCH LEKARZY JEST PORAŻAJĄCA ALE JAK DOTĄD TYLKO TEN PAN POTRAKTOWAŁ NASZĄ RODZINĘ W PEŁNI PROFESJONALNIE DZIĘKUJEMY.ŻANETA BURY Z RODZINĄ.
autor
06.10.2011 (7 lat temu)
06.10.2011 (7 lat temu)
Bardzo ale to bardzo dobry specjalista, fantastyczne podejście do dziecka, konkretny, sympatyczny, profesjonalny. Po 2 tygodniach od wizyty u Pana Doktora,zniknął problem z którym borykaliśmy się od ponad 1,5 roku!!! Jesteśmy zachwyceni tym lekarzem, wszystkim polecamy!
autor
21.10.2011 (7 lat temu)
21.10.2011 (7 lat temu)
Dr Klemarczyk jest rewelacyjny. Spokojny, ma dużo cierpliwości - do rodziców :D, wszystko dokładnie tłumaczy i ma b. d. podejście do dzieci. Zawsze konkretny, rzeczowy, miły i b. ciepły.
autor
08.12.2011 (7 lat temu)
08.12.2011 (7 lat temu)
Proszę Państwa, nawet nie zdajecie sobie sprawy co to za wspanialy człowiek i lekarz! Pomogl nam bardzo, a zwlaszcza mojej corce, ktora miala olbrzymie problemy z anoreksja. Nie wiem jak potoczylaby sie cała historia choroby mojego dziecka gdyby nie p. doktor Klemarczyk. Jestem pewna, ze tylko dzieki Jego kompetencjom i odpowiedniemu podejsciu udało nam sie pokonac tę podstepną chorobę, Bardzo jestesmy Mu za to wdzięczni. Z czystym sumieniem mogę polecic p. dokotora wszystkim potrzebującym. Pozdrawiam KS Stare Babice
autor
18.12.2011 (7 lat temu)
18.12.2011 (7 lat temu)
Taki lekarz to skarb. Profesjonalizm w 100% ale przede wszystkim ma podejście do dzieci. Dzięki Bogu są jeszcze tacy lekarze, którzy potrafią rozpoznać chorobę dzikie czemu nasz synek nie cierpi na poważne zaparcia:))
autor
03.01.2012 (7 lat temu)
03.01.2012 (7 lat temu)
rewelacyjny człowiek, byłam z córką na pierwszej wizycie i już wiem, że to dobry specjalista z dużą kulturą , taktem i chumorem
autor
31.01.2012 (7 lat temu)
31.01.2012 (7 lat temu)
najlepszy lekarz :) najlepszy lekarz :) najlepszy lekarz :) najlepszy lekarz :)
użytkownik
23.06.2013 (5 lat temu)
23.06.2013 (5 lat temu)
Świetny lekarz,jeździmy do niego już od roku,ma super podejście do dzieci,wytłumaczy wszystko,szkoda tylko, że tak daleko od nas.
użytkownik
01.08.2014 (4 lata temu)
01.08.2014 (4 lata temu)
Witam panstwa!Czy moze orjetujecie sie czy ten lekarz zajmuje sie "Wrzodzejacym zapaleniem jelita grubego"u dzieci?Bardzo prosze o pomoc i szybka odpowiedz.
użytkownik
24.01.2016 (3 lata temu)
24.01.2016 (3 lata temu)
Świetny specjalista! Lekarz z powołania! Od pierwszej wizyty stał się naszym lekarzem :) w 100% godny polecenia!

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin