test

Opinie o Zastrzyki POMIECHÓWEK bezboleśnie, delikatnie i fachowo WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE PIELĘGNIARKI TYLKO DOROŚLI KONTAKT: 503 367 833, Pomiechówek, Kilin

Korzystałeś z usług Zastrzyki POMIECHÓWEK bezboleśnie, delikatnie i fachowo WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE PIELĘGNIARKI TYLKO DOROŚLI KONTAKT: 503 367 833, Pomiechówek, Kilin? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): pacjent
Data: 2015-05-11 01:29

Wizyt: 1309
Komentarzy: 17
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
11.05.2015 (3 lata temu)
11.05.2015 (3 lata temu)

Zastrzyki POMIECHÓWEK bezboleśnie, delikatnie i fachowo WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE PIELĘGNIARKI TYLKO DOROŚLI KONTAKT: 503 367 833, Pomiechówek, Kilin

Opinia o Zastrzyki POMIECHÓWEK bezboleśnie, delikatnie i fachowo WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE PIELĘGNIARKI TYLKO DOROŚLI KONTAKT: 503 367 833
Pomiechówek, Kilinskiego 4

Złote ręce. Po przyjęciu serii zastrzyków uodparniających szczerze polecam. Choć silny lęk przed igłami był ze mną od zawsze, to dzięki Pani został pokonany i odszedł w niepamięć. Dziękuję!
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
Najlepsza pielęgniarka na Mazowszu. Naprawdę!
Lata doświadczeń, wrodzony talent i sprawdzone umiejętności. Delikatna i troskliwa. Warto polecić.
użytkownik
29.04.2016 (2 lata temu)
29.04.2016 (2 lata temu)
„Pomoc niesiona z radością” – to nie slogan, ale prawda. Po masywnym urazie kolana Pani Bronisława postawiła mnie na nogi. Ten stan utrzymuje się do chwili obecnej pomimo kiepskich rokowań lekarzy "specjalistów" i bezwarunkowego wskazania poważnej operacji jako jedynej możliwości.
użytkownik
29.04.2016 (2 lata temu)
29.04.2016 (2 lata temu)
„Pomoc niesiona z radością” – to nie slogan, ale prawda. Po masywnym urazie kolana Pani Bronisława postawiła mnie na nogi. Ten stan utrzymuje się do chwili obecnej pomimo kiepskich rokowań lekarzy "specjalistów" i bezwarunkowego wskazania poważnej operacji jako jedynej możliwości.
użytkownik
29.04.2016 (2 lata temu)
29.04.2016 (2 lata temu)
„Pomoc niesiona z radością” – to nie slogan, ale prawda. Po masywnym urazie kolana Pani Bronisława postawiła mnie na nogi. Ten stan utrzymuje się do chwili obecnej pomimo kiepskich rokowań lekarzy "specjalistów" i bezwarunkowego wskazania poważnej operacji jako jedynej możliwości.
użytkownik
16.09.2016 (2 lata temu)
16.09.2016 (2 lata temu)
Pani Bronisława Nosarzewska to mądra i doświadczona pielęgniarka. Robi zastrzyki naprawdę bezboleśnie, a dostałam ich od niej kilkaset nie płacząc z bólu jak wcześniej.
użytkownik
16.11.2016 (2 lata temu)
16.11.2016 (2 lata temu)
Bardzo bolesne zastrzyki w pośladki, po cztery dziennie. Nie wiem, co mi Pani wstrzykuje ale to naprawde pomaga. Kręgosłup nie boli, a lekarz zalecił operacje. Bardzo Pani Dziękuję!
użytkownik
16.11.2016 (2 lata temu)
16.11.2016 (2 lata temu)
Pani Pielgmiarka Zastrzyki Pomiechowek daje zastrzyki od kilkudziesięciu lat. To najlepsza pielęgniarka na Mazowszu.. Nie wymaga zleceń od konowałów. Zawsze dobrze zaopatrzona we wszystko, co potrzebne. Leczące zastrzyki daje przeważnie boleśnie, ale skutecznie. A ja jej ufam i całkiem się oddaję, bo pomaga naprawdę
użytkownik
16.11.2016 (2 lata temu)
Ukochana Mamuńciu,
bardzo lubię i potrxebuje Twoich leczących zastrzyków. Od lat zabiegam o nie i proszę, bo wierzę, że pomogą tak, jak pomagały mi uprzednio.
użytkownik
01.01.2017 (2 lata temu)
01.01.2017 (2 lata temu)
Pan Bronia dobrze robi jak nikt. Zawsze dostępna i dobrze zaopatrzona. Nie ma problemu ze zleceniami ani innym głowy zawracaniem. Do tego niedrogo.
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Pani Bronisława podaje mi długą serię zastrzyków z witaminy B na rwę kulszową według własnego przepisu. Zastrzyki robią mi na zmianę z Panem Rafałem - wspaniałym, utalentowanym uczniem i delikatnym następcą Pani Bronisławy. Co drugi dzień. Czuję się coraz lepiej i sił przybywa. Dziękuję!
użytkownik
11.07.2017 (rok temu)
11.07.2017 (rok temu)
Wspaniała Pani Bronia utalentowana zielarka o ugruntowanej pozycji i pielęgniarka z wieloletnim doświadczeniem. Praktykę pielęgniarską połączyła umiejętnie z naturoterapią i holistycznym podejściem do każdej jednostki chorobowej. Osiąga ponadstandardowe efekty terapeutyczne dzięki konsekwentnej, parenteralnej metodzie podawania skutecznych środków leczniczych. Wykształciła zdolnego sukcesora w osobie utalentowanego p. Rafała. Korzystam i polecam innym.
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Tuż przed północą Pani Bronisława rozpoczęła kolejny dla mnie etap autoimmunologicznej terapii według Jej sprawdzonej metody. To działa skutecznie od dawna. Tak powinna wyglądać opieka medyczna na najwyższym poziomie. Korzystam z tego od dziesięciu lat. Ciąg dalszy terapii zapewnią mi w duecie: Pani Bronisława oraz Jej uczeń - p.Rafał. Korzystam z tego połączenia od wielu lat i chwalę sobie skuteczność..
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Tuż przed północą Pani Bronisława rozpoczęła kolejny dla mnie etap autoimmunologicznej terapii według Jej sprawdzonej metody. To działa skutecznie od dawna. Tak powinna wyglądać opieka medyczna na najwyższym poziomie. Korzystam z tego od dziesięciu lat. Ciąg dalszy terapii zapewnią mi w duecie: Pani Bronisława oraz Jej uczeń - p.Rafał. Korzystam z tego połączenia od wielu lat i chwalę sobie skuteczność
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Tuż przed północą Pani Bronisława rozpoczęła kolejny dla mnie etap autoimmunologicznej terapii według Jej sprawdzonej metody. To działa skutecznie od dawna. Tak powinna wyglądać opieka medyczna na najwyższym poziomie. Korzystam z tego od dziesięciu lat. Ciąg dalszy terapii zapewnią mi w duecie: Pani Bronisława oraz Jej uczeń - p.Rafał. Korzystam z tego połączenia od wielu lat i chwalę sobie skuteczność.Tuż przed północą Pani Bronisława rozpoczęła kolejny dla mnie etap autoimmunologicznej terapii według Jej sprawdzonej metody. To działa skutecznie od dawna. Tak powinna wyglądać opieka medyczna na najwyższym poziomie. Korzystam z tego od dziesięciu lat. Ciąg dalszy terapii zapewnią mi w duecie: Pani Bronisława oraz Jej uczeń - p.Rafał. Korzystam z tego połączenia od wielu lat i chwalę sobie skuteczność
użytkownik
06.08.2017 (rok temu)
06.08.2017 (rok temu)
Tuż przed północą Pani Bronisława rozpoczęła kolejny dla mnie etap autoimmunologicznej terapii według Jej sprawdzonej metody. To działa skutecznie od dawna. Tak powinna wyglądać opieka medyczna na najwyższym poziomie. Korzystam z tego od dziesięciu lat. Ciąg dalszy terapii zapewnią mi w duecie: Pani Bronisława oraz Jej uczeń - p.Rafał. Korzystam z tego połączenia od wielu lat i chwalę sobie skutecznośćTuż przed północą Pani Bronisława rozpoczęła kolejny dla mnie etap autoimmunologicznej terapii według Jej sprawdzonej metody. To działa skutecznie od dawna. Tak powinna wyglądać opieka medyczna na najwyższym poziomie. Korzystam z tego od dziesięciu lat. Ciąg dalszy terapii zapewnią mi w duecie: Pani Bronisława oraz Jej uczeń - p.Rafał. Korzystam z tego połączenia od wielu lat i chwalę sobie skuteczność
użytkownik
31 sty (18 dni temu)
31 sty (18 dni temu)
Pani Felczer to osoba bardzo skromna i niezwykle kompetentna. Aż szkoda, że nie upowszechnia swojej wiedzy w postaci ogólnodostępnych kursów i szkoleń. Na szczęście kształci ucznia, który stosuje i powiela skuteczne terapie Pani Bronisławy. Utalentowana zielarka, naturoterapeutka i felczer medycyny z ogromną i rozległą wiedzą używająca obecnie skromnego tytułu pielęgniarki.

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najlepszyfachowiec.pl | regulamin